Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek25

Dlaczego faceci tak bardzo udają,że nic nie czują do kobiety??????????

Polecane posty

Tak to jest to co opisujesz,ja sie tak wlasnie czuję:) on mówi ze czytam w jego myslach bo wiem co on chce powiedziec i usmiecham sie lub adekwatnie reaguję..i ze ulatwiam mu bardzo rozmowe:)

no co ty? wiec powiedz mi tylko,tzn napisz, po takich grach, gdy sie nie widzimy- moim najlepszym wyjsciem jest milczenie... niech on mysli i pisze,chociaz u nas moze byc tak-ze kazde z nas bedzie chcialo sprawdzic,ktore jest twardsze i nikt nie napisze,az do spotkania znow:))

Gość no co ty?
no co ty? wiec powiedz mi tylko,tzn napisz, po takich grach, gdy sie nie widzimy- moim najlepszym wyjsciem jest milczenie... niech on mysli i pisze,chociaz u nas moze byc tak-ze kazde z nas bedzie chcialo sprawdzic,ktore jest twardsze i nikt nie napisze,az do spotkania znow Nie umiem Ci na to pytanie odpowiedzieć. Takie zabawy są na tyle skomplikowane że może byc miliardy kombinacji. To wszystko się robi na wyczucie, ale kiedyś druga strona musi usłyszeć te "kocham cię" :classic_cool:

no oczywiście że nie każda kobieta się nadaje na takie gierki, jakbym spotkała faceta który takie gierki ze mną robił żeby mnie w sobie rozkochać to od razu bym się ze mną pożegnał, wolę jasne sytuacje a nie jakieś idiotyczne podchody:O:O:O

Gość no co ty?
W takie gierki mogą się bawić osoby które potrafią się w to wczuć tak jak w muzykę dlatego ładnei zwyczajne dziewczyny się nie nadają. Sam wygląd nie załatwi sprawy.:classic_cool:

Gość no co ty?
no oczywiście że nie każda kobieta się nadaje na takie gierki, jakbym spotkała faceta który takie gierki ze mną robił żeby mnie w sobie rozkochać to od razu bym się ze mną pożegnał, wolę jasne sytuacje a nie jakieś idiotyczne podchody Ty nawet się w życiu nie kapniesz że to są gierki. Tego tak naprawdę nie widać tylko czuć :D. :classic_cool:. Tu nie chodzi o jakieś tam gadanie o emocjach czy słodkie minki. Nie umiem tego wytłumaczyć. Wylogowuje się z maila i spierdalam z tego babskiego forum ;)

Gość dksnklsnsdl
to fakt taki podchody czasem z boku wyglądaja idiotycznie. No co ty- każdy ma jakiś swój typ kobiety lub mężczyzny który go przyciąga i ty widocznie nazywasz "rasowa kobietą" taką w twoim typie. Ale ludzie są różni.. pozatym jak taki z ciebie cwaniak to jak często zmieniasz te kobiety? Bo jeśli nie umiesz za długo utrzymac jednej relacji to nie świadczy o tobie najlepiej. nie ważne ile osób, podrywasz to nic nie znaczy.

Gość no co ty?
A żeby nie było to jestem męski i przystojny :classic_cool:

no co ty?----> masz rację w 100%, to sa tak zwane motylki w brzuchu,ale te inteligentniejsze, inteligentny dowcip i wyczucie, tak..ogromne wyczucie chwili:)

Gość no co ty?
to fakt taki podchody czasem z boku wyglądaja idiotycznie. No co ty- każdy ma jakiś swój typ kobiety lub mężczyzny który go przyciąga i ty widocznie nazywasz "rasowa kobietą" taką w twoim typie. Ale ludzie są różni.. pozatym jak taki z ciebie cwaniak to jak często zmieniasz te kobiety? Bo jeśli nie umiesz za długo utrzymac jednej relacji to nie świadczy o tobie najlepiej. nie ważne ile osób, podrywasz to nic nie znaczy. Te gierki nie wyglądają idiotycznie bo ich tak za bardzo nie widać. ... a tak w ogóle to się nie zrozumielśmy

