Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoneczka zona

nie uprawialam seksu z mezem prawie rok

Polecane posty

Gość kot13
nie wydaje mi się ale przemyślę to.nigdy nie odmówiłam mu seksu.

Gość zerojedynkowa królowa
ja zas sie zastanwiam co to za "bliskość", ze w ogóle doszło do takiej sytuacji. Wy sie tak w ogóle kochacie, Kocie?

nie wiem na ile jesteś silna psychicznie ale czy wiesz, że człowiek potrafi przekonać siebie samego do wielu rzeczy? zastanawiałaś się jak działa słynna zasada "klin klinem"? nieszczęśliwa porzucona osoba potrafi zakochać się w pierwszym lepszym, tylko p o to żeby zastąpić (poetycko określając) puste miejsce w sercu stąd praca nad sobą jest bardzo możliwa może warto skupić się na czasach kiedy to robiliście? rozbudzić w sobie tęsknotę za bliskością męża zostawić w diabły przeszłość- bo teraz jest teraz i czas zacząć iść do przodu jak nie umiesz sama pozostaje specjalista ale pewnie umiesz pytanie czy chcesz raz na zawsze pozbyć się wlokącej się za tobą przeszłości

Gość kot13
oczywiście że tak.

słuchaj, kot 13, znaczy wybrałaś właściwego człowieka, tutaj sukces. ale na tym sie sprawy nie kończą sukcesem, trzeba nad związkiem pracować i Ty zdaje sie masz sobie sporo w tym względzie do zarzucenia. Moze najwyższy czas na wnioski?

Gość Cicho baby
Nie kupuję tego Kocie. Coś nam tutaj kręcisz. Ike ma racje, że blokady używasz jak tarczy, która ma Cię usprawiedliwić. Czyżby ten "gnój" dał Ci aż tak popalić.

Czyżby ten "gnój" dał Ci aż tak popalić. gnój był gnoja nie ma mąż został odstawia się przeszłość z gnojem i buduje się przyszłość z mężem kot pisze, że kocha męża a ja mam wrażenie, że kocha przede wszystkim siebie inaczej nie kazałaby ponosić mężowi konsekwencji własnej głupoty

Czyżby ten "gnój" dał Ci aż tak popalić." Przecież pisała, ze maż to wykwintna restauracja, a wszyscy kochankowie, ktorzy sie trafili to bary mleczne :-) zresztą z gnojem by chyba nie zostala, nawet mimo a moze dla dobra wspomnianych przyszlych pokolen

Gość Cicho baby
kot pisze, że kocha męża a ja mam wrażenie , że kocha przede wszystkim siebie inaczej nie kazałaby ponosić mężowi konsekwencji własnej głupoty No masz. Czyż nie pisałem, że nie Kot jest tutaj fascynujący? Przypomniał mi się stary tekst Kasi Nosowskiej "przeprowadzimy mały sprawdzian, wytrzymałości duszy na ból", a mąż Kota, jak widać, potrafi sporo znieść. Ja np. bym nie potrafił i stąd mój dla niego podziw.

a mąż Kota, jak widać, potrafi sporo znieść. Ja np. bym nie potrafił i stąd mój dla niego podziw. dlatego napisałam na samym początku że siedzą z mężem na bombie, która kiedyś wybuchnie:P

Gość kjkkhkjh
co za głupie pytanie, chyba każdy normalny facet, który poważnie myśli o kobiecie i planuje z nią w przyszłości mieć dziecko wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, że w zaawansowanej ciąży i jakiś czas po urodzeniu będzie żył w przejściowym celibacie, wtedy hormony sterują kobietą tak że skupia się na dziecku i kompletnie traci zainteresowanie mężem - więc takie przypadki jak opisuje autorka to notrmalka, a jak zdradzał to głupi chooj zniego, który chyba nie wie jakie konsekwencje niesie ze sobą ciąża

Gość Cicho baby
"że siedzą z mężem na bombie, która kiedyś wybuchnie" Wybuchnie to chyba nie jest najszczęśliwsze określenie, raczej wypali się i skona pocichutku.

