Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afeds

Siostra męża ma pieniądze a my z mężem żyjemy w niedostatku!!!

Polecane posty

Gość afeds

Jestem wkurzona, teściowa oznajmili że chcą sprzedać DOM!!!! To dla mnie dramat, bo ja i mąż mamy troje małych dzieci a rodzice mojego męża powiedzieli oczywiście kupimy wam mieszkanie. Ja myślałam że nie wiem co zrobie, kupią mieszkanie nam i mojej szwagierce. Szwagierka ma wszystko co jej potrzeba, pieniądze, prace, ostatnio samochód sobie kupiła a rodzice będą jej jeszcze mieszkanie kupywali. Zaproponowałam żeby córka teściów zarobiła sama na własne mieszkanie, a mnie i mężowi kupili jakieś większe to teściu mnie wyśmiał, powiedział ża ma być po równo.

Gość maska zorro335
no nie dziw im sie,ja tez bym zawsze dzielilo po rowno miedzy moimi dziecmi,to ze Wam sie gorzej powodzi niz im to juz nie jest wina tesciow....

Gość pewnie nie
to weź się do roboty a nie tylko liczysz ze ktoś ci coś da w ogóle kto cie powiedział ze cokolwiek ci się od nich należy

Gość i ma racje
powinno byc po rowno

Gość a propo
a twoja szwagierka gdzie ma mieszkać, ciesz sie ze ci kupia i nie zazdrosc szwagierce ze ma samochod

Gość afeds
Najlepsze jest to że ja i mąż jesteśmy po studiach a nie mamy nawet pieniędzy na własne mieszkanie czy samochód, mój mąż pożycza samochód od mojego teścia. A szwagierka po zwykłej zawodówce, sama z dzieckiem ma pieniądze i też mieszka razem z rodzicami tak jak my. Tylko że ją byłoby stać na kupno własnego mieszkania a mnie z mężem nie. W końcu ja i mąż mamy trójke dzieci, choć ze względu na to powinniśmy dostać troche więcej.

Marna prowokacja :D A jeśli to prawda to masz coś nie tak z głową i rada odemnie do roboty i wtedy będziesz miała 5 apartamentów:classic_cool:

Gość artystka ...
a z jakiej racji tobie ma należeć się więcej??? może ty sama zarób sobie na własne mieszkanie? I jakim prawem cwaniaro dyktujesz swojej teściowej co ma zrobić z WŁASNYMI pieniędzmi? :o

Gość to ja ci napisze....
nie powinniscie dostac ani grosza wiecej, moim zdaniem jestes nienormalna, do tego prostaczka na maksa!!! jak mozna tesciowi powiedziec ze nalezay wam sie wiecej? szczyt szczytów co za prostaki z niekórych bab...

Gość afeds
Może mnie się nienależy ale mojemu mężowi napewno. Ja nie pracuje, a mąż ma w swojej pracy tylko 1300 zł na miesiąc, W domu w którym teraz mieszkamy i który zostanie sprzedany, teściowa zmuszała mnie do tego bym pomagała jej sprzątać, a teraz okazuje się że właściwie poza małym mieszkaniem i jego umeblowaniem nic z tego nie będę miała.

Gość truskawka777777
to jego pieniadze, jego dzieci, wiec moze sobie dzielic po rowno jesli ma ochote i Tobie nic do tego... niczyja wina, ze macie 3 dzieci i zyjecie w niedostatku....a juz na pewno nie siostry meza, ze zyje jej sie lepiej .. przestac byc taka zawistna i zazrosna.....

Gość truskawka777777
wiesz co .. mowiac, ze tesciowa zmuszala Cie zebys pomagala jej sprzatac jestes po prostu bezczelna ;/ co Ty jestes jakas ksiezniczka? mieszkasz u kogos to chyba jasne, ze pomagasz bez zadnego ale! ;/

Gość artystka ...
no ja zaraz pierdolnę na plecy :o ręce i cyce opadają jak się ciebie czyta. To czemu do cholery sama nie weźmiesz się do roboty???? Mieszkasz za free u teściowej i jeszcze masz pretensje, że musisz sprzątać??? Chce ci kupić i umeblować mieszkanie a ty marudzisz?? Masz ostro najebane we łbie.

