Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiedyśByłamRóżą

wielki zawód

Polecane posty

Gość KiedyśByłamRóżą

Zranił mnie, oszukał . okazało się po 6 miesiącach, że jest żonaty i ma 2 córki... on nie wiem że ja wiem... ale to już nie istotne, czuję sie ... z resztą chyba to jasne jak się czuję? Dlaczego akurat ja? Tak mu ufałam, tak dobrze się z nim czułam... a teraz wielki zawód i rozczarowanie....

Gość Kunegundziaaaaaaaaaa
ale wkrecasz

Gość Hejjjj
Widocznie nie byl cie wart jak cie tak oszukiwal warto sie zastanowic czy warto byc z nim

Gość KiedyśByłamRóżą
Nad tym czy z nim byc nawet zastanawiac się nie bede to oczywiste.

Gość
jakie to dziewczyny sa łatwowierne, facet wkreca przez 6 miesięcy, a Ty mu wierzysz

Gość KiedyśByłamRóżą
no widzisz, tak bywa, tak nas mężczyźni pięknie wkręcają.. a tu proszę...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
przykro mi ;/ przezylam to samo...

ale jak to możliwe, że tak długo dawałaś sie oszukiwać? Nie dzwoniłaś do niego, nie chciałaś pójść do niego do domu, poznać jego przyjaciół, nie spędzaliscie razem wieczorów i weekendów, nie nocowaliście razem? Nic cię nie zastanawiało? Jaki to był związek??? Chyba nazywasz wasz układ na wyrost "związkiem".

Gość KiedyśByłamRóżą
Zapraszam mnie do domu, spędlaismy razem weekendy, czesto na wyjezdzie... ehh szkoda słów.. niezle to sobie zaplanowal

Gość milenka1988
eh naprawde ci współczuje :(niestety mnie dzis tez facet zranil... caly kwiecien gadal mi o slubie ze juz musimy go wziac ze w sierpniu pojedziemy do Polski ze zamowimy sale itd ze kupi mi pierscionek. tak sie cieszylam czekalam na to jak na zbawienie od tego momentu nie moglam o niczym innym myslec tylko planowalam co jak ...ukladalam sobie wszystko w glowie ale nic mu nie mowilam.... i tak z tym zylam do dzisiaj niestety wszystko pryslo...dzis rozmawiajac ze swoja mama i ciotka na skypa powiedzial ze jeszcze nie planuje itd... Po co mi mydlil oczy robil nadzieje... Jestesmy ze soba od 5 lat mieszkamy razem od roku a teraz dowiaduje sie ze nie planuje przyszlosci ze mna.kocham go ale nie wiem czy chce z nim byc

Gość ona23lat
Faceci... Kiedyś broniałam na kafe facetow. Ale teraz? Juz wiem, ze nie warto sie angazowac. Czar prysnie szybciej czy wczesniej...

Nie obraz się ale strasznie naiwna byłaś i masz nauczkę, aby następnym razem dokładniej prześwietlić faceta. Niezły z niego drań.

Gość ona23lat
Mialam kiedys podobna sytuacje, ale nie byla tak zaawansowana. On sie sam po miesiacu przyznal ze jest zonaty. Wiem ze Ci ciezko teraz. Musisz byc silna. Pozdrawiam

Dlatego warto na początku wprosić się na kawę. ;)

Gość chaiaraaa123
na kawie bylam u niego i to nie raz