Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedril1993

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Bedril1993

Siema. Mam 16 lat, jestem prawiczkiem. Ale na dniach bedzie ten pierwszy raz, zapowiada sie na sex. I wlasnie tu mam problem. Boje sie, ze moge bardzo szybko dojsc i sie skompromituje. Jak opoznic wytrysk? Znacie jakies sposoby?

Gość dddddddddddddddsssssssssffffff
myślę że nie jesteś na to gotowy i nie mówie o tym że masz 16lat tylko o tym że martwisz się że się skompromitujesz a gdybyś był na 100% na to gotowy i pewny że kochasz tą dziewczynę a ona kocha ciebie to byś się tym nie przejmował

Gość Bedril1993
Zacznijmy od tego, ze to nie jest moja dziewczyna. To tylko kolezanka, ale po jej zachowaniach i sms-ach wnioskuje, ze na 100% ma na mnie ochote. To jak, da sie to jakos przedluzyc? Prosilbym o naturalne metody, nie chce lykac chemii.

Gość nuiwhqusgwguwqws
dobre dobre przeżyć swój pierwszy raz z koleżanką:o prawie na bank jak się zakochasz kiedyś w jakiejś dziewczynie to będziesz tego żałował

Gość Bedril1993
Wstrzemiezliwosc nie wchodzi w rachube:P

Gość Bedril1993
Niby dlaczgo bede zalowal?

Gość Ewaldi
ale normalnie weź kobietę w bramie albo na schodach , niech się dobrze oprze rękami o ścianę i podwiń jej spódnicę do góry i do przodu ..... to znaczy od tylca ją weź w tej bramie i nawet jeżeli w drzwiach wybije szybę głową w czasie emocjonalnego stosunku to srał pies tę szybę , chodzi o to aby jej było przyjemnie :)

Gość Bedril1993
Ewaldi myslisz ze jestes zabawny?

Gość PRZEKONASZ SIĘ DLACZEGO
wtedy gdy pokochasz a nie jak teraz myślisz aby zamoczyć, pobaw się koleś najlepiej w słoneczko to teraz takie modne:o

Gość Ewaldi
Bedril1993 , jak długo jeszcze chcesz być prawiczkiem ?

Gość Bedril1993
PRZEKONASZ SIĘ DLACZEGO wtedy gdy pokochasz a nie jak teraz myślisz aby zamoczyć, pobaw się koleś najlepiej w słoneczko to teraz takie modne Zalosna jestes, powtarzasz jak papuga to co w mediach. Jestes kukielka i tyle. Prawda jest taka, ze nie bylo zadnego sloneczka.

Gość Bedril1993
Ewaldi: No wlasnie juz nie chce byc:P ksiezniczka przedwiosnia: nie umiesz czytac ze zrozumieniem? wlasnie po to zalozylem ten temat, by dowiedziec sie jak przedluzyc stosunek.

żałosny to ty jesteś i te twoje problemy ale mi to wszystko jedno starsza jestem od ciebie więc nie zamierzam dyskutować z małolatem co mu się wydaję że już taki dorosły jest

Gość Bedril1993
Wcale mi sie tak nie wydaje. Jestem gowniarzem i malo wiem o zyciu. Ale nie musisz powtarzac to co w mediach uslyszysz. Prawda jest taka, ze te dziewczyny owszem byly w ciazy. Ale mialy stalych partnerow. To cale sloneczko to jest wymysl mediow i plotka.

Gość Ewaldi
Bedril1993 ale zapamiętaj na zawsze, każdy facet musi swój dyszel ćwiczyć , ponieważ nigdy nie zna swojej chwili lub minuty do zaproszenia przez kobietę aby wszedł tam bardzo głęboko i najlepiej aby nie wychodził z tego gniazda :)

Gość Bedril1993
W gumie obowiazkowo, nie ma innej mozliwosci.

a pomijając już to to nie wiem po co zakładasz tu taki temat kiedy było już ich tu pełno i nie tylko tu wystarczy poszukać i będziesz miał full wypowiedzi

Gość Bedril1993
Ewaldi zachowaj te prostackie teksty dla siebie;/ PRZEKONASZ SIĘ DLACZEGO: wiem, ze sa ale nie znalazlem zadnego konkretnego sposobu. takze zwrocilem sie z tym do Was.

moim zdaniem najważniejsze to się nie spinać tak

sie chlopak podekscytowal? a ile lat ma ta kolezanka?? jak tyle co ty to moze byc co najwyzej mocna w buzi :P jeju ile razy ja dla jaj kolegom pisze tego typu sms :D jak sobie teraz pomysle ilu sie musialo przez to podekscytowac i nawyobrazac sobie to mi sie smiac chce :D

Gość Trevor28
Zamiast mi dac mlodemu jakies wskazowki to p*********e 3 po 3 bez sensu. Bedril, przede wszystkim musisz trenowac miesien kegla. Pozatym zrob sobie dobrze reka przed stosunkiem. I nie martw sie, pierwszy raz jest zawsze trudny.

wwez pod uwage, ze jak ta panna ma mniej niz 15 lat to mozesz popelnic przestępstwo :P

hehe nie ma to jak coś komuś obrzydzić jw:) ale też się pod tym poniekąd podpisuje bo nie chciałabym być z facetem który pierwszy raz przeżył z koleżanką tylko po to żeby mieć już to za sobą

Gość Bedril1993
Husky: kolezanka o rok starsza. byc moze Ty piszesz dla jaj, ale dam sobie reke uciac ze ona chce sie ze mna przespac. wprost mi nie powiedziala ale jejzachowani ewidentie o tym swiadczy. caly czas sie pyta kiedy ja do siebie do domu zaprosze na "drinka" hehe:D

ale jak już musisz to robić to w trakcie co jakiś czas sobie pomyśl o czymś nieprzyjemnym obrzydliwym itp ponoć działa;)