Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo się boję>>>

bardzo się boję porodu

Polecane posty

Gość bardzo się boję>>>

jestem w 23tyg ciąży i strasznie boję się porodu to już moja druga ciąża ale przy pierwszej miałam cesarkę i było ok. A teraz się boję że będę rodzić naturalnie a tego nie chcę porozrywa mnie itd i co ja wtedy zrobię?? Boję się strasznie :(

Gość
moze uda Ci sie teraz załatwic cesarke/

Gość khjgf
Jak cie porozrywa to cie zszyja chyba logiczne

A ja jakoś nie mam wielkiego stresu. Myślę o tym, ale nie boję się bólu czy nacinania bo wiem, że taka jest kolej rzeczy (chodzi mi o sam poród; niekoniecznie o nacinanie ;) ). Stresowanie się na zapas nie ma sensu.

Gość
trzeba było nie zachodzic w druga ciaże/wspołczuje

Gość garfieldowa
Jak Cię porozrywa to Cię zszyją i się zagoisz. I już. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.

Gość bardzo się boję>>>
no tak zeszyją mnie ale jak źle tyle się teraz słyszy jak zachodziłam w drugą ciążę to nie myślałam o porodzie ale im bliżej tym bardziej się boję

Gość alibabasrv
I jest czego. Tym bardziej, że to Twój drugi poród i położna może Cię po prostu olać... Ostatnio była tutaj tak kobieta która została porozrywana w każdą stronę i zaczęła myśleć o pozwaniu lekarzy do sądu... A wszystko przez to że niby nie była pierworódką.

Gość bardzo się boję>>>
tak właśnie czytałam o tej kobiecie i się przeraziłam ja też nie wiem jak jest w sprawach łóżkowych po takim porodzie a jak już nic nie będę mogła robić bo mnie aż tak porozrywa jak tą kobietę

Gość ja mam 19 lat
może nawet cię nie porozrywa i nie będzie potrzeby szycia. ja miałam tylko 3 szwy i nie byłam wogóle nacinana. pewnie jak zobaczysz maleńtwo to nie bedziesz myślała o tym.

spokojnie :) przeżyjesz :) jak cię natną albo pękniesz to cię zszyją. potem wszystko się zagoi i będzie ok :) nie martw się!!! poszukaj dobrego szpitala i już :) zawsze możesz też wynająć położną która będzie przy Tobie :)

Gość qwer
ty nic nie zrobisz to lekarz cie pozszywa jak poodbrywasz .ja sie tk darlam ze zeszyli mnie na zywca mam sprawe wytoczona przeciwko szpitaliowi X

Gość uuiii
to naturalne, że boisz się porodu naturalnego...ja tez się bałam na szczęście miałam lekki poród i nie wspominam go źle...teraz przygotowuję się do starań o drugie dziecko :)