Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand

Szukam bratniej, kobiecej duszy

Polecane posty

A czy stało się coś konkretnego że się posypało? Przepraszam jeśli jestem zbyt wścibska, jak nie chcesz to nie opowiadaj

Husky egzamin zawsze można poprawić

nie ucz się i idz na koło mi sie tak udawało... czasami

Stało się symptomy były wcześniej i się je zignorowało choroba nowotworowa o dużym stopniu zaawansowania :(

Żyje :):):):):):):):):):) to wszystko świeże pisałam to nie jest temat na kafe

To najważniejsze że żyje, mój brat umarł nie dawno ale to też nie jest temat na kafe. Cholera prawie pierwsza w nocy a ja zgłodniałam. Dobrze że sałatkę mam w lodówce

Napiszę Ci tylko o jednym co sobie pomyślałam jak się dowiedziłam o chorobie że może być tak że On nie zobaczy i nie pozna moich dzieci a wiem że jest wspaniałym dziadkiem (córki mojego brata) nawet teraz jak sobie pomyslę .... Dlatego jeszcze raz napisze podziwiam Cię bardzo i mam nadzię że wszystko Ci się ułoży tak jak chcesz :)

Toan WYRAZY WSPÓŁCZUCIA NAPRAWDĘ mam nadzieję że się jakoś trzymasz :)

Stand się chyba rzeczywiście pożegnał ;)

Toan nie jedz w nocy dobrze że to sałatka

Skye muszę się trzymać. A tak ogólnie jak nikt nie patrzy to cholernie się nie trzymam. Tak długo nie śpię aż czuję że dłużej nie wytrzymam i wiem że jak się położę do łóżka to od razu zasnę, bez myślenia, bo myślenie mnie zabija powoli

Stand już śpi. Skye ja zawsze jem w nocy ale tylko dlatego że mam bardzo dobrą przemianę materii i nic mi nie idzie w bioderka

Trzymaj sie i tak i tak i nie myśl dziwię się sama że to piszę bo moją maksymą do niedawna zawsze był cytat "Myśl albowiem myslenie nawet falszywe jest zawsze lepsze od bezmyślności. Hypatii coż ostatnio mi się to zmieniło Trzymam kciuki za Ciebie :) Daleko masz do Olsztyna ?

no to rzeczywiście masz super przemianę :)

Do Olsztyna mam 70 kilometrów. Kiedyś lubiłam myśleć, teraz już nie, jak noc przychodzi to pragnę tylko zasnąć bez przewracania się w łóżku. A Ty skąd jesteś?

Skye mam super przemianę, w ciąży przytyłam 24 kilo a teraz wyglądam lepiej niż przed ciążą. Zeżarłam talerz sałatki, z majonezem oczywiście i pije piwko sobie :-)

słuchaj a nie chcialabyś czytać ebooków większa dostępność ?

nie mam, bardzo długo zajmowalam się bratanicą i tak żartuję że moja bo jestem chrzestną ale biologicznych własnych nie

Ci powiem Skye że ja tak naprawdę to pod względem elektrotechniki to żyję w epoce kamienia łupanego. Mniej więcej wiem co to eebook, ale jak to wygląda to za cholerę nie wiem :-)

no tak w ciązy ale po ciąży masz lepszy trening i cwiczenia z rosnącym obciążeniem :)

A jeszcze można wiedzieć ile masz lat? Ja mam dwie bratanice, jedna ma 4 lata a druga 18 miesięcy i kocham je nad życie

Kmicic co Ty Skye proponujesz świntuchu? haha

to tak jak ja elektrotechnika mnie w ogule nie interesuje a ebook to coś co pokochasz książki do ściągania i czytania na komputerze, dla Ciebie jak znalazł no chyba że lubisz ten zapach i szelest kartek :)