Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

Huggiess'y się zeszły na psy czy mi się wydaje?

Polecane posty

Gość mamili

jak w temacie: od 9 mcy jadę na tych pieluchach, ale ostatnio... i wizualnie, choć to akurat detal (wyblakły nadruk), i jakościowo: cienkie, jakieś ścinki w środku... a już szczyt wszystkiego : 2 różne opakowania 4, oba mega paki, i w jednym 70 szt, a w drugim 64... zastanawiam się nad biedronkowymi albo z lidla. Polecacie?

Gość mamili
uuu? używa ktoś pamperków z biedronki albo z lidla?

Jeśli używasz Huggiesów, to może przerzuć się na oryginalne pampersy PAMPERS ? Dobrze wchłaniają mocz,sa naprawdę dobre nie przeciekają ;) POLECAM ! A co do biedronkowych : ja nie używam,ale podobno są też niezłe ;)

Ja kupuje wszystkie jak leci i najlepsze są pampers a reszta jeden pieron czy to hugis czy dada czy toujours z lidla czy tescowe rosmanowe, kauflandowe... wszystkie takie same. Jedynie bella happy nie lubię bo są takie dziwnie grubaśne.

ja spróbowałam raz Huggiessy i mi nie odpowiadaly, próbowałam też Dada z biedronki, ale tez jak dla mnie nie są fajne. pozostalam przy Pampers Baby-Dry. jak dla mnie tylko te :) są miękkie i bardzo chłonne :) cena wyższa, ale na prawde warto :)

Gość dfghjkkk
biedronka i lidl są ok. Ja kupowałam zielone w tesco.

kupuję Huggies w biedronce, faktycznie ostatnio są jakies powycierane i wyblakłe, do tego szybciej przeciekają

Gość fwefwe
Ja najpierw używałam Huggies i były super, potem zmienilam na biedronkowe Dada - rewelacja, i teraz znów kupiłam Huggies i wydaje mi się że są od Dada trochę gorsze: jakby za krótkie paski do zapinania, denerwująca warstwa luźnego materiału w środku.

Gość fwefwe
No i mnie też ogólne wrazenie rozczarowało: brzydkie obrazki, mało kolorowe i nieciekawe. Jeśli chodzi o wygląd to najładniejsze są Pampersy. Aż chce się... kolekcjonować (nie śmiejcie się: są tacy hobbyści). Ale pampersa to już więcej dziecku nawet za dopłatą nie założę. Zdejmuję to ścierwo po godzinie... a dziecko ma skórę całkowicie mokrą i już odparzenia!

Gość mamili
co do Pampersów to się zgadzam w całej rozciągłości - u mnie przegrały już na starcie, min przez zbyt cienkie rzepy, które sprawiają, że dziecko ma "torbę" między nóżkami - tu duży plus dla huggiesów - czy są jakieś peluszki z podobnym zapięciem? I - ile godzin wytrzymują w nocy takie lidlowe czy biedronkowe et cetera?

Gość mamili
hej, powie mi ktoś coś o lidlowo - biedronkowych zapięciach pieluch?

Gość mama klocuszka
a już myślałam, że mi się wydawało, że huggiesy się popsuły :( nie wiem czy to wina 4 bo z 3 byłam bardzo zadowolona... Pampersów nie używamy, bo wiecznie kupa wypływała bokami i pleckami :( A czy któraś z Was używa Huggiesy 4+ i też są takie dziwne jak te 4? Swoją drogą to słyszałam, że te z Biedronki i Lidla są naprawdę ok. No i cenowo też...

Gość beboczek smoczek
z Biedronki nie polecam!!są okropne, wykonane z jakijś ceraty!! mój mały miał po nich mega odparzenia na nogach!! To już lepsze sa z kauflandu, tanie a porównywalne do Pampersów.