Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdenerwowanaStrasznie

Czy to chore serce...?

Polecane posty

jak to nie moze sie ubezpieczyc?????? :D kazdy ma prawo sie zarejestrowac w UP no chyba, ze jest poszukiwany listem gonczym hehe :P

Gość Tutmonos
Praca o jakiej napisałas z formalno prawnego punktu widzenia nie istnieje więc chcąc mieć ubezpieczenie przynajmniej na pewien czas może iść ubiegać się o ten status. Ufff niech pogada ze znajomymi to mu wyjaśnią. Mam nadzieję że to nerwicowe typowo podłoże ale zawsze warto wykonać takie to a takie badania. Nie denerwuj się tak. Jeśli dotąd dokąd nie rozpoczął takiej formy aktywności fizycznej nic się nie działo to niech ja przerwie i zastąpi spacerem na świeżym powietrzu i uzbroi się w cierpliwość do wizyty u kardiologa. Same zaburzenia snu i czuwania czy rytmu serca w przeważającym procencie mają podłoże neurologiczne. Jeśli ból siły pojawia się przy wysiłku to inna sprawa. Do czasu jak się skonsultuje z lekarzem niech da na wstrzymanie z wyciskaniem sztang i pakowaniem w siebie niemożebnych ilości białka i węglowodanów bo to też obciąża organizm niepotrzebnie. Tylko jak mu lekarz powie że można. Wszystko w temacie.

ona napisala ze nie pracuje na czarno.. NIE, ZE NIEE

Gość ZdenerwowanaStrasznie
Poniewaz zeby sie zarejestrowac w UP musi miec staly meldunek. Stale miejsce zamieszkania ma w innej miejscowosci a mieszkanie wynajmuje w innej miejscowosci i stalego meldunu nie dostanie. Chyba tak, ale znajac mnie cos przekrecilam znowu...:(

to niech sie jedzie zarejestrowac tam gdzie ma meldunek..

Gość Tutmonos
Sorry. Przeoczyłem to. A Husky dopiero mi zwrócił/-a uwagę. No tak. To jest pewien problem ale tylko wtedy gdy ma Twój chłopak meldunek gdzie naprawdę dalej w innym województwie np. Bo jeśli tylko w innym powiacie niech kupi bilet/weźmie samochód i jedzie załatwić sprawę. To nie problem. W tym pierwszym wypadku to w jakimś sensie jest problem. O ile nie może się wyrwać by tego załatwić. Dlaczego? Mając nawet taka rejestrację na drugim końcu Polski i jej dowód w postaci dokumentu może do jednostki w okolicach,której przebywa na co dzień się zgłosić. No niby jest rejonizacja ale i jest też system przelewów z kasy chorych do kasy. Ostatecznie muszą być chyba jakieś inne powody,dla których nie może się wyrwać i załatwić sobie przez rejestrację w swoim PuP tego ubezpieczenia. Albo jak to możliwe-;) zamelduj go u Siebie. Ale to tylko propozycja. Bo przecież jak to nie Twoje mieszkanie a rodziców to oni się muszą zgodzić./Chyba ,że Ty też nie jesteś u Siebie a wynajmujesz-no to powinien ktoś rzucić jakiś pomysł kto ma większe doświadczenie w te klocki fakt./ Tymczasem kardiolog prywatnie jak najbardziej. Hej. I miejmy nadzieję że to tylko nerwicowe klimaty. Pozdro.

na pocieszenie moge ci powiedziec, ze ja tez miewalam takie ataki i mi lewa reka dretwiala.. porobili mi wszelkie badania i nic kompletnie nie wyszło.. potem skierowali mnie do psychiatry :D

moze byc jeszcze tak, ze sie nakręca. cos go zakłuje i sie zaczyna bac, ze cos mu sie dzieje.. od strachu serce mu wali mocniej.. to on denerwuje sie coraz bardziej, ze cos sie dzieje..w efekcie jeszcze szybciej mu wali... i takie bledne kolo :D

Gość koktajlowa mucha
wczesniej ktos podeslal linka.PRZECZYTAJCIE TO,jest tam o nerwicy serca,bardzo ciekawy art.

Gość %&%$%$%$
To ja, to ja...od tego linka,:Pciekawy, to fakt. Nerwica teraz jak zaraza jakas, coraz wiecej chorych...

Konowały to oszuści więc chyba szkoda fatygi:P.Przede wszystkim musi zrezygnować z podejrzanych odżywek i łykać tylko zdrową dietę:P.Bo inaczej kostuxcha moze się nim zaopiekować:P.I dodam że to może być przez zwiazki baru z tego zjawiska: