Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszatka

w koncu mamy nowy domek!

Polecane posty

Gość brzuszatka

musze sie z Wami podzielic moim szczesciem:) w koncu po dwoch latach wprowadzilismy sie do naszego wymarzonego domu! za 3 miesiace na swiat przyjdzie nasze dziecko i wszstko uklada sie idealnie:) wczesniej przez 3 lata mieszkalismy na wnajmowanym jednoczesnie urzadzajac nasze mieszkanko ale w koncu sie udalo! oto kilka fotek:) http://www.voila.pl/354/pk1m1/?1 http://www.voila.pl/361/npjkx/?1 http://www.voila.pl/368/a5qk0/?1 http://www.voila.pl/376/dce5s/?1 http://www.voila.pl/385/vgikh/?1 jestem taka szczesliwa:)

Gość Pani Deep zakochana
gratuluje:) troche nie mój styl;) kazdy ma inny gust;) wnetrze sprawia wrazenie chłodnego..zimnego..:) uwielbiam ciepło w domu;)

Gość _kredens_
gratuluję - wspaniała sprawa - teraz tylko faceta na fotel i oglądać MŚ w piłce nożnej bo niedługo urodzi się wam może przyszły piłkarz albo przyszła fanka :):D:D:D

Gość brzuszatka
dziekuje!:) wnetrze na zywo wyglaa cieplej ale aparat tzw imprezowy czyli nie najlepszej jakosci:) choc fakt jeszcze troche pracy domek wymaga. niestety wyczerpalismy wiekszosc nakladow finansowych i mielismy do wyboru albo dokonczyc urzadzanie domu alebo szybkie wakacje przed porodem wiec...:) jeszcze musimy dokupic dywany, wiecej kwiatow i maty ale ogolnie najwazniejsze, ze juz mamy swoje i tylko swoje:D w koncu!

Gość brzuszatka
kredens dziekuje:) fanek pilki noznej bedzi na pewno przy takim tacie! podejrzewam, ze gdyby w dniu porodu byl wazny mecz musiaalabym wzywac taksowke;) teraz jakies 5 lat az dziecko podrosnie i bierzem sie za budowe domu:D to dopiero bdzie frajda:D

Gość proszę pisać
A mogłabyś powiedzieć, ile wydaliście na to szczęście? i czy w dużym mieście, czy małym?

Ślicznie, gratuluję :) A ten domek to na jakimś wzniesieniu, bo z jednego okna widać sąsiada, a z drugiego same dachy innych budynków? ;)

Gość brzuszatka
dziekuje Wam bardzo:) zapraszam na parapetowke;) mieszkanko jest w duzym miescie, my za nie zaplacilismy 280 tys + kolejne 15 tys poszlo na przerobki na zyczenie. caly blok jest zbudowany w ksztalcie owalu i nasze mieszkanie zajmuje polowe pietra czyli jest w kszatcie polowy owalu:D sporo gratow jak widac na zdjeciu jest juz naszych z dziada pradziada jak np fotele czy obrazy wiec na to nie wydawalismy duzo pieniedzy:) i co najwazniejsze ma klimatyzacje! sprawna! :) nigdy nie sadzilam, ze to taka frajda moc sie wprowadzic do wlasnego konta:) w koncu odcuwam totalny spokoj ducha:)

Gość brzuszatka
hehe nie no to jest mieszkanie:) tylko nazywam to domkiem bo to teraz nasz dom:) przepraszam, zle nazewnictwo:)

super:) moje gratulacje;) ja tez marze o wlasnym domu:) i spelnie to marzenie! a potem sie tutaj pochwale;D

Gość ten klimat mi się podoba
taki trochę nie z tej epoki :) fajnie :)