Wybuchnie to chyba nie jest najszczęśliwsze określenie, raczej wypali się i skona pocichutku. no tu możemy sobie tylko pogdybać jedne wybuchają pod postacią strasznego kryzysu i prawdziwej wojny domowej inne lichutko się wypalają

Gość nierozumiem tych najazdow
z jednej strony dziwne wydaje sie życie bez seksu, ale z drugiej, nie rozumiem czemu tak najeżdżacie na kota - jej sprawa, i skoro daje sobie z tym radę to ok, wcale takie dziwne to nie jest, są i takie pary, napradę nie możecie zrozumieć, że niektórzy mają naturalnie baardzo niski popęd, bądź nauczyli sie w inny sposób rozładowywać napiecie seksualne? seks to nie tlen, instynkty instynktami, ale człowiek przede wszystkim kieruje się wolą i rozumem, którymi to skutecznie moze zwalczyć lub osłabić instynkty, zresztą po tym jak widziałam kiedyś program o ludziach, którzy nic nie jedzą przez kilka lat, ich 'jedzeniem' jest światło słoneczne(?) czy jakoś tak i żyją i to zdrowiej od tych co jedzą normalnie, to nic mnie już nie zdziwi... i niby spożywanie pokarmu jest niezbędne, a jednak okazuje sie, że nie, człowiek siłą swojej podświadomości naprawdę może wszystko

nikt na kota nie najeżdża pytała- dostała odpowiedź poza tym czytaj ze zrozumieniem blokada anty-mężowa nie ma nic wspólnego z blokadą seksualną po prostu narobiła głupstw i nie umie wrócić do czegoś co było bo wciąż tkwi w przeszłości to dość naturalne zachowanie- boisz się przeszkody to stoisz w miejscu i twierdzisz, że w sumie to masz czas...... niestety bez jej pokonania nie da się dotrzeć do celu

Gość Cicho baby
"jej sprawa, i skoro daje sobie z tym radę to ok" Właśnie nie tylko "jej" i najwyraźniej nie daje rady. " widziałam kiedyś program o ludziach, którzy nic nie jedzą przez kilka lat, ich 'jedzeniem' jest światło słoneczne(?) " ... i nie oglądaj bzdur, bo szkoda czasu.

"skoro daje sobie z tym radę to ok, wcale takie dziwne to nie jest, ": kot nie daje sobie z tym rady, pisala o kochankach, ale nie tylko, bo zadeklarowala chcec zajecia sie problemem. tyle, ze ta blokada jej nie pozwala :-)

do 'cicho baby' to, ze ty o tym nie słyszałeś to siedź cicho i sie nie wypowiadaj na ten temat

zywienie światółem to rzeczywiście musi być jakas ściema dla naiwnych

'cicho baby' to, ze ty o tym nie słyszałeś to siedź cicho i sie nie wypowiadaj na ten temat :D:D:D proszę paniiii a ja mogę ????? :D

Gość Cicho baby
zerojedynkowa królowa zywienie światółem to rzeczywiście musi być jakas ściema dla naiwnych Nie do końca, to się chyba fotosynteza nazywa (ale dzięki Królowo, za głos rozsądku) .... ludzie tego nie potrafią (to do nierozumiem tych najazdow)

ja oczywiście pisałam o ludziach, bo tylko u nich mozna bezsprzecznie i niezaprzeczalnie naiwność stwierdzić, zmierzyć, opisac ;-)

Gość oho... zywia sie swiatlem
czego to sie nie robi, zeby ludzi oglupic. Tobie sie dzwie bo pewnie jestes dorosloa kobieta a wierzysz w takie ustawione programy... juz jeden taki byl stachurski co niby sie swiatlem zywi...

no nic w takim razie czekamy aż ukaże się artykuł o fenomenie kota i jej męża:)

jogini to inna sprawa, moze to jacys prorocy, czy inni wybrancy bogów (bo niektórzy potrafia pzrezyc miesiac w zamknietej skrzyni pod ziemia) kot zdecydowanie nalezy do zwyklych smiertelnikow

Gość Cicho baby
Kot, jak to Kot poszedł swoją drogą. A co do jogginów, to nie zobaczę, to nie uwierzę.

odrazu widać, że całe gó wno wiecie o sile podświadomosci, także najpierw poczytajcie sobie o tym, a później się wypowiadajcie, takich przypadków jak ten hindus jest więcej, a programy poświęcone temu i mówiące o skuteczności tej metody i o tym, ze dla nauki jest to niewytłumaczalne nie nadawały jakieś szajskie kanały, tylko stacje typu discovery itd. prowadzone oczywiście przez naukowców i specjalistów, których wiedza jest z pewnością jest kilkukrotnie większa od waszej 🖐️

Gość Cicho baby
"specjalistów, których wiedza jest z pewnością jest kilkukrotnie większa od waszej" Niemożliwe! Założenie z gruntu fałszywe :D

przecież nikt nie napisał, ze nie da się życ bez seksu, a Ty sie tak bulwersujesz tym światłem. Chodzi o to, ze nie stać Cię na żywność, a odzywianie swiatlem Ci nie wychodzi? czy jaki masz problem?