Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadzka mlacka

Mamy z rocznika 90 :) sa takie?

Polecane posty

no ale tak czy owak pracowałam i mam kase by sie sama utrzymac a nie jak wiekszosc z was siedzieć na garnuszku u mamusi

Gość rere gum kum
komu dała dupska?? Pani prokurator ??? :-D gdybyś znała treść ustawy o pracownikach sądów i prokuratury wiedziałabyś , że dawanie dupy nie jest częścią procesu rekrutacyjnego, a odpowiedniego wykształcenia i doświadczenia nie da się obejść :-) nie wróż już więcej na mój temat, bo twoje "pewnie to i tamto" nie wpłynie na stan rzeczy, choćby Ci żyłka w dupie pękła od spinania się nad tym :-)

Gość rere gum kum
bzdurcia a gdzie ja napisałam ,ze ja jedna?? wierzyć mi nie musisz, pracy jest mniej lub więcej, bywa różnie. ale ja w pracy akurat nie jestem, bo w pracy nie przesiaduję na kafe, czy mam zajęć dużo czy mało.

Gość rere gum kum
ale sie uśmiałam chcesz powiedzieć, ze wstydu nie masz?? to by w sumie tłumaczyło Twoje wypowiedzi tutaj :-D

Gość rere gum kum
a na kim niby ja się wyżywam?

Gość rere gum kum
ach no tak, na tych biednych bezdzietnych karierowiczkach, które ze szczerego serca chciały wskazać swoim rówieśniczkom jedyną słuszną drogę :-D

Gość rere gum kum
ok, nie przeczytałam dokładnie :-) wcale nie mam potrzeby się wywyższać, ale jeśli ktoś mi tu o dorastaniu do jego pięt wyskakuje to to robię , z przymrużeniem oka z resztą

Gość rere gum kum
z tym, że ja "im" nic nie pisałam, pisałam do tych, które jadą po ludziach , których życie potoczyło się tak a nie inaczej.

Gość rere gum kum
miłego