Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedril1993

Pierwszy raz

Polecane posty

a nie chce cie martwić ale co jakiś czas słychać afery o tym że jakaś szalona aptekarka prezerwatywy dziurawi:) a o ilu się nie słyszy to dopiero jazda:)

Gość Bedril1993
Husky: Nie kompromituj sie, nawet na wychowaniu do zycia w rodzinie w 1 gm mielismy zakladanie prezerwatyw. I co w tym takiego dziwnego? Na zachodzie to normalka, tylko oczwiscie Polaczki to zacofane ciemniaki.

no ale co tam. chlopak jest kryty. w razie czego moze oddac bobasa na wychowanie rodzicom, bo przeciez sami na to poniekąd wyrazili zgode hehe

Gość Bedril1993
Husky: A na mojego tate frajerze nie wjezdzaj. Jakim prawem kogos oceniasz nie znajac go?

a jak Ci się tak na zachodzie podoba to śmiało tu Cie nikt nie trzyma:) domniemam że rodzice na twoją emigrację też dadzą przyzwolenie:)

kuzwa....zostawcie chlopaka!!! jego tata zrobil to co powinien!!! on sie zabezpieczyl,jak ona tez cos zrobi w tym kierunku to bedzie ok!!! stary a jak nie , to wal w wedla i spoko!! :P:P ps. ojciec mu dal gumki zeby od mlodych lat uwazal!!! ciaza to nie wszystko .....a choroby???

Gość Bedril1993
A.Kmicic_ dobrze mowisz, ale wez to tym tlukom do glowy wbij.

a nie uczyli cie oprócz zakladania prezerwatyw, ze seks to wielka odpowiedzialnosc, ze rodza sie z niego dzieci i jaki z nimi potem klopot? bo nie chce mi sie wierzyc ze wam porozdawali prezerwatywy i kazali się isc rozmnażać w pokoju :D ty widze dalej nie rozumiesz różnicy miedzy usiwadamianiem, a daniem zgody na rozpoczęcie wspolzycia. sory, ale dla mnie czlowiek ktory chce zaczac uprawiac seks musi sobie na powaznie przemyslec, co sie stanie jesli z tego będzie dziecko. czy jest ew, gotów na taka konsekwencje. jesli uzna, ze tak to prosze bardzo. seks nie jest dla dzieci ( nie mowie o wieku) a dla ludzi odpowiedzialnych. a ty taka osoba nie jestes, chodzby z tego wzgledu, ze nie jestes samodzielny i ew dzieckiem barczył bys wlasnych rodzicow, a nie siebie.

" Husky: A na mojego tate frajerze nie wjezdzaj. Jakim prawem kogos oceniasz nie znajac go?" a od kiedy to prawo reguluje wydawanie wlasnych opinii i poglądów?? ale ja za to juz tobie proces za zniesławienie("frajerze") z powództwa cywilnego moge wytoczyć.

Gość Bedril1993
Ja jestem odpowiedzialny, ten jeden raz chce srobowac tak na "przelamanie". Potem bedzie z gorki.

Gość Bedril1993
nie badz taki glupio madry

jakbys nie zauwazyl to jestem kobietą. facetom to zawsze latwo przychodzi to moczenie, no jasne.. pieluszki to przeciez zawsze kobieta bedzie zmieniac i sie w kupki i kaszki bawic :D

Gość Timon29
Bardzo dobrze jego tata postapil. Ja tez dostalem prezerwatywy na urodziny od starszego (nie pamietam juz ktore chyba 17) I co? Mam 29 lat, dziecka nie posiadam. I jestem wdzieczny do dzis starszemu ze mnie wdrazyl w ten temat.

Bedril....Husky to laseczka i to taka ze palce lizac i nie tylko :P:P

ee tam koleś i tak pewnie to zrobisz jeżeli w ogóle będziesz miał tą możliwość ale ja na Twoim miejscu bym to poważnie przemyślała i na spokojnie poczytała to co tu niektóre osoby napisały

Gość Timon29
Nie wiem, nie widzialem. Ale we lbie to mam konkretnie nasrane:D

Gość Timon29
no i po co sie pajacu podszywasz? zakladam stalego nicka

Gość Timon29
MAM NAJ**ANE WE LBIEEEEEEEEEEEE

Gość Bedril1993
inside the fire: skad wiesz

timon29 samokrytykę się ceni :P a ja dalej mimo wszystko nie popieram tego typu zabaw przez dzieci. moze jeszcze 13 latki niedlugo beda dostawac od rodzicow gumki i umawiac się na seks nocki :o a Ty kmicic chyba nigdy nie zaznales seksu z milosci, o pierwszym razie z ukochana nie wspomne.. przykre.

Gość Bedril1993
Ech...nic sie konkretnego nie dowiedzialem. Jestem zawiedziony. Ide spac. Narazie.

a to stąd że sam piszesz że to chcesz zrobić i jakoś nie widać żeby argumenty na "nie" do ciebie docierały, więc rób co se tam chcesz, nie moja sprawa, bylebyś nie żałował

a pewnie za pare lat to będzie zfrustrowanym poszukiwaczem zony-dziewicy :D

Gość Bedril1993
zacznijmy od tego ze nie zamierzam sie w ogole zenic

Gość Kaziaziara
"Ojeju jaki jeśtem duzi, mam śeśnaście lat" Radzę ci, przemyśl to dobrze, bo możesz się gorzko rozczarować. Tyle z mojej strony.

Gość Bedril1993
A czego tu zalowac? Bo nie rozumiem.

niech sie gowniarz sompromituje, jak taki dojrzaly jest niech sam sobie radzi xD

Gość Bedril1993
Juz po wszystkim:) Dzis w nocy to zrobilismy. Wprawdzie szybko doszedlem, ale i tak bylo bosko. Teraz bedzie z gorki:)