Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penmka

Moi rodzice uprawiają seks!!!

Polecane posty

Gość penmka

Moje dziecko nakryło moich rodziców jak się kochali, teraz zadaje mi ośmiolatek głupia pytania co oni tam robili a ja nie wiem co odpowiedziec?

Gość firana
prawdę - a co chciałaś mu powiedzieć ? oczywisćie dostosowana do jego wieku i poznania śwaita - ale tylko prawdę

Gość kkkkkgf
dobra ,google Ci odpowie,:D

Gość
grali w szachy

Gość penmka
Tylko że głupio mi przed moim dzieckiem, nie potrzebnie go wtedy zostawiłam samego z rodzicami, teraz syn zadaje różne pytania. Co dziadek z babcią robili? Dlaczego było słychać takie krzyki? Dlaczego byli rozebrani? A ja nie umiem mu nic odpowiedzieć. Myślałam że ludzie w wieku moich rodziców nie uprawiają już seksu, a już napewno w wieku ojca ma 66 lat a mama 48.

Twoje dziecko ma indywidualne nauczanie? Nie wierzę, że się w szkole nie dowiedział co to seks :D Chyba, że wie, tylko chce to usłyszeć od Ciebie.

Wiesz tu nie chodzi o wiek ale o jakąś granice dobrego smaku :o ja pierdole,pewnie raz na jakiś czas zostawiasz dziecko u swojej mamy a ta naraża je na takie coś. Szok i lekka przesada ze strony rodziców,owszem miłość w każdym wieku jest piękna ale nie mając wnuka pod opieką. Już nie chodzi o sam fakt ,że to robi ,bo można ale cicho,a Ci drą japy. Ja jebie. :o

Gość a to ci news!
A fe - zboczeńce jakieś cy cóś???

Gość jeojeo
ludzie potrzebują dotyku, Twoje dziecko też..... no to wytłumacz dziecku to...... dziadek za babcią zatęskił..... babcia była smutna, dziadek ją pocieszył, dorośli lubią się przytulać, głaskać, całować

Gość Bell niedoszła mamusia
powiedz ze sie całowlai bo sie kochaja. i tyle co masz zamiar mu pokazac na obrazkach cała sztuke kochania?? to najgorsza głupota..bo to dziecko jest

Gość kkkkkgf
co wtym głupiego kochali sie ,powiec i po ptakch:)

Gość hmmmmmmj
dobre provo

Gość I tak powstał czokapik
Nie mogli staruszkowie poczekac az dzieciaka zabierzesz ?:-O Zostawiasz pod ich opieką a oni zamiast pilnowac,zabawiają się w najlepsze!

Gość firana
a co jest dziwnego w tym ,zę ludzie w kwiecie wieku - 64 i 48 lat kochaja sie? wydaje siewam ,ze sex jest tylko dla ludzi mlodych - żebyście sie nie zdwiwili :) a ty autorko nic dziecku do tej pory o calowaniu , przytulaniu , dotykaniu nie mówiałaśą? to na co czekasz ? aż go koledzy " uśwaidomią "?

Gość penmka
Problem w tym że ja sama się głupio z tym czuje i nie umiem o tym z synem rozmawiać. Będę się musiała troche lepiej przygotować do tej rozmowy, ja mieszkam z rodzicami i sama nie raz słyszałam odgłosy z ich sypialni ale zawsze wtedy moje dziecko spało. Od tamtego mój syn zadaje głupie pytania a ja się boje co będzie gdy dziadków zapyta oto co robili. Wiem że babcia wymyśli jakąś odpowiedź, ale ojciec może go zacząć uświadamiać.

Gość I tak powstał czokapik
Nie da mu ojciec nie da mu matka tego co da mu dziadek i babka :D:D

penmka sądząc po twoim pytaniu i dylemacie może najlepiej by było jakbyś wysłała go do babci i dziadka. Niech go uświadomią bo wygląda że się mniej krępują normalnością niż ty.

Gość kkkkkgf
albo nie juz nie wysyłas do dziadkow ,zatrudnij seksowna nianie:D

Stary człowiek, a może. Dziarski dziadek z twojego ojczulka.