Gość brzuszatka
wiesz mowiac szczerze to my nigdy nie mielismy szczescia do wynajmowanych mieszkan. albo byly zimne, albo zacienione albo pojawial sie grzyb i inne swinstwa, albo znowu wlasciele mieli jakies niesamowite rzaania wobec nas. a teraz przynajmniej na swoim jestesmy i nikt nam niczego nie narzuca. no i wszyscy sasiedzi w bloku sa mlodzi i wiekszosc na male dzieci wiec sie nasz babel nie bedzie wychowywac w odosobnieniu:)

gratuluję również:) ja kiedyś po 10 latach włóczenia się po stancjach wprowadziłam się do swojego mieszkania pamiętam to uczucie szczęścia;) niech ci się autorko dobrze wiedzie:)

Gość brzuszatka
motylemjestem koniecznie!:) na pierwszym zdjeciu widac mojego meza juz zrelaksowanego po calym zamieszaniu z przenoszeniem rzeczy:) ciesze sie bo w koncu i on sobie odpocznie:) jak juz skonczy szorowac framugi;)

Gość brzuszatka
ike dziekuje bardzo:) my tez juz mielismy dosyc wloczenia sie i uzerania zwlaszcza, ze mielismy juz dosc pieniedzy na mieszkanie i nie bylo sensu dluzej czekac. a jak babel podrosnie biezemy sie za budowe domu. to dopiero bedzie jazda!

hehehe skąd to znam nam też już za ciasno i też powoli myślimy o domu ale raczej będziemy kupować z rynku wtórnego no ale to niestety przynajmniej za dwa lata :O ale skoro tyle się czekało na jedno to poczeka się i na drugie :D

bardzo fajne mieszkanko nie ma to jak się samemu urządzać jeszcze raz wszystkiego najlepszego

Gość brzuszatka
ike jasne ze tak:) a chcecie domek na wsi czy na przedmiesciach? my dwa lata temu kupilismy dzialke budowlana na wsi wlasnie z mysla o tym domku ale teraz zastanawiamy sie nad przedmiesciem, tak okolo 10 km od miasta. ze wzgledu na dziecko, dzieci w przyszlosci:) mam jeszcze pytanie- chce kupic dywany- myslicie, ze lepszy bedzie jeden duzy czy np kupic dwa, oddzielny do czesci wypoczynkowej a oddzielny do jadalnej?

Gość aiaiaiiaaiiai
gratuluje... gdzie ja meza bede miec i taka chatke..:O pozdrow Malzonka ode mnie :D

Gość brzuszatka
aaiaaaia nic sie nia martw:) ja kiedys tez nie sadzilam, ze bede miala meza, dziecko dom:) wszystko jeszcze przed Toba! dziekuje, meza pozdrowie jak tylko skonczy framugi a potem doczysci wanne;) ma dzis duzo na glowie;)

Gość zadaje ostatnie pytania
brzuszatka a powiedz mi jaki kredyt braliscie? my z mezem tez chcemy kupic mieszkanie ale boimy sie kredytu

Gość brzuszatka
zadaje ostatnie pytanie my nie bralismy kredytu, mielismy duze oszczednosi a reszte pozyzylismy od rodzicow bo nie chcielismy pozniej splacac odsetek. ale jest wielu doradow kredytowych oni moga Wam pomoc:) powodzenia:)

Gość Truskawka z Auchan
gratuluje:)

Gość brzuszatka
Truskawka:) dziekuje:) wlasny kat to dopiro komfort:) ale chyba kazdy musi przejsc przez etap wynajmowania:)

Gość brzuszatka
aster taki jest plan:D ale nie wszystko od razu:) ja chce wokol okien rozszczepic bluszcze, mamy tak zamontowane juz plastikowe uchwyty zeby nie brudzily scian:) ale to dopiero za kilka miesiecy:) tez kocham kwiaty:)

Nie dużo zaplaciliście!Naprawdę mało.W moim mieście ok 340 tys.ceny z kosmosu.Ile m2 o ile mogę zapytać? I jak duże miasto?