Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodobra....

prawa,lewa-masz z tym kłopot

Polecane posty

Gość nodobra....

jak w temacie.Co robić? Są jakieś ćwiczenia?

Gość nodobra....
no co jest?Nikt nie ma takiego problemu?

Gość ojprzestancie
ja mam z tym problem:P dobry jest sposób z literką L, znasz? najgorsze, ze teraz robie prawko i nieźle mi sie jebią te kierunki a tu trzeba bach bach szybko bez zastanowieniaO.o

dzieciom zakładamy frotki na lewą/prawą rękę.Ty możesz nosic zegarek. kiedy rozkładasz palce kciuk lewej dłoni ukształtuje się w literę L

Gość nodobra....
Mnie też chodzi o prawko.Nie chcę się zbłaźnić,więc szukam ćwiczeń albo sposobów na to cholerstwo

Gość nodobra....
literka L dobra,ale jak rozkładać łapy na kierownicy?:)

A jestes praworeczna? jak tak to sposób na zupę. Ja sie tak nauczyłam jako dziecko. Wiedziałam, ze prawa reka sie je zupe i jak musialam rozrózniac to sobie wyobrazalam, ze jem zupe i juz wiedzialam.

Gość ojprzestancie
z literka L to mozna pocwiczyc i robic to w subtelny sposob, nie od razu wywalać rece do przodu i tępo patrzeć przez kilka sekund:D:D:D Albo przyzwyczaić się do noszenia np. zegarka zawsze na tej samej ręce i wkońcu zapamiętasz, ze masz go zawsze na lewej ręce. Ja na pierwszej jeździe miałam takie jebaaane L i P na wewnętrzej stronie dłoni, to wyglądało conajmniej nieprofesjonalnie, ale ine chciałam popełnić gafy:D:D

Gość nodobra....
miałam problem z wysłaniem posta,więc wracam do tematu. Jestem właściwie praworęczna,choć masę rzeczy wykonuję lewą. ojprzestancie-co dały te literki na wewnętrznej stronie dłoni? Piszcie :)

Gość nodobra....
:) :) :)

kiedyś też miałam z tym rpblem.ale sie go jakos pozbylamtak samo z ,,machaniem'' obiema rękami. a sposb na zupe nie byl dla mnie-jestem leworeczna, wszystko robie lewa reka, ale jem prawa:O

Gość nodobra....
przez to machanie pozbyłaś się tego problemu?

źle składniowo napisałam i namieszałam. rozroznianie prawej lewej samo mi jakos przeszło, ale pozostał problem ,,machania'' nie umiem obiema rekami dwoch rzeczy robic, ale jakos bardzo mi to w życiu nie przeszkadza:)

Gość nodobra....
a samochód prowadzisz?Czy może to "machanie"Ci nie pozwala?

Gość nodobra....
:D

a umiecie machac ramionami, tak, ze lewa reka do przodu, druga do tylu? ja za chuj tego nie umiem, kazdy na wfie umial, tylko nie ja:P

Gość nodobra....
Machać na przemian umiem :)

Gość nodobra....
Pisuardesa.-nie kumam :(

no lewa jest tam gdzie kciuk i wskazujacy ukladaja sie w L, a prawa tam gdzie masz te L odwrocone:P to tez nie byl moj sposb, zawsze myslalam ze to podpuchai powinno byc na odwrot i znowu mylilam. tak samo zachod i wschod:O

Gość nodobra....
jest ktoś kto zna jakieś ćwiczenia,albo sposoby na radzenie sobie z tym problemem?

Gość nodobra....
Zajarzyłam :D

czy ty jestes za p[rtzeproszeniem pierdolnieta???? Przeciez to 3 letnie dzieci wiedzą!!! może do przedszkola sie cofnij skoro jestes opóźniona

Gość prawa ręka to jest ta
która zwisa nad prawą nogą a prawa noga to ta, która ma duży palec z lewej strony

Gość chce chce .je je
hej .najwięcej problemu -prawa,lewa- sprawiło mi podczas robienia kursu na prawko . instruktor że w lewo a ja buch w prawo i na odwrót .wiadomo że nie zawsze. więc na egzamin założyłam pierścionek tylko na jedną z rąk i dałam sobie rade .jak jeszcze sama to nie mam problemu bo wiadomo gdzie chce jechać itp. a ten mały problem nie utrudnia mi życia ,może czasami jakoś gafe strzele ale co tam .nie przejmuje się tym

Gość nodobra....
kpiarz-jak nie rozumiesz,że są ludzie,którzy mają taki problem to sam jesteś pir...lnięty