Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkladkapodmyszke

poród!!

Polecane posty

to niech nie patrzy gdzie nie trzeba :P:P:P

Gość łączka
nie obrzydzi sobie,śmieszą mnie osobiście ostatnio takie wypowiedzi że sobie obrzydzi,on nie bedzie patrzył w krocze bo mu nie pozwolą może Cie jedynie trzymac za ręke ,a wiecie jakie to fajne uczucie ,jest skurcz a Wy ściskacie mu reke az chrzastki strzelają.Głow do góry dziewczyny będzie okey.

Gość SanSanSan
jakby porod byl taki zly , ciezki i wogole to na swicie bylyby same jedynaki ;) ja rodzilam juz dwa razy, mimo ze jestem mloda (24 lata) pierwszy porod wiadomo-wielka niewiadoma, wszystko jest takie nowe, obce itp dopoki nie podali mi oksytocyny na rozruszanie klapnietej akcji to trzymalam sie dzielnie, bol troche mocniejszy niz na okres przy drugim porodzie to juz wogole, sprawnie i na temat :) gdybym miala wybierac leczenie kanalowe a urodzenie dziecka wybralabym porod :) co do darcia, ja np nie krzyczalam ale slyszalam inne dziewczyny ktore nie przebieraly w slowach na porodowce, nie koniecznie zawsze to z bolem sie laczy, czasami kobieta jest juz zmeczona, boi sie itp

Ze rękę albo za krocze Go niechcący ścisnąć w tym bólu tez mozna:P

lusiu żadne szanujące się dziecko nie da zapomnieć mamie o tym jakże ważnym dniu co lepsze przypominają już z paromiesięcznym wyprzedzeniem:P