Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadzka mlacka

Mamy z rocznika 90 :) sa takie?

Polecane posty

Gość do tej re re
zapewne idzie gary zmywac albo dziecko drze japkę :D

Gość a ja sobie powiem tak
11:51 [zgłoś do usunięcia] agata_bbb wiecie co ja wam powiem tak... mnie urodziła po 30 i to w latach 80 ;)

Gość kolejna galerianka
ahaha to mnie rozbawilas bekarcie :) moja urodzila majac 25lat!

Gość ja mam 19 lat
kiedyś mówiono o 20 letniej kobiecie która nie miała faceta ani dziecka stara panna teraz zwie się ją kurwą gdy ma faceta i rodzinę..

Gość a ta cała
rere gum kum - idź wylizać alkoholikowi spod monopolowego tam jest twój dorobek życia - szmata myśli że jest super a wypowiedzi ma żałosne :D

Gość rere gum kum
nie mam mężusia, jestem asystentem prokuratora, a moi rodzice mieszkają 300 km stąd i ręki nie przyłożyli do mojej pracy. to tyle, pośmiałam się z co niektórych ale dowcip niskich lotów szybko mi się nudzi, wiec żegnam

Gość ale co to ma do czego
ale co to ma być co było kiedyś ??? czasy się zmieniły, poza tym tu gdzie mieszkam żadnej po 20 bez dziecka i męża nie nazywały starą panną :D to że w koziej wólce mieszkasz to już twój problem, chyba że chciałabyś się zamienić jak one? 3 dziecko miały w wieku 24 lat a od rana do nocy na roli żeby przeżyć :P chcesz tych czasów ?:D

Gość rere gum kum
hohoho! jakaś pryszczata 20latka twierdzi, że wypowiedzi mam żałosne, no popłaczę się chyba. wszystkim wróżkom ułatwię zadanie - dziecka też nie mam.

Gość rere gum kum
bzdurcia po moich postach powinnaś przede wszystkim wiedzieć jedno - nie interesuje mnie co kto sądzi, w co wątpi, a co sobie wywróżył na mój temat :-)

kolejna galerianka----> mam rozumieć ze to ty zalozylaś tamten topic? gratuluje!!!! tylko jestescie naprawde porabani by porownywać 20 letnie osoby z 16 latkami

Gość kolejna galerianka
bo macie takie samo puste myslenie jak te 16latki :D

Gość rere gum kum
no cóż...może dla takich jak ty takie stanowisko to coś równie egzotycznego co loty w kosmos, dla mnie to chleb powszedni, moim zdaniem nie ma się czym podniecać.

11:58 [zgłoś do usunięcia] agata_bbb kolejna galerianka----> mam rozumieć ze to ty zalozylaś tamten topic? gratuluje!!!! tylko jestescie naprawde porabani by porownywać 20 letnie osoby z 16 latkami no naprawdę duża różnica nie ma co :D:D:D 4 latka tylko :P jak ja byłam na swoim to ty dziewczynkko na kupka mówiłaś kaka :D

Gość ja mam 19 lat
nie mówie że chce tamtych czasów. tylko to mentalność ludzi się zmieniła. że rodzine można założyć tylko wtedy gdy żyje się jak pączek w maśle. młode mamy też umieją sobie poradzic w życiu i mogą być przykładem dla swoich dzieci. ważne jest też to że decydują się na wychowanie swoich dzieci a nie na aborcje..więc biorą odpowiedzialność za swoje czyny. a tak na marginesie mieszkam na wsi..i co za to też mnie zwyzywasz?

ja tez jestem na swoim no i co z tego ? nie chcwale sie tak jak wy :D:D:D

Gość rere gum kum
widać dedukcja nie jest twoją mocną stroną :-) odpowiadam, bo mam ochotę ale nie będę tupać nóżką jeśli mi w coś nie uwierzysz, czy napiszesz że na prawdę mam 16 lat i 3kę dzieci... i nie jestem zastępcą a asystentem a to jest różnica :-) sprzątaczki?? ok, dla ciebie może być sprzątaczki :-P

Gość ale co to ma do czego x2
12:01 [zgłoś do usunięcia] ja mam 19 lat nie mówie że chce tamtych czasów . tylko to mentalność ludzi się zmieniła. że rodzine można założyć tylko wtedy gdy żyje się jak pączek w maśle. młode mamy też umieją sobie poradzic w życiu i mogą być przykładem dla swoich dzieci. ważne jest też to że decydują się na wychowanie swoich dzieci a nie na aborcje..więc biorą odpowiedzialność za swoje czyny. a tak na marginesie mieszkam na wsi..i co za to też mnie zwyzywasz? no tak, nie masz znajomych, nikt cię nie chciał złapałaś pierwszego lepszego zaciążyłaś się i już jesteś super tak ? i twoje rówieśniczki które dzieci nie mają są już wg ciebie nie dorosłe? :P:P:P

4 lata to nie jest dużo takkk??? ale jak bym miala 24 to juz by pierdoliły swietojebliwe ze jestem za stara na dziecko :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość do tej re re
rere gum kum - i tak jesteś zerem :) choćbyś zarabiała i milion na miesiac to w główce nawet ziarnka maku

12:05 [zgłoś do usunięcia] agata_bbb słuchaj kogo to obchodzi że mąż i rodzicie cię utrzymują?

Gość ja mam 19 lat
z dupy to wzięłas te swoje wywody ze niby jestem brzydka i nie mam znajomych;-) marna wrózka z ciebie bo nie zgadłaś kochana;-)

Gość rere gum kum
no proszę, to teraz na zarobki schodzimy, taak?? hahahahaah dziecinko, ty to możesz mi buty pastować a nie oceniać co ja mam w głowie - za wysokie progi na twoje nogi :-)

facet * :P

Gość a ty rere gum kum
obciągłaś już temu alkoholikowi ? won tam twoje miejsce :)

Gość rere gum kum
żegnałam koleżankę z którą już rozmowę skończyłam :-) no może i nie będę się "rozmnażać", nie planuję na razie. ale nie uważam, żeby fakt, że prezentuję poziom wyższy od twojego był w tej kwestii jakimś argumentem

12:09 [zgłoś do usunięcia] agata_bbb tiaaa a stronę wcześniej że na zasiłku :P zaraz napiszesz jak te mądralki z 1 str ze 1800 na czysto :P

Gość do tej re re
rere gum kum - masz się czym chwalić - posada taka, bo dałaś dupska bo inteligencją na pewno jej nie zdobyłaś :D

Gość rere gum kum
nie będę Cię zawstydzać i obnażać tu mojego intelektu :-) nie potrzebuję poklasku i twojego podziwu, możesz sobie myśleć co chcesz , do niczego mi nie potrzebna aprobata jakiegoś anonima z forum :-)