Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milimetrowa

Szczęśliwe mamusie małych i duzych dzieciaczków !

Polecane posty

Gość malunia85
Dziekuję Ci ślicznie Ajjjj Własnie o takie coś mi chodziło, ale że też nie pomyślałam iż tego typu informacje mogę miec w necie hihi Dziekuje Ci jeszczeraz kochana i chyba faktycznie te 2 latka jeszcze poczekam, może na cos wpadne na co jest jeszcze uczulona i w ten czas się udam :) Buziaki

malunia czytałam troche twój topik na ogólnym-gratuluje:)

Pierwszy dzień pracy po urlopie mam za sobą:) ciężko było:(

Ajjj no nie wesoło . :/ Coś jej się ubzdurało i się tego trzyma :O Magda 05.06.2007r. Maja 06.05.2010 r. Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie. 🌼🌼🌼

witam dziewczyny! w czoraj wrociłysmy z Mazur,było cudownie!! mala szalała w baseniku ogrodowym i ciągala psy i koty za kłaki;) również poznala kury,króliki,konie i kozy;) tak wiec pobyt udany i super!! dziś byłysmy na szczepieniach rocznych. milimetrowa-ja bym na twoim miejscu wiecej ją przytulała (moja zachowuje się podobnie ale mi to nie przeszkadza) dla wszystkich buziaki!!

Milimetrowa może z czasem jej minie... może jak pójdzie do przedszkola... Dada to super:) fajnie tak wyjechać i odpocząć sobie:) Zapomniałam wam napisać że moja Kinga na 99% bedzie nosić okulary.Ma astygmatyzm nadwzroczny i zez zbieżny naprzemienny.4 października znów idę z nią na wizyte do okulisty.

Dada_dada- mi nie przeszkadza to,,że ona się do mnie przytula tylko to,że zachowuje się jak taki dzikusek . A jeszcze nie każdy z rodziny to rozumie,że ona nie chce do kogoś iść na ręce i przez to jest jeszcze gorzej . Super,że wyjazd Wam się udał ! Ajjj--- o kurcze,a mocno widoczny jest ten zez ? Lepiej,że teraz by miała nosić i zaleczyć wadę,bo jakby poszła do szkoły to wiesz jakie są dzieci ..

No to dobrze,że nie widać ! Przynajmniej nie będzie wyśmiewana przez dzieci,bo dzieci są rózne .

mam nadzieje że nie będą sie śmiać z okularów:( musimy kupić jakies ładne.Chociaż to już nie te czasy że śmiano się z tych co noszą okulary

Ajjj tak to nie te czasy,co śmieją się z tych co noszą okulary,ale wiesz jakie są dzieciaki . U mnie na osiedlu jest taki mały chłopiec to z niego strasznie się takie starsze dzieciaki śmieją "okularnik" ;(

mam nadzieję że bedzie dobrze:) Kinga już sobie nawet zażyczyła złote okulary:)

hejka L:) co u Was slychowac? jak sie czujecie? ja dzis ide do lekarza na kontrole, az sie boje:( pozdrawiam serdecznie mamusie:)

Ajjj- no to super,że Mała tak do tego podchodzi ;). Kamila- Jak się czujesz Kochana ? Który to tc ?

a czuje sie dobrze, tylko pogoda troche dobija;/ a juz wrocilam od lekarza i jest juz lepiej:) na szczescie zagrozenie minelo:) a tydzien 18 :) i juz od tygodnia czuje ruchy:)

jeszcze nie:( 4 sierpnia bede miala usg to moze sie dowiem wtedy. a juz nie moge sie doczekac. chetnie bym juz poszla na usg:P

hej dziewczyny:) miałyście kiedyś styczność z fretką? Bo rozważamy kupno.Mamy do wyboru fretke lub swinke z przewagą fretki

ajjjj osobiscie radzilabym swinkę gdyz sa one spokojne i lagodne oraz bardziej przezwyczajają się do ludzi a fretka z tego co wiem zawsze bedzie dzika i bylam pare razy swiadkiem jak komus uciekla i twiła wysoko na drzewie wiec uwazam ze z fretką byłby wiekszy klopot,poza tym słyszalam tez przypaki ze fretki dosc dotkliwie drapią oczywiscie to tylko i wyłacznie moja opinia i zaznaczam,ze nie uwazam się za experta;) acha moja siostra ma 3 małych dzieci i ma 2 swinki i wszyscy zyją zgodnie i szczesliwie:) a my codziennie chodzimy na plaze:)

Ajjj ja również polecałabym świnkę morska . Mój brat kupił świnkę swojej córeczce świnkę to jest ładna i tak ją nauczyli,że mogą ją puścić po pokoju i ona sama do klatki wchodzi :) . A o fretce nie mogę nic napisać,bo nie miałam styczności z tym "zwierzem " :D

Eh,ale się dzisiaj wystałam w kuchni . Jutro robimy chrzciny Mai i postanowiłam,ze zrobimy w domu . Tylko obiad kawa/herbata/soki/ciasto . No i dzisiaj stałam,gotowałam,piekłam :) . A co u Was ?

Suuper . Mała cały czas spała,nie chcieliśmy jej męczyć całą msze trzymając na rękach dlatego mieliśmy wózek i dopiero jak już ksiądz zaczął ja chrzcić to ja wyciągnęliśmy . Tylko się obudziła,nawet nie płakała :D .Potem zrobiłam w domu obiad no i kawa/herbata/soki i ciasta różnego rodzaju i tyle . Nie robiliśmy wielkiej imprezy,bo to przecież nie wesele :)

witam dziewczyny! milimetrowa super ze jestescie juz po chrzcinach ja przyznam szczerze,ze jeszcze małej nie chrzcilam a ma juz roczek ;/ ale juz się przymierzam i wkrotce juz tez bede "po" ;) a jak Madzia juz zdrowa? pozdrawiam wszystkie mamucie co u was?

Dada_Dada ja mam koleżankę co swoją córkę chrzciła przed samą komunia . Komunia była chyba w maju a dziecko chrzciła pod koniec marca . I nikt nie robił problemów,a ksiądz powiedział,ze to nawet lepiej jak dziecko chrzci się jak jest większe,bo jest już trochę świadome,że przyjmuje sakrament . U nas wszystko dobrze,tylko ja teraz mam anginę i boję się żeby dzieci nie pozarażać,a co u WaS ?

milimetrowa moja znajoma chrzcila swojego pierwszego syna w wieku 2,5 lat a jeszcze inna byla chrzczona w wieku 6 lat razme se swoim rodzenstwem i mowila ze było to bardzo piekne przezycie,swiadome.jednak ja moją pierwsza corke ochrzcilam szybko i Ją tez chcialam ale jakos tak wyszło,zawsze były jakies sprawy do zalatwienia, to cos w sądzie, to w Zusie itd... a potem Gwiazdka,potem Sylwester i zawsze cos i teraz powiedzialam,ze po roczku juz się za to wezmę ;] u nas super,Małą wciaz ludzie biorą za chlopaka bo jak na roczek to wyglada bardzo dorodnie,choc nie ejst otyła,tylko taka zbita w sobie, dorodna i bardzo podobna z twarzy do tatusia:) dzis była ubrana w zółtą bluzeczkę Disneya bardz dziewczęcą, z falbankami,i w rózowe legginsy z cyrkoniami i pani jedna się zachwycała "jaki śliczny chłopczyk" :)