Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiad z dołuu;/

Bardzo podoba mi się sąsiadka....:-) jakieś rady?

Polecane posty

A jezeli chodzi o mojego sąsiada, to ja zachowuje się podobnie jak Twoja blondi...z tym ze ja na tego sąsiada kompletnie nie elce, tylko on na mnie :P, ma 33 lata, ja mam 22 ,a le nie mowie mu dzien dobry tylko czesc :P..a jej pewnie glupio teraz nagle czesc mowic jak mowi Ci dzien dobry :P....a nawet jezeli sasiad by mi sie poobal robilabym dokaldnie to samo co teraz, czyli olewka, bo lubie byc taka brutalna, i widziec jak facet sie stara...ahhh kobiety :P...jestem wredna :D:D:D

Gość sąsiad z dołuu;/
w sumie narazie wszystkie znaki na niebie wskazują, że ona też mnie troche olewa :( nic na to nie wskazuje, jedynie jest to zainteresowanie jednostronne

Gość L'istant
Hm, ja tez wolę starszych.. a gdyby tak do mnie jakis pan mowil czesc na dzien dobry, w dodatku taki przystojny, jak sam pisze, mily i bog wie co jeszcze to bym po nocach o nim myslala i nie tylko.. Po prostu zagadaj, bo dziewczyny duzo udaja a w srodku marza o takim jak ty.

Gość sąsiad z dołuu;/
Linstant - to mnie pocieszyłaś :)

Gość L'istant
Tylko ten pierwszy krok zrob zdecydowanie, kobiety lubia takich pewnych siebie. Zrob to pewnie ale nie bezczelnie, choc z tego co czytam, jestes milym, grzecznym chlopcem. :)

Gość L'istant
Tylko nie zapomnij opowiedziec jak poszlo... :)

Gość ddferv
tez mi sie wydaje, ze ona trzyma dystans i wcale nie czuje potrzbey zblizenia sie do niego, bo kiedy on do niej mowi czesc, czyli daje przyzwolenie na to, to ona tak czy siak, mowi dzien dobry. mijak sie podobal pewien chlopak, ktorego znalalm oficjalnie, ale chcialam sie do nigo zblizyc, to zaczelam zamieniac dzien dobry, na czesc i hej itp. specjalnie tak mowilam:D jakby mi nie zalezalo, to mowilabym dalej dzien dobry:P

Gość ddferv
ale jasne, za cznij ja troche zagadywac, ja moze Twoj wiek troche oniemsielac, nawte nie patzrec na Ciebie jak na potencjalnego partnera, bo jestes sporo starszy(tez mam 22 lata), ale kto wie, kto wie:D tez myslalam, ze autor pisze o mnie, dopiki nie doszlam do niebieksich oczu:P

Gość aonimowa lady z wroclawia
ale bym chciala zeby moj sąsiad mnie zaczeil.... :P :)

Gość niezły temat nooooo
od kiedy 'cześć'oznacza przyzwolenie?

Gość obiektywna nieznajoma 000
daj se spokoj :P serio, bo ona mloda, ty już masz swoj wiek... może i mily facet jesteś, ale z czasem wyjdą wszelkie roznice poglądowe związane z wiekiem... :o sama to przerabialam... facet po 30 ma swoje dziwactwa:o

Gość podglądaczka tematu
i jak???????? :)

Gość L'istant
no właśnie, ja też jestem ciekawa, jak z sąsiadką?? Było nowe spotkanie? Nie zostawiaj nas tutaj tak bez aktualizacji. :)