Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoneczka zona

nie uprawialam seksu z mezem prawie rok

Polecane posty

Gość kot13
niestety wolałam poszukać sobie kochanka

Kot-myslę ze powrót do małżeńskiego łoża jest możliwy,ale musielibyście bardzo tego chcieć,zacząć poznawać się na nowo. No chyba że ma kłopoty z potencją,ale w sumie,to też można wyleczyć.

O Ty niedobra:) I to Ty masz blokadę? To on powinien miec, no chyba, ze on tez sobie poszukal kogos..

normalne że ma blokade dlatego powrót będzie trudny. Kochanek nie rozwiązuje problemów ,tylko pozwala o nich zapomnieć

Gość kot13
to długa historia nawet z pozwem rozwodowym z mojej strony bo nie chciałam zyć w kłamstwie (choć mąż nie dowiedział się nigdy o tym , co zaszło) , powiem tylko w skrócie że dostałam za swoje i że kobieta staje się kobietą dopiero , gdy spotka w swoim życiu prawdziwego gnoja. Ale jak to tu pisze jedna pani - co nas nie zabije to nas wzmocni. mnie wzmocniło i wiele zrozumiałam. Dla męża ten wstrząs też był dobry bo w tej chwili po prostu zważa na mnie

Gość _kredens_
życie bez seksu nie ma sensu - to jak być głodnym i nie zjeść tego , co jest postawione na stole

Gość zerojedynkowa królowa
o prosze, kredens troche sie postaral, bo bez seksu rzeczywiscie jest bez sensu :-)

Hej. :) Kot nie pisze, że żyje bez seksu. Nie uprawia seksu z mężem. Chociaż nie do końca zgadzam się, że życie bez seksu nie ma sensu. To kwestia wyboru.

Gość _kredens_
królowa masz tabelę uznaniową w zeszycie? :P

życie bez seksu nie ma sensu - to jak być głodnym i nie zjeść tego , co jest postawione na stole można być na diecie,lub nie gustować w podanych potrawach. :P

kocie szczerze? myślę, że siedzicie z mężem na straszliwej bombie, która z czasem da znać z potworną siłą bo wasz związek jest nienormalny niby na co dzień jest ok ale nie oszukujmy się- nie jesteście małżeństwem jeśli naprawia się związek powinno się to robić do końca

kredens, królowe nie potrzebuja zeszytu, tym bardziej zerojedynkowe :P

"można być na diecie,lub nie gustować w podanych potrawach." wtedy zmienia sie menu i/lub restauracje ;-)

Gość hejka-83
Kurde, jestem już z mężem 9 lat i działa na mnie jak nikt. Nie wyobrażam sobie braku seksu, ma świetny tyłek i jest rewelacyjny. Tydzień to dla mnie dużo, ale rok?osiem lat?

Gość _kredens_
królowa - no dobra matematyczko - uznam że masz segregatory w głowie :P

Gość kot13
niektórzy lubią wykwintną kuchnię a nie lubią haburgerów i chipsów. Inni świadomie wyrzekają się seksu( np mnisi buddyjscy) wmawia się nam , że seks jest warunkiem szczęścia. Jestem przeciwko warunkowaniu. jednak jestem również przeciwna blokadom a takową w głowie mam i zdaję sobie sprawę , że to jakiś mały problem jest - blokady powodują bowiem narastanie problemów.

wtedy zmienia sie menu i/lub restauracje najprościej restauracje ,bo zmiana menu wymaga czasu i poświęceń ;)

kot13--to nie jest mały problem,bo zrezygnowałaś z seksu z mężem,a nie w ogóle. więc oszukujecie się z mężem już 8 lat .

Gość ja pierdziu...
jak mozna zyc bez sexu, chore jestescie czy jak? i wierzycie w wierność swoich facetów buhaha, bzdura!

Gość kot13
to może jakieś rady?;-) oszustwem bym tego nie nazwała wszystkie inne sfery są super

"najprościej restauracje ,bo zmiana menu wymaga czasu i poświęceń" to oczywiste, ale zdaje sie (np. czasem tu taki przemknie) ze mamy w spoleczenstwie jeszcze paru ambitnych przedstawicieli, wiec moze przekaza stare wymierajace sposoby pzryszlym pokoleniom (jakos) ? ;-)

Gość kot13
zmienić restaurację na mleczny bar???????????to byłoby GŁUPIE.

Az sie glodna zrobiłam:) "Maly problem" - zyjemy obok siebie a nie ze soba, co tam:)

jakie rady? nie chcecie uprawiac seksu, nie uprawiajcie. tylko nie piszcie, że w związku to normalne.

kot, na swiecie nie jest tak, ze jedna restauracja a reszta to mleczne bary. inna sprawa, ze moze cie byc zwyczajnie nie stac, bo srodki niewielkie :-)

10:41 [zgłoś do usunięcia] kot13 zmienić restaurację na mleczny bar???????????to byłoby GŁUPIE. GŁUPIE to jest twoja udawana dieta :P

Gość kot13
CIESZĘ SIĘ, ŻE KTOŚ WSPOMNIAŁ O TZW PRZYSZŁYCH POKOLENIACH:-) caps...należę do osób odpowiedzialnych, a to ,ze lubię seks to mój problem.

należę do osób odpowiedzialnych, a to ,ze lubię seks to mój problem. odpowiedzialnych?-zdradzasz męża,a więc nie jesteś lojalna ,brak seksu to niedotrzymanie przysięgi małżeńskiej

Gość kot13
no to ja chyba mam naprawdę faceta z górnej półki bo ta reszta okazywała się naprawdę mlecznymi barami... nie chcę już próbować naprawdę:-) chyba że z mężem się odblokuję- reszta zawsze była klasę niżej choć na początku sprawiali inne wrażenie...