Gość no co ty?
no co ty? chetnie bym z Toba popisala na gg..zostaw namiar,mam jeszcze kilka pytan hahaha jasne już zostawiam gg. Dziewczyno bądź poważna :classic_cool:

maila? boisz sie ze kazda od razudo Ciebie napisze teraz?:))) zaloz nowe gg i podaj:) jestem powazna

Dama Serce ale tu nie chodzi o falsz i obłude,tylko bardzo fajne ,ekscytujące flirtowanie:)

Gość no co ty?
Ja nie udzielam sercowych porad na gg, mnie to nie interesuje. Nieraz sobie rzucę okiem na różne fora na o2. Dama Serce cała sztuka polega na tym że tu nie wyczujesz fałszu i obłudy bo to wygląda bardzo naturalnie. Żeby mi się uruchomiły takie gierki kobieta musi mieć to coś i na mnie podziałać. Taka reakcja jądrowa :classic_cool:

Gość dksnklsnsdl
TAAAAA nie widać. Widac nawet jak bardzo się starasz żeby nie było widać. może zauroczona panna nie zauważy ale każdy z boku widzi takie rzeczy. I nie odpowiedziałeś na pytanie jak długo jesteś razem ze swoją kobietą czy z żadną nie potrafisz być dłużej :-) Nie łudź się że nie widać tych wszystkich sztuczek z "alfa male". Sam fakt że siedzisz na kobiecym forum i chwalisz się swoimi umiejętnościami pokazuje że masz ciut za dużo czasu.

martwi mnie tylko to, czy dla niego to bedzie tylko gra i znajdzie inny obiekt zainterssowania,czy poczuje cos wiecej...

Gość dksnklsnsdl
A te niby rasowe kobiety nie mają w sobie tego czegoś tylko też wykorzystują znane sztuczki, których każdy sie może nauczyć... WIec jak chcesz to rób to ale nie ma czym sie jarać.. reakcja jądrowa taa... ja jestem kobietą i rzadko flirtruje ale jak chce to potrafie sprawic żeby facet stracił głowę.

Gość no co ty?
" TAAAAA nie widać. Widac nawet jak bardzo się starasz żeby nie było widać." Ty dalej nie rozumiesz. Take gierki przychodzą mi z łatwością i naturalnością. Ktoś kto patrzy z boku widzi że koleś sobie gada z dziewczyną i gadka bardzo się klei :classic_cool: ] Dzisiaj piątek i mam więcej czasu :classic_cool: Dobra już naprawdę kończę

Gość no co ty?
A te niby rasowe kobiety nie mają w sobie tego czegoś tylko też wykorzystują znane sztuczki, których każdy sie może nauczyć... Nie każdy. Trzeba mieć do tego talent i częściowo się z tym urodzić inaczej będzie widać że udajesz/grasz.

Gość dksnklsnsdl
"ty dalej nie rozumiesz" no prosze. już niezbyt miły sie zrobiłeś. dobrze rozumiem co piszesz bo to nie jest skomplikowane :-) tylko po co sie tym jarać? i nie odpowiedziałeś na pytanie czy masz dziewczyne na stałe :) czy tylko czasem ci sie klei rozmowa. :)

Gość no co ty?
jeszcze na 45minut jestem wolny to możemy pogadać. Dziewczyne mam na stałe. misiaczek25-----> no to jest takie flitowanie bardzo bardzo umiejętne :classic_cool: Mało ładnych dziewczyn to umie

mysle o sobie,czy ja to robię:) z tego co on mi mówi, to tak:) tym bardziej,ze jest trochę starszy ode mnie i piekielnie inteligentny i szybko myślący,przystojny facet!:)

Gość no co ty?
wielu kolesi ma problemy z dziewczynami bo traktuje je i gada z nimi jak z kumplami :classic_cool: Ja się tym nie chwale tylko odpowiadam na pytania misiaczek25

Gość no co ty?
wielu kolesi ma problemy z dziewczynami bo traktują je i gadają z nimi jak z kumplami a dziewczyna to nie kumpel, wymaga innego podejścia :classic_cool:

Wielu facetow gada z kobietami w sensie:" Siema,co u ciebie? to powiedz cos ciekawego, co sie nie odzywasz? chcesz sie pokłócić?":):)

Gość no co ty?
Coś mi się wydaje że temat się wyczerpał :classic_cool: