Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedril1993

Pierwszy raz

Polecane posty

no jak ci wprost tego nie powiedziala, to ty sie mozesz tylko potem rozczarowac :D bo niekoniecznie moze sobie robic jaja, moze tez byc tylko taka mocna w buzi.. w jej wieku tez taka bylam. srutu tutu.. a jak przyszlo co do czego to bylo tylko buzi buzi i rączka na brzuszku i nic więcej :D

Gość Bedril1993
Husky: Dobra, Ty uwazasz ze se zartuje, ja uwazam ze nie. Mniejsza z tym. Przeczytaj sobie jeszcze raz temat i zobacz jaki mam problem.

Gość Bedril1993
księżniczka przedwiośnia a może ona chce sie tylko naj**ać na krzywy ryj, a ty masz tylko bujną wyobraźnię? Nie żebym była złośliwa, ale nie chcę, żebyś się potem rozczarował niepotrzebnie Hahahahahahaha, nie no mysle ze ten drink to tylko taki pretekst. Ona raczej nie pije. Jak juz to okazyjnie.

może koleżanka też chce jak najszybciej pozbyć się swojego dziewictwa? to trochę żałosne, ale nic się już nie da zrobić z mentalnością młodzieży.

Gość Bedril1993
C**j z tym sloneczkiem:D Jakas zenujaca zabawa dla patologii:D jakiego kurwa słoneczka: Uwierz mi ze chce, jestem tego pewien. Ta dziewczyna zna sie z moja kolezanka i kiedys wyznala jej ze wpadlem jej w oko i takie tam. Pozatym ona juz z nie jednego pieca chleb jadla hahahahaha

Gość Bedril1993
Fajter: Ona nie jest dziewica

no dobra, ostatecznie przyjmijmy, że chce się wbić do twojego łóżka. nie zapomnij wygonić rodziców z domu i życzę powodzenia. Zupełnie szczerze uważam, że jak jest między dwoma osobami jakiekolwiek zaufanie i bliskość, to nawet za szybka akcja i przedwczesny wytrysk nie sprawi, że stracisz w jej oczach. A jak to jest tylko koleżanka, to lepiej naprawdę na razie sobie oszczędzić, albo pobyć z nią więcej sam na sam przed akcją. Dla chłopaka też powinno być ważne kogo stuka.

Gość ja ci pomoge dziecko
bardziej prawdopodobne jest że Ci opadnie ze stresu a nie że za szybko skończysz. Zakładałeś kiedyś gumke? moze potrenuj najpierw. A jak chcesz przedłuż to stosunek to zmieniaj często rytm, mysl o czymś innym, skupiaj sie na oddechu jak czujesz że jestes blisko orgazmu

tez mi sie w to sloneczko wierzyc nie chce, ale mniejsza. a ta panna moze zwyczajnie cie podrywa? tak po prostu, bo jej sie podobasz. sory, ale wierzyc mi sie nie chce, ze 17nastolatka szuka sobie kolesia na jedną noc. jakby miała 25 to bym uwierzyla.. ale 17nastka to predzej chce miec chlopaka i z nim ew kopulowac.

to ja kiepsko to widzę bo jak nie jest dziewicą o pewnie będziesz się stresował żeby nie wypaść gorzej od jej poprzednich chłopaków

no a jesli jest taka hop siup i hop tam..seks na jeden raz. to jak bedzie cos nie tak to mozesz liczyc na 100% ze potem z ciebie cale gimnazjum się bedzie smialo. czy tam inne towarzystwo w ktorym sie obracacie.

Gość Bedril1993
Ksiezniczka: Rodzice czesto wychodza w weekendy. A siostra juz zamezna i dawno z nami nie mieszka. Takze chata bedzie wolna ja ci pomoge dziecko: dzieki za rady:) Prezerwatywe juz zakladalem, dostalem paczke od ojca na urodziny.

