Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbata z mlekiem

coś się kończy jak to zatrzymać

Polecane posty

Gość herbata z mlekiem

mam wrażenie że moje 4letnie małżeństwo się kończy jak je uratować

Gość ghfhfhfhfgfhhfghghhfgg
znów magiczna 4-ka :(

Gość rookkeee
nie wiem

Gość herbata z mlekiem
ciężko mi nie mam z kim pogadać

Gość herbata z mlekiem
on chyba nie zauważa że coś wisi w powietrzu.

Gość herbata z mlekiem
do tego jego mama uważa że jestem wredną synową nic nie robię i cały dzień leżę.a tak nie jest.cały dzień jestem na nogach.mamy dwoje dzieci

Gość herbata z mlekiem
rodzice nie mogą mi wybaczyć że zaszłam w ciążę,z bratem jestem skłócona po tym jak przyłapałam jego żonę na romansie z moim mężem.jestem sama.tylko dzieci są dla mnie pociechą

Gość herbata z mlekiem
ostatnio pije.dostał wypowiedzenie w pracy.mamy służbowe mieszkanie.ja nie wiem co z nami będzie.nie mamy gdzie pójść.nie wiem jak to możliwe że można dostać wypowiedzenie bez konkretnego powodu.ma kontrakt na 6 lat nie podpadł a po 3 latach go zwalniają.do tego jeszcze zaczął ostatnio mnie wyzywać nie wiem może dlatego że przed ślubem zaszłam w ciążę.do tego ta bratowa nagadała na mnie głupot,bo stwierdziła że go kocha i chce rozwieść ]się z moim bratem i zacząć nowe życie z moim mężem

Gość herbata z mlekiem
nie przytula mnie i słucha swojej mamy.nie da słowa na nią powiedzieć bo jak powiedział bardzo ją kocha.krzyczy na nasze dzieci.dla nich też nie ma czasu.do tego wydaje mi się że ja mu nie wystarczam.flirtuje z innymi,a jak ja się komuś podobam to zaraz pobiłby najchętniej goscia

Gość herbata z mlekiem
ta jego mama działa mi na nerwy.zle wychowuję dzieci bo nie stosuję kar fizycznych a u niej pasek wisiał co dzień na krześle.ostatnio stwierdziła że mam obwisły biust i jestem chuda szkapa.no cóż karmiłam dzieci piersią i one nie są takie jak kiedyś.a co do wagi jestem szczupła i nie zamierzan robić z siebie potwora jak jej córeczka.mąż się z tego śmiał razem z nią jak to powiedziała

Gość herbata z mlekiem
myślę że moje kłopoty małżeńskie mają duży związek z teściową.nigdy mnie nie lubiała.i zawsze się wtrąca.

Gość herbata z mlekiem
czy ktoś mi doradzi jak uratować rozpadający się związek.bo seks raz w tygodniu to chyba nie jest to co mnie satysfakcjonuje.jak sprawić by teściowa nie miała takiego wpływu na męża jak sprawić by włączył się w życie rodziny.by zobaczył znowu we mnie kobietę którą poślubił którą kochał.by przestał oglądać się za innymi,przecież jestem atrakcyjna i młoda mam 23 lata a mąż potrafi powiedzieć do mnie stara krowo

Gość demotywatory i komixxy
za szybko dalas sie wciagnać w dzieci a przede wszystkim w slub :o ile maz ma lat?

Gość herbata z mlekiem
mąż ma 27 a co to ma do rzeczy

Gość demotywatory i komixxy
a to ma do rzeczy,ze zbliza sie do 30 i zaczyna mu sie w dupie przewracac,zonka sie znudzila itp itd :o

Gość herbata z mlekiem
tzn skończy niedługo 28.może masz rację że za szybko.ale ja chciałam za niego wyjść.poza tym w domu miałam niewesoło i chciałam się wyrwwać a on był taki romantyczny i tak mnie kochał.czasem mam wrażenie że zmarnowałam życie,ale za nic nie oddałabym swoich dzieci.n ie mogę odejść od męża bo nie mam gdzie pójść a poza tym kto pokocha mnie i moje dzieci jak własne

Gość herbata z mlekiem
jak po 4 latach mogła się znudzić.no jak?matka jego dzieci.wiesz ja tak pisze o rozstaniu ale jestem wierząca i pamiętam że mu ślubowałam.dla mnie inni faceci nie istnieją

