Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTYTAKIE...

pani.kara i kfiatussssek

Polecane posty

Gość ANTYTAKIE...

czy wy naprawde jestescie tak w sobie zakochane?? sadzac po stopkach jestescie w pierwszej ciazy a wypowiadacie sie jakbyscie juz nie jedno dziecko urodzily... waszej ciazy to9 dopiero poczatek..ciekawa jestem czy faktycznie przytyjecie maks.12kg a po porodzie bedziecie wygladaly jak laski ktore nie widac bedzie po nich ze w ogole w ciazy chodzily...nie jedna juz tu na forum byla co tak wymadrzala a pod koniec ciazy zakladala topicu typu: zgaga!!!!, boze jak mi ciezko, zle, kiedy w koncu urodze!!!!!!! denerwuja mnie takie osoby jak wy.... jestem pewna ze od 34 tyg. zmienicie zdanie.....ale zycze wam zebym sie mylila!!!!!!! Amen

A gdzie napisałam, że będę wyglądała jak modelka? gdzie napisałam, że nie miałam żadnych dolegliwości? nigdzie nie napisałam ze przytyję maks 12 kg- bo to raczej niemożliwe w moim przypadku więc zacznij czytać albo ze zrozumieniem albo się odczep.

Gość ANTYTAKIE...
ok to sorry, ale kfffiatuszek sie nie obroni:P

Dobra luz już się nie gniewam i nie złoszcze :P ha! a co do wypowiadania się osób które po raz pierwszy będą mami- ja piszę tak jak to widzę po innych kobietach np moich koleżankach. A zgagę, wymioty i duży jak na ten tydzień brzuch już przeżyłam :o to dopiero 15 tc a juz mam 4 kg więcej :(

Gość ANTYTAKIE...
to ok...faktycznie zle zrozumialam i ocenilam Ciebei, moze dlatego ze ostatnio twoje wypowiedzi wudnija pod kfiatuszkiem... to zycze szczescia i zdrowia👋

pni kara fajna stronkę podalas w tamtym topiku, wlasnie sobie przeglądam!

Gość halina spod olsztyna
ja dziękuję, antytakie, a Ty nie jesteś w sobie zakochana? to niedobrze dla Ciebie! każdy normalny człowiek ma wyidealizowany obraz siebie, inaczej ma problemy psychiczne - poczytaj...ciekawe... sumie to za diabła nie rozumiem, o co się czepiasz, następna laska, co miała cięzki tydzień i musi rozładować frustrację

Dzięki botha :) mnie ona jakoś podnosi na duchu bo wiem, że ciało po ciaży MOŻE tak wyglądać i to wcale nie będzie oznaczało, że jestem jakimś cudakiem.

Gość Lil' poo
Ja nie cierpię tej kfffiatuszek, bo wpiernicza się na każdy wątek, nawet jak nie ma nic dopowiedzenia w temacie. A włazi po to tylko żeby tam nasrać... Beznadziejni są tacy ludzie.

pfff co za denny topic :) Ja się kontroluję w ciąży ;] bo nie chce przytyć 30kg ;] I nie pisałam nic o moim wyglądzie ;] a o diecie, to różnica, a Tobie jak to wadzi, nie czytaj - ignoruj

Lil' poo, przejęłam się, łamiesz mi serce :D ahahaha.... kobieto nie wczuwaj sie, to jest sieć ;) nie masz znajomych w realu ? współczuje, albo się nie dziwię - może ;) Niech każdy się skupi na sobie, a najlepiej będzie, bo zaglądać komuś w ręce, i zachowywać się jak plociuch każdy umie ;)

I nie wiem czemu, zabolał autorkę fakt, że nie mam dolegliwości żadnych związanych z ciążą :) nie wiem co będzie w kolejnych tc, ale puki co wypowiadam się tylko za siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!! i na swoim przykładzie, a nie będę pisać czegoś czego nie ma, logiczne nie ?

