Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien miły pan?

Być kobietą... No właśnie, co oznacza teraz być kobietą?

Polecane posty

i nadal nie jestem zazdrosna widzisz lusiu - to jest na 6 luska :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość Luśka z Windowsem
Co w sercu - to na języku. Przecież to takie proste.

Gość zawse sczery
Sprawdzame

Gość ale o so choo

no widzisz ZS i się lusia obraziła:P

udam, że powyższego wpisu lusi nie ma bo nie zgrał się z moim

nie nie było bo za późno nastąpił twój wpis:P czyli za długo się wahałaś czy zaryzykować :P

Gość $makrajuuuuuuu
ja jestem kobietą po przejściach nie tylko z mężem moim osobistym ale również z władzą i powiem wam że żyjemy w kraju stricte faszystowskim gdzie rola kobiet pomimo iż mamy 21 wiek i jesteśmy w unii jest ściśle określona. Być kobietą to wcale nie brzmi dumnie i mam głęboką nadzieję że kobiety będą uparcie walczyły o swoją pozycje w społeczeństwie na przekór wszystkim i wszystkiemu.

"bo za późno nastąpił twój wpis" Aha, czyli za to, ze kafeteria raz na jakiś czas przegrywa z tym tzw, realem ocena zostaje obniżona. Musze jakoś zapamiętać i w II klasie lepiej wszytko rozplanować! Ty jako prymuska, mam nadzieje będziesz słabszym pomagać? ZS na pewno Cię wynagrodzi za obywatelsko-kafeteryjną postawę dla dobra forum, prosperity, za wkład przygotowania do inspekcji zmanierowanej i tak dalej.. więc jakby co, kiedy jestem niedostępna, to się właśnie zaczynam przygotowywać do tych wyzwań drugoklasistki, a za przydługie teksty jakoś odpokutuję niewtrącaniem sie czy cos ;-)

Być kobietą to wcale nie brzmi dumnie ze zacytuję kolegę....... kę??

"nadzieję że kobiety będą uparcie walczyły o swoją pozycje w społeczeństwie na przekór wszystkim i wszystkiemu." Ja mam nadzieję, że NIE, że jednak rozsądek wygra :-)

Aha, czyli za to, ze kafeteria raz na jakiś czas przegrywa z tym tzw, realem ocena zostaje obniżona lusiu bój się boga za to bym ci nawet 2 nie dała:P ........ . Musze jakoś zapamiętać i w II klasie lepiej wszytko rozplanować chyba miejsce w ławce- bliżej męskiej częsci klasy:P ....... ! Ty jako prymuska o masz znowu szwajcaria?:P ...., mam nadzieje będziesz słabszym pomagać? dobrze, że wstawiłaś znak zapytania bo bym się normalnie obraziła ......... ZS na pewno Cię wynagrodzi yhyyyy na pewno!! ....... a za przydługie teksty jakoś odpokutuję niewtrącaniem sie czy cos to ja wolę to coś