Gość herbata z mlekiem
jestem kurą domową.fajne życie nie ma co w wieku 23 lat ale można powiedzieć że tak wybrałam.tylko nie rozumiem dlaczego on mnie nie docenia.latam sprzątam piorę gotuję a jak sam niedawno stwierdził powinnam chodzić jeszcze na dyskoteki to dlaczego mnie nie docenia i romansował z moją bratową po rodzinie się takich rzeczy nie robi

Jak uratować: 1. każda babka odwraca się za facetami i kobietami - ich partnerzy tego nie widzą, bo faceci mają wzrok skanujący i nie maja oczu dookoła głowy tak jak kobiety. Dlatego facetom się obrywa a kobietom, nie. Rada: przestań zwracać na to uwagę. 2. O teściowej rozmawiaj ze swoim mężem. Przede wszystkim wprowadź do domu zasadę, że wy jesteście główną drużyną, wy ustalacie wspólny front, który to potem konfrontujecie z innymi, również z teściową. Uświadom swojemu mężowi, że najważniejszą osoba dla każdego człowieka (oprócz niego samego) jest partner. Nie dzieci, nie mama, nie siostra. Partner. I tej zasadzie podporządkowane powinny być zachowania. 3. Kiedy on nazwie cię starą krową, powiedz: nie na zywaj mnie tak, jest mi przykro. Stanowczo. Twój mąż sam się tego nie domyśli, jeżeli mu wprost nie powiesz. 4. Twój mąż SAM NICZEGO SIĘ NIE DOMYŚLI. i to nie ze złej woli, tylko z budowy mózgu, oczu, i innych cech płci. Dlateego tłumacz mu cierpliwie, o co ci chodzi.

Gość moja droga nie dorosłaś
moja droga nie dorosłas do małżeństwa,skoro masz 23 lata i 4 lata po ślubie to pomyśl,trudno,czas wziąć odpowiedzialność za czyny,masz dzieci,skoro twój małżonek się nie wyszalał to raczej cokolwiek by sie działo raczej nie masz co liczyć na niego, z mieszkania służbowego nie wyrzucą cię z dziećmi a taką teściową to bym udusiła, wiem bo to przeszłam,współczuję,dziwi mnie to że kobieta kobiecie wilkiem,a gdzie dobro dzieci? brak słów

Gość herbata z mlekiem
ale on wie że mi przykro mówiłam mu to wiele razy.wiem że mówi to w złości ale jest mi przykro.o teściowej też rozmawialiśmy ale on nie widzi albo nie chce widzieć że jej celem jest nasz rozwód i odebranie mi dzieci.już raz chciała mi je zabrać.przyjechała do domu który wynajmowaliśmy i kazała mężowi się pakować i zabierać dzieci

Gość cz@rn@
ale sie wkopałaś dziewczyno 23 lata ..niech to h*j strzeli i życie zjebane..się okazuje ,ze Twój mąz to łajdak i skurwysyn jakich mało ..trudna sytuacja ...porozmawiaj z nim, szanuj się nie daj soba poniewierać ...nie jesteś jego własnością .., i daj spokój z miółością tak się nie zachowuje ktoś kto kocha więc i Ty badz zimna ..!!! porozmawiaj z nim, teczśiową zjeb co sie w pieprza w nie swoje sprawy , nie masz zadnej bliskiej rodziny ???? zagroż rozwodem jak sie nie zmieni .. ,co jeszcze psychicznie Cie wykończą i on i jego mamusia ..

Gość herbata z mlekiem
wierz mi dorosłam jestem bardziej odpowiedzialna niż niejedna 30 którą znam.dużo w życiu przeszłam i wiem co do mnie należy i robię to.wiek nie ma znaczenia w moim przypadku.ja zawsze kieruję się dobrem dzieci

to podawaj argumenty i UWAGA: w twoim tonie nie może byc żadnych emocji, inaczej facet nie potraktuje cię serio A w kłótni, bądź stanowcza: "nie zyczę sobie, żebys tak mnie nazywał..." i podaj mu coś w zamian, bo jak sie coś zabiera, to należy dać zamiennik, "...już lepiej nazywaj mnie głupią małpą ewentualnie małpką" i uśmiechnij się - to rozładuje napięcie w kłótni, takie są zasady zdrowego podejścia do związków wszelakich

Gość herbata z mlekiem
groziłam rozwodem a jego mama się ucieszyła.ja nie mam gdzie pójść.nie mam nie mam nie mam

Gość herbata z mlekiem
ja staram się łagodzić wszelkie konflikty, ale kurcze ta jego mama zawsze wsadzi 3 grosze.teść za granicą to szaleje z kasą a nas nawet nie zapyta czy mamy co jeść (mamy ale mogłaby zapytać)