Gość Lil' poo
No właśnie! Daj tu wszystkim przykład i pokaż jak ładnie się powstrzymujesz przed napisaniem kolejnego shitu na wątku, w temacie którego nie masz kompletnie niczego sensownego do powiedzenia. Bez odbioru. 🖐️ :o

Ps. moje wypowiedzi są kreowane na podstawie opowieści moje siostry która niedawno została mamusią, jak i mojej mamy, a słucham troszkę o tym codziennie, co też podkreśliłam w topicu podanym przez pani.kar'e

Lil' poo, lubisz przeżywać co ? Ignoruj, niweluj jak Ci się coś nie podoba, i może napiszesz coś ze swojego zarejestrowanego nicka - nie dość, że wścibskie, to jeszcze dwulicusy ;)

Gość mnie tez wkue=riwasz
jak masz juz cos pisac to pisz z glowa a nie z dupa

dla ciebie jest to wirtrualne a tu piszemy o zyciu

Uważam, że jak komuś się nie podoba to powinien to olać ;) a nie zachowywać się jak Wy :) bo zza szkiełka każdy mocny - takie zachowania nie obrazują na pewno za dobrze danej osoby.

twoje wyrazenia i porady tez nie obrazuja z dobrze twojej osoby

Ciekawe co masz na myśli, może jakieś konkrety ;) Bo ja piszę cały czas na temat, i to co mogę powiedzieć Może po prostu się wczułam w temat macierzyństwa, i dużo o tym czytam ;)

Gość mozee....
sa ludzie i parapety krzesla i taborety

Gość To tu akurat zbyt finezyjnej
osobowości to nie masz. Sorry... Prawdę ci mówią. Zluzuj dziewczyno, bo tu się od wczoraj pogrążasz. No i masz jakieś życie poza kompem? Idź pobiegaj, wyjdź z psem, zjedź coś, dziennik obejrzyj... bo jesteś tu prawie wszędzie od bladego świtu po zmierzch. Masz jakieś życie w ogóle poza tym forum? Jakikolwiek wątek nie otworzyć wszędzie ty, ty i ty.

Gość kauczukowe rolki
nie lubie tych nagonek na konkretne osoby :) zaraz przypomina mi sie story z jagodą :O:O:O

Suma, sumarum nie wiem po co tu się wypowiadam, marna próba prowokacji ;) Olewajcie po prostu moje wpisy i tyle ;) Ja nie jestem konfliktowa :D Skoro widujecie każdy mój wpis, w każdym topicu znaczy, ze same jesteście w nich, i nie stosownie jest zwracać komuś na to uwagę. Przykro mi, że tak się wkurzacie, denerwujecie, ale skoda waszego zdrowia ;) zwłaszcza na wirtualny świat ;) Wypowiedziałam się tylko w 20 wątkach ( o czym świadczy licznik moich postów ) chyba macie też tendencje do przesady. Pozdrawiam was. Ps. i mimo wszystko dziękuje autorce wątku, za miłe życzenia.

Gość dwulicowosc a dwulicowosc
kfiatuszek Ty mowisz o dwulicowosci? A kto na jednym topicku pisal pod nickiem kwiatuszek i Loooolek? Moze Trzeba przypomniec? Normalnie sama na siebie wrzucalas... Sorki, ale dla mnie to chore...

Podkreślę, że nikogo nie obraziłam żadną ze swoich wypowiedzi ;) Jeśli tak bardzo lubicie po kimś smarować, mogę być to ja :D nie mam nic przeciwko, jeśli tylko wam ulży. Pozdrawiam jeszcze raz.

Gość westend
ten kfiatusssek caly to taka durna laska,ze glowa boli. sam nick wskazuje na to,ze ta laska jest infantylna:( pani kara i jeszcze mama byc do tego-3 kretynki. pani kara i mama byc-to moze nawet jedna i ta sama osoba. jakies psycholki normalnie:(skad sie takie biora.

Gość no dobrzeeee
a ja kfiatuszkakilka razy czytałam i nie zauwazyłam zeby była taka jak piszecie Dla mnie jej posty sa normalne, o co chodzi ? Chyba ,ze jakis topik mnie ominął A co do wpierdzielania się , to większość z was czarnych pisze na prawie wszystkich topikach jako pomarancze , a ze kffiatuszek pisze jako czarna cały czas to moze to tak wyglądać A poza tym kazdy ma prawo do wypowiedzenia się i nie zabronicie komus zeby nie pisał , bo skoro ma taki kaprys i ochcote to moze i niech pisze