Gość afeds
Żadna bajeczka, owszem jestem wkurzona!!! Do niedawna nie płaciliśmy nawet rachunków bo mieszkaliśmy z teściami, a teraz na własnym mieszkaniu będzie nam jeszcze gorzej. Bo będziemy musieli sobie sami z trójką dzieci poradzić, jeszcze zbieram zabawki i ubranka po dziecku swojej szwagierki dla swoich dzieci. Co teraz będzie?:(

Gość nintendoo
komuś się chyba nudzi, czyt. prowo:p albo autorko masz problem ze sobą duży! kto Ci kazał trójkę dzieci mieć i żyć w niedostatku no kto? więc kochana najpierw się głową myśli, a nie cipą! jeśli kogoś stać na trójkę to sobie robi trójkę, a jak nie to UNIKA WPADEK, antykoncepcja,biologia się kłania! widzisz, mój mąż zarabia średnio 2500zł, jak jest dobry miesiąc to i 3tys, ja jestem na wychowawczym, mamy jedno dziecko i więcej nie planujemy, bo chcemy mieć coś od życia, a nie klepać bidę! więc niepotrzebne nam troje dzieci, biorę tabletki, odchowam jedno dziecko, zapewnię mu przyszłość, wrócę do pracy i odżyję, a Ty widzisz masz pretensje o nie swoje pieniądze. mogliby i wcale wam ich nie dać na to mieszkanie i co? na serio wierzyć mi się nie chce, że to nie prowo!

Gość afeds
Wpadki się zdarzają, a co to moja wina że wpadliśmy z mężem. Niedawno 3 miesiące temu urodziłam trzecie dziecko a teściowie jakby na złość wpadli na pomysł sprzedania domu i kupienia za te pieniądze trzech mieszkań. Narazie ja, mąż i dzieci mieszkaliśmy u teściów, nie płaciliśmy za rachunki a na jedzenie też nie wydawaliśmy pieniędzy. I jak ja i mąż poradzimy sobie w takiej sytuacji? trójka małych dzieci, ja nie pracuje a zarobki męża to już szkoda mówić:(

Gość huih
marna PROWOKACJA

Gość ale to juz bylo
:D

Gość marna prowokacccjjaa
marna prowo

Gość trza se było nie
robić tylu bachorów....

Gość hio[uoi
to po chuj tyle bachorow sobie narobilas?

W TAKIM RAZIE ZAŻĄDAJ ALIMENTÓW OD KLECHÓW:P.JAK NIE BĘDĄ CHCIELI DAĆ TO NAPISZ DO MNIE JAK SIE NAZYWAJĄ A JA JUŻ ZADBAM O TO ABY NIE USZŁO TO IM NA SUCHO.

Hehehe... Żalosna prowokacja,hehehe Jakie studia żeś skończyla, że piszesz z blędami,hehehehe;-))) Jestem matką syna i córki ,które niebawem dorosną i wierz mi,że jak przyjdzie mi kiedyś dzielić majątek,na pewno dam po równo. Wiem jednak, że obejdą się bez naszej pomocy, bo już są bardzo ambitne i wróżę im dostatnie życie,bo czuję, że sobie w życiu poradzą ;-) Tobie jednak radzę wziąć się do roboty,bo wnioskuję,że jedynym Twoim zajęciem jest rodzenie dzieci i wyciąganie rąk do teściów po to, co nie należy do Ciebie;-))) Pozwodzenia,hehehe

Gość patusssskaa
trzeba sobie samemu zarobic a nie liczyc na kogos....a poza tym skoro was nie stac to po co tyle wam dzieci bylo robic.... za iles lat tez bedzxiesz dawac cos swoim dzieciom i co kazdemu dasz inaczej??? chore........

Gość prowko prowko
prowokacja :-D Powinnas byc wdzięczna tesciom ,ze kupią wam mieszkanie :-0 A skoro chcesz mieć większe to wyciągnij ręce do swoich rodziców :-0 Sprawiedliwi rodzice zawsze dziela po równo Szwagierka jest takim samym ich dzieckiem jak twój mąz To,ze ma więcej pieniędzy nie znaczy ,ze ma nic nie dostac , a twój maz wszystko , bo ty tak sobie zyczysz

Spadek po rodzicach- w tym wypadku bylby to kiedys dom- i tak trzebaby bylo podzieli po rowno miedzy dzieci. Jesli byscie zostali w tym domu, musielibyscie kiedys splacac twoja szwagierke. Nie wiem, skad byscie nabrali tyle pieniedzy, zeby jej zaplacic za polowe domu, zeby sie tej polowki na wasza korzysc zrzekla. Ciesz sie, ze dostaniecie mieszkanie, bo przynajmniej bedzie wasze, a nie do podzialu czy splacenia.

Gość prowokacja oczywiście
kiepska w dodatku

Gość julia00
to jaki oni mają ten dom że trzy mieszkania chcą za niego kupić? Cyhyba nowiutki, wielki i bardzo wypasiony, wwilla wręcz. Ja mam taki zwykły , normalny dom i szkoda mi go sprzedać bo na trzy mieszkania to mi w zyyciu z niego nie starczy a też mam dwójkę dzieci