Gość Bedril1993
Dobra, masz prawo tak sadzic. Ale mi caly czas chodzi o to jak powstrzymac przedwczesny wytrysk. Czy ona chce czy nie, to juz sie o to nie martw.

paczka prezerwatyw od ojca na urodziny, co za patologia :D szkoda, ze ci lalki dmuchanej jeszcze nie kupil.. no tak bejbe dostalo przyzwolenie od rodziców to teraz im wnuków narobi :D

Gość Bedril1993
Husky: Dlaczego Patologia? Nie rozumiem cie.

no dobre od ojca prezerwatywy dostać:) rozumiem jeszcze na 18stkę bo to niby ta pełnoletność i te sprawy ale wcześniej to hmm lekko to ujmując dziwne:)

a widziałeś galerianki? Żebyś sie nie załamał jak dziewcze naopowiada że cienias z Ciebie.. Tak to bywa jak nie ma miedzy 2 ludzi zaufania i uczucia (chociażby prawdziwej przyjaźni i szacunku). A jak jestes zdecydowany to przyszły mi jeszcze na myśl gumki przedłużajace stosunek, ja raz takie kupiłam i żałuje bo mnie facet rznął pół nocy :o ale dla takiego młodzika jak Ty pewnie beda ok

bo jak rodzice dają jasne i otwarte przyzwolenie na to, zeby ich 16 letni syn uprawial seks.. to dla mnie patologia. pamiętaj jak zostaniesz ojcem, nie maja zadnego prawa ci robic o to wyrzutów. bo z pelna odpowiedzialnoscia na to sie zgodzili i z pelna swiadomoscia ze z seksu to sie czasem male szkraby rodzą.

Gość Bedril1993
inside the fire: Dlaczego dziwne? Chyba dobrze ze rodzice wdrazaja mnie w tematy i dbaja o to zebym sie zabezpieczal. Zawsze moglem z nimi o wszystkim porozmawiac, nie mamy przed soba tajemnic.

Gość Bedril1993
No to wlasnie po to mi daja gumki i mnie uswiadamiaja zebym nie zostal tym ojcem, tak ciezko to zrozumiec?

jakiego kurwa sloneczka. ja nie chcialam cie urazic. przepraszam. napisalam tylko, ze predzej uwierze, ze 25 latka szuka jednonocnej przgody albo jakas znudzona mężatka, a nie 17letnia dziewczynka co pewnie jeszcze w pelni przyjemnosci z tego seksu nie czerpie.

ale gumki pekaja częsciej niz myślisz, szczególnie jak sie ma naście lat :o

Gość Bedril1993
ja ci pomoge dziecko: Jak uzywasz jakiegos naslonecznionego gowna z kiosku to pekaja. Ja bede kupywal gumki tylko i wylacznie w klimatyzowanych aptekach.

co innego jest uswiadamiac i upominac ze jeeeeeeesli juz ewentualnie (chociaz lepiej nie) to zeby uzywac prezerwatyw. ale tak to oni ci dali przyzwolenie, pelna zgode i aprobate do tego zebys rozpoczal wspolzycie. a gumki to wiesz.. czasami pękaja i tacy nieswiadomi gimnazjalisci to czasami nawet nie wiedzą, ze od pettingu w ciąże mozna zajsc, a wtedy się czesto gumki jeszcze na sobie nie ma.. inside the fire - na 18stke to go pewnie tatus do burdelu zabierze :D

Gość Bedril1993
Poza tym nie prawcie mi kazan. Od tego sa rodzice. A rodzicow zawsze mialem wspanialych.

uświadamiać to jak najbardziej popieram że powinni, chociaż mnie nikt szczególnie nie uświadamiał a jakoś swojego pierwszego razu z jakimś tam kolegą nie przeżyłam ale jak już dają ci rodzice prezerwatywy to uważam tak jak husky że to tak jakby już przyzwolenie było, nie wiem może już by chcieli żebyś im wnuki zrobił:) a prezerwatywy tak dla picu ci tata dał:)

będziesz kupYwał? yhyyyy :D taa rodziców masz godnych pozazdroszczenia, zwlaszcza ojca :P zamiast wpajac jakies wartosci to gumki dziecku dają :D

to weź sobie zobacz na ulotke tych gumek które dostałeś od taty i przeczytaj że ŻADNA metoda antykoncepcji nie zabezpiecza w 100% nawet gumki z klimatyzowanej apteki :o A z doświadczenia wiem że w wieku nastu lat wypadki z prezerwatywą maja miejsce dosyc często..