Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcheweczka1234

Do doświadczonych, prosze o pomoc...

Polecane posty

Gość Marcheweczka1234

Witam, jestem w czwartym miesiącu ciąży, wiem że jeszcze trochę czasu, ale chcielibyśmy z narzeczonym rozplanować i pomału kupować wszystko dla dziecka, bo wiadomo kupienie wszystkiego naraz graniczy z cudem wiadomo jakie wszytsko jest drogie :( Więc mam pytanie:) 1) Jaki wózek polecacie? Najchętniej chcielibysmy wielofunkcyjny 3w1 2)Ile i jakie ubranka kupić? 3)Łózeczko? To w ogole nie mamy pomysłu:( Bardzo prosze o pomoc :) Pozdrawiam:)

1) Jaki wózek polecacie? Najchętniej chcielibysmy wielofunkcyjny 3w1 2)Ile i jakie ubranka kupić? 3)Łózeczko? To w ogole nie mamy pomysłu No więc tak, moim zdaniem: 1.Najlepiej 3 w 1 ponieważ bez sensu pozniej wydawać pieniądze na wózki, chyba że Cie stać :p 2.Ja kupiłam jak na początek wiadomo pajacyki body koszulki skarpeteczki buciki itd 3. Ja mam kojec dla niemowlaków :) Podam Ci fajną stronke o wyprawce i nie tylko : http://www.polkadot.pl/pl/mama_i_dziecko/ciaza_i_porod_w_uk/porod_pakowanie_torby_do_szpitala To że UK nie ma żadnego znaczenia ;p

1.Jeśli chodzi o wózek to "ideał" jak dla mnie to taki -spore koła,bo małymi cięzko jeździć na naszych kiepskich chodnikach ;) -spory "bagażnik" bo mąz pracuje a ja przy okazji odchaczyłam i spacer i zakupy więc w sam raz by się wszystko zmieściło pod wózek -przekładana rączka od wózka -oparcie wózka koniecznie regulowane najlepiej na 3-4poziomya nie jak widzę gdzie nie gdzie tylko na leżąco i zupełnie sztywno -pasy wózku -dobra blokada kółek -jeśli często jeździcie to pewnie taki który szybko się złoży i nie zajmnie całego bagażnika -jeśli mieszkasz na 10 piętrze to niech będzie w miarę lekki ;) 2.Ja kupiłam mało ciuszków po 5 sztuk.-kaftaniki,śpioszki,pajace. Jak było trzeba to przeprałam i po problemie i dobrze bo od razu miałam "wycieczki"że po tygodniu miałam tyle ciuchów że masakra. 3.Ja miałam łóżeczko,drewniane ,3 poziomy. Niestety dziecko spało w nim tylko 3 razy. Mogł wszędzie leżeć,spać,siedzieć ale jak tylko było w łóżeczku to darło się w nie bogłosy.

ty żartujesz chyba marchewa! To po co my się udzielamy na twoim pierwszym topiku, wtydziłabys sie! :P