Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 OCENCIE

Prosze ocencie czy okej

Polecane posty

Go艣膰 moim zdaniem te trampki
psuja efekt

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OCENCIE
Ale nie moge ubrac innych butow.. w szpilkach czulabym sie jak dziwka.

Udost臋pnij ten post

ciekawe :) w takim razie po艂owa z nas powinna sie tak czuc ;) czu艂aby艣 sie jak bys sie czula, ale efekt bylby o niebo lepszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
Nie, nie powinna sie tak czuc.. ja mam poprostu problem, z czarnymi rajtkami :) jakos nie moge sie do nich przekonac, na sobie, bo u innych mi sie podobaja :) a jeszcze jakbym miala do nich ubrac szpilki.. na ktorych nawet chodzic nie umiem, to juz w ogole, porazka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny dobrze Ci radz膮
te trampki nie s膮 fajne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
Jeszcze zaznacze, ze mam 17 lat i nie mieszkam w Polsce, a tutaj wszyscy w tych wlasnie trampkach chodza - do wszystkiego..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak powsta艂 czokapik
Wygl膮dasz subcio ! i nie zmieniaj trampek na szpilki ! Jest fajnie :)

Udost臋pnij ten post

baleriny te偶 by spoko wygl膮da艂y jak nie chcesz obcas贸w. Trampki odpadaj膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeeeeeeeee???? co?
Wida膰 偶e masz 17 lat i kompletny brak gustu

Udost臋pnij ten post

ja te偶 mam 17 i dla mnie akurat te trampki z ca艂ej garderoby s膮 najlepsze ,tylko szkoda, 偶e czerwone. Og贸lnie mo偶e by膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
O gustach sie nie dyskutuje. ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuu
te trampki z atmosphere sa super i pasuja do wszyystkiego, nosze je nawet do spodnicy sukienek, tylko biale. swietnie sa i slicznie wygladasz. za 2 funty a jakie fajne !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
a buuu dokladnie w Primarku :D Zakupilam pare kolorow, tanie.. a wygodne i do wszystkiego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
Niestety - nie jestem. W sumie, to mam pare kilo za duzo.. wiec ten struj fajnie maskuje zbedny brzuch :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuu
super sa i wygladasz swietnie jak na pokolenie ponizej 20 lat ;ddd w polsce juz tez wchodza sprowadzane z anglii ale tylko biale, czarne i szare. a sa jeszcze fajne rozowe odblaskowe ! ale jakby tak wyjsc w tej rupieciarni czyli polsce ww nich to by wzrokiem zabili.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
No niestety, w Polsce nie mozna sie wyrozniac stylem.. wszyscy chodza w tunikach i balerinach. Tutaj sobie mozna pozwolic na wiecej :) Rozowe rowniez posiadam i fioletowe ;p fajnie mozna dobrac, do zwyklej bluzki, a bardzo wygodnie sie chodzi :)

Udost臋pnij ten post

Fajnie :) Mi si臋 podoba, tak lekko i wygodnie. Ciekawe w czym chodz膮 te wszystkie co krytykuj膮, chyba w 12 cm szpilkach i garsonkach :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuu
jak w pantofelkach ;) jak w pl juz wszyscy beda nosic je to bedzie ze pasuja do wszystkiego ;d a teraz nowe i budzi kontrowersje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
Bumbumshoko - pewnie tak. Ja sobie nie wyobrazam siebie, 17letniej dziewczyny, w tym sroju plus szpilki.. czulabym sie za powaznie, trampki robia z tego cos bardziej sportowego. A buu - ta, zanim w Polsce sie przyjmie, to musza wysmiac.. tutaj przestanie byc mode, to w Polsce zaczna nosci.. z wszystkim tak jest. :)

Udost臋pnij ten post

Autorko nie mieszkasz przypadkiem w Irl? ;p trampki masz super a koszulke jeszcze bardziej :)

Udost臋pnij ten post

a buuuu co ty piszesz, przecie偶 wszyscy teraz chodz膮 w tych butach... Ja mam 20 lat i czasem chodz臋 w butach na obcasie czasem tak jak autorka tematu i co z tego, nie ograniczam si臋 do jednego stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuu
obserwuje to od dluzszego czasu . sama mieszkam w polsce ale ciuchy kupuje w londynie. co ubiore - to sa dziwne spojrzenia. tolerancja nie :D a wystarczy jedna osoba ktora powie, ze ladnie wygladam, i za miesiac juz wszyscy nosza to samo. niech to jeszcze bedzie jakis przystojniak to zaraz pytania gdzie co kupilam. taka prawda, nie zachwalam , ale taka to juz mentalnosc polakow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OCENCIE
ZielonaWyspa - w Anglii :) Bumbumshoko - malo os. w Polsce w nich chodzi, przewaznie chodza w balerinach/szpilkach. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuu
mowie o malych polskich miescinach. akceptowalne sa tylko biale czarne i szare. i to do dzinssow. chodzi mi o spodnice i sukienki.

Udost臋pnij ten post