Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadzka mlacka

Mamy z rocznika 90 :) sa takie?

Polecane posty

Gość rere gum kum
ile lat miałaś jak cię rozdziewiczył ?:D ja 13 i tak za dużo, za 2 lata zaczęliśmy poważnie myśleć nad bobsonem :)

Gość gvetbtrnbrynht
a skąd wiesz czy chciana ? bo w małżeństwie? hahahahahahh matka mojej koleżanki i w małżeństwie się skrobała

Gość ja mam 19 lat
no to powiedz mi dlaczego ludzie tak mówią jak nie zazdrości? po prostu żal dupe sciska że ktoś ma się lepiej i że jest szczęśliwy. co wam do tego nie rozumiem?

Gość tu kazde sa perfekcyjne
[zgłoś do usunięcia] po prost żal i juz moja ciocia wyszla za maz majac 18lat (a to bylo ile lat temu? 20-30?? teraz jest samo kurestwo a nie powazne zwiazki! 15 lat temu :P co za roznica? kurestwo ? kurestwo bylo zawsze nie teraz , nawet babki matki gzdzily sie w wieku 15 lat wy takie swiete jestescie ? nie wierze 😠 w kazdym badz razie te 20 latki maja wiecej oleju w glowie niz wy ile lat macie ? zaloze sie nie wiecej niz 21 -22 a jedna moze miec ok 25 a glupie jak berety 🖐️ co wy macie ? czego wy sie sami dorobili ? niczego taka prawda a prawicie moraly jak byscie zalozyly firmy a teraz prezesami a tak naprawde to same smarkule tu gdyby dorosla tak pisala to pozaluje jej pogladu na swiat ...

Gość rere gum kum
nie mam nicka i tyle :P zabrakło argumentów idiotko to się podszywasz? :-D a podszywaj się, idiotką jak byłaś tak będziesz

Gość po prost żal i juz
bo jestem jedynaczka prostaku - oczywiscie jak sie teraz 100% ludzi wypowie zajebiscie rozpieszczona hahahah :)

Gość ja mam 19 lat
ale macie rację - bez starych ani rusz :( mimo tego, że bili mnie szmatą po łebie że się kurwiłam to i tak ich kocham :)

Gość nie mam nicka i tyle :P
co idiotko myślisz, że zniżę się do twojego nędznego poziomu żeby się poszywać ?:D

Gość po prost żal i juz
wam zal dupe sciska bo juz sie nie bedziecie mogly dymac na lewo i prawo - zostanie do przytulenia tylko brudna pielucha :P

Gość lisek4242
to, że lubicie wkurwiać ludzi to zauważyłam. a dlaczego lubicie to robić? bo macie kompleksy !!!!!

Gość ja mam 19 lat
weż betonie sie nie podszywaj...

po prost żal i juz -zabawna jesteś :D

Gość tu kazde sa perfekcyjne
prosze nawet podszywacze :D to swiadczy tylko o waszej glupocie a takie madre byly dziewczyny idzcie sobie na inne forum np gazeta bo tu widzicie sami ;) powodzenia ja wam zycze :)

w pozyt słowa znaczeniu ;)

Gość ja mam 19 lat
właśnie widać jakie kobiety tu piszą..jakies zabawy w podszywanie? co to ma wogóle być? widać na jakim etapie rozwoju jesteście..

Gość po prost żal i juz
ja juz widze te wywody na temat nauki, ukonczenia studiow, swietnej pracy i tralalala... gowno prawda :) za 10 lat bedzie 90% ludnosci po rozwodzie :)

Gość ja mam 19 lat
grzebię sobie w dupię und wy ?;) dziecko u starych mogę se pozwolić :classic_cool:

Gość rere gum kum
życzę ci idiotko, żebyś kiedyś osiągnęła poziom choć połowy mojego. ale raczej Ci nie grozi...nie umiesz nawet jednego zdania ze zrozumieniem przeczytać i myślisz, że ktoś tu cię będzie poważnie traktował?

:D:D:D:D:D:D:D czy przy rozwodzie też wezmą kasę od rodziców?

Gość po prost żal i juz
zrobmy topik mamy z rocznika 95 :D

za to ciebie tak traktują tu poważnie że aż się podszywa doczekałaś ;) można tylko pogratulować twojego płaskiego móżdżku

Gość po prost żal i juz
wezma bo kto koszty sadowe oplaci?

Gość pani gienia robiąca smalec
umieram :D:D:D żal - dawaj jeszcze masz super teksty :P

Gość rere gum kum
bo podszyw to oznaka słabości - twojej słabości idiotko coś jeszcze chcesz dodać odnośnie tego mojego wpisu na pierwszej stronie?? :-D:-D:-D:-D:-D

Gość po prost żal i juz
ok. wszystkie jestesmy spaczone, bezplodne, mamy po 40lat i bardzo wam zazdroscimy - to chcialyscie przeczytac?? ;> ja sie pierwsza pod tym podpisuje :D:D:D

Gość ja mam 19 lat
do tej co się pode mnie podszywa.. weż dzieciuchu spadaj bo takie zabawy to sobie z koleżankami na gg możesz robic a może jesteś sfrustrowaną 30stką..tego nie wiem..ale widze że niemasz za gorsz taktu i zamiast normalnie jak człowiek się wypowiedziec to obrażasz ludzi! zgłaszam cię do administracji o zablokowanie!

Gość jam jest podszyw
to co pasztety jedziemy dalej ?:D

po prost żal i juz - hehhe one tylko chcą to czytać co same uważają za stosowne jak jest jakieś inne zdanie to już źle :D

ja jestem z rocznika 90 i co? pracuje tzn. pracowalam bo teraz jestem na zwolnieniu lekarskiem i moze dziecko nie bylo planowane ale jest z kochajacego sie zwiazku ktory trwa 6 lat:)

Gość ja mam 19 lat
TRAGEDIA TA KAFETERIA...ŻAL NORMALNIE! nie wiem po co wogóle takie babsztyle które nie są w temacie czyli nie są 20 letnimi mamami wchodzą na taki topic..żeby dogadać? no ale to co piszecie to śdwiadczy tylko źle o was! czego wy nauczycie swoje dzieci! na pewno nie tolerancji! co powiecie swoim dzieciom że koleżanki ktore młodą zajdąs w ciążę są wyrzutkami a ich dzieci należy odizolować żeby nie zrobiły tego samego co ich matki? chore jesteście!