Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pcdodfodvf

do facetow i nie tylko

Polecane posty

Gość pcdodfodvf

czy chcielibyscie sie spotykac z kobieta, ktora sie wczesniej spotykala z waszym dobrym kumplem (spotkania wylacznie kolezenskie) ale on sie w niej zakochal ( wasz kumpel)???

Gość pcdodfodvf
dlaczego nie??? nawet jak by ta kobieta sie wam spodobala???

Nie. Bardziej cenię uczucia i dobrostan przyjaciół (choćby dlatego, że mam ich niewielu), niż spotykanie się z jakąś babą.

Gość pcdodfodvf
ale to wkoncu nie jej wina ze kumpel sie w niej zakochal.... nawet jak by ci sioe bardzo podobala to tez bys ja olal?

faceci nie lubie bzykać panien które wczesniej były bzykane przez ich kumpli nawet jakby sie podobała i mało który sie do tego oficjalnie do tego przyzna

Gość pcdodfodvf
ale ona sie nie bzykala z jego kumplem- pare razy sie tylko spotkali- nawet pocalunkow nie bylo !!!!

pcdodfodvf => tak. Spotykali się. Nie istnieje spotykanie koleżeńskie we dwoje.

Gość Easy Man
Ja bym nie chciał się spotykać z taką dziewoją.

Gość pcdodfodvf
przeciez wiem!!! pare razy sie spotkali - pogadac wiem bo to o mnie chodzi :) nic nie bylo ale teraz zaczal mi sie podobac jego kumpel

Gość pcdodfodvf
.......

tylko ten kumpel tego nie wie, ze sie nie bzykaliscie, a jak juz, to ten twój były pewnie opowiadał na okolo ze cie miał....i masz posprzątane

Gość pcdodfodvf
szkoda :((((( moze i masz racje.. :(((((((((((((( to nie byly tylko kolega!!! poza tym spotkalismy sie pare razy tylko

Gość Kaliban i Jego mądrości
Kaliban Nie. Bardziej cenię uczucia i dobrostan przyjaciół (choćby dlatego, że mam ich niewielu), niż spotykanie się z jakąś babą. Ceń sobie ich uczucia, ceń, a wcześniej czy później i tak puszczą Cie w trąbę. I zostaniesz z niczym - bez kobiety i przyjaciół.

Gość pcdodfodvf
ludzie nie zalamujcie mnie!!! jak mam sie z tego wywinac??? naprawde zalezy mi na jego koledze

Jeżeli to nie jest Twój przyjaciel tylko kumpel, a ta dziewczyna naprawdę Ci się podoba i myslisz, że mogłoby wyniknąc z tego cos poważniejszego, to ja na Towim miejscu bym się z nią spotykała i dała szanse na związek. (Trochę nieskładnie mi to wyszło, ale mam nadzieje ze wiadomo o co mi chodzi ;])

Tfu tfu nie doczytalam :) Ty piszesz jako ta dziewczyna... No ale na miejscu tego faceta chcialabym sie z Toba spotkac :)

Gość jhhkhj
ja mam gorzej, spalam z jego kumplem :O a jestesmy razem, tyle ze co troche mi to wypomina. chuj go obchodzi z kim bylam jak bylam wolna? wyjasni to ktos???

Kaliban i Jego mądrości => "Ceń sobie ich uczucia, ceń, a wcześniej czy później i tak puszczą Cie w trąbę. I zostaniesz z niczym - bez kobiety i przyjaciół." Kobieta też puszcza w trąbę. Nawet częściej niż kumple chciałbym zauważyć. Boli ją głowa (bo w głowie sieczka), ma humory, nie można na nią liczyć w żadnej poważnej sprawie i najczęściej z byle powodu swojego faceta by zajebała. Więc jak dla mnie argument żałosny. A odsiew zrobiłem taki, że ludzi mi bliskich na palcach jednej ręki mogę policzyć i cenię ich, jak te palce.

Gość pcdodfodvf
teraz sie boje ze jak ten moj kumpel sie skapnie ze podoba mi sie jego kolega to zacznie gadac glupoty.... masakra

Gość jhhkhj
faceta wolna robic wszyto, kobiecie nic na to wychodzi :O ja mam przejebane :O

jhhkhj => Jak nie uważałaś, jak robiłaś, to rób jak uważasz. Faceta możesz zmienić. Swoją drogą to kmiot. Po kumplach się nie bierze i nie ma żadnego problemu.

Gość jhhkhj
ale my sie kochamy i to na zaboj, zanim z nim bylam przeszlam pieklo! rok czasu starania o niego. teraz jest moj ale czasem mi zaczyna to wypominac. dlaczego po kuplach sie nie bierze? co za roznica czy byl to kupel czy inny facet obcy? on mial przedemna wiele kobiet ze zwiazkow, na raz :O i sie o to nie czepiam nie chce wiedziec co bylo zanim razem bylismy

''faceta wolna robic wszyto, kobiecie nic na to wychodzi ja mam przej**ane '' Jeżeli tego nie akceptujesz i ci to nie odpowiada to się przerób na faceta. Jeżeli czułabyś sie jak kobieta to nie miałabyś problemu z zaakceptowaniem tego co ci wypada a co nie.

jhhkhj => W ideale najlepiej żeby nikogo nie było, ale jak już nie ma wyboru (a ruchać, wiadomo, się chce). to się nie zadaje z byłymi kumpli. Nie ma zazdrości, nie ma pretensji, nie ma głupich aluzji nie ma krzywych uśmieszków - nie ma problemu! Ale jak już pisałem twój "facet" jest takim tylko z nazwy.

Gość jhhkhj
a co mi nie wypada? nigdy nie zdradzilam nie oszukalam bedac w zwiazku! to ze spalam z kims jak bylam wolna i ta osoba tez do tego dorosli ludzie grubo po 20 to jakas zbrodnia? nikgo tym nie zranialam facet byl wolny ja tez, spotykalismy sie miesiac i poszlismy do lozka, ze to jego kupel to teraz mam za to cierpiec do konca zycia??

Gość jhhkhj
dobij mnie bo mi malo :(

ze to jego kupel to teraz mam za to cierpiec do konca zycia?? => Nie. Tylko tak długo, jak długo będzie cierpiała duma twojego "facecika".

Gość jhhkhj
rozwin ta dume.....