Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość under20

antydepresanty bez recepty

Polecane posty

Gość under20

znacie jakieś leki antydepresyjne bez recepty, które pomagają? nie daje sobie już rady... błagam pomóżcie..

Gość inkkkkkkkkka
bez recepty nie pomagają jak jest kliniczna depresja a nie wmówiona.

Gość under20
no niestety kliniczna, stwierdzona. psycholog radziła iść do psychiatry, by przepisał leki, ale nie chcę, bo są silne..

Gość inkkkkkkkkka
nie ma antydepresanta bez recepty który działa,wierz mi sprawdzalam,a leki antydepresyjne wcale nie są takie mocne.

Gość inkkkkkkkkka
druga sprawa depresja ma to do siebie że lubi się pogłębiać aż do czasu kiedy nagle nie da się opuścić domu a później własnego łóżka,czlowiek czuje sie jak cieżko choryy fizycznie,nie ma się siły aby wstać i umyć sie,trudniej się leczy mocnozaawansowana depresję.Ja miałam czas ze wogole z łożka nie wstawałam,ryczałam i spałam na przemian.

Gość inkkkkkkkkka
wtedy nie ma znaczenia czy w domu jest posprzatane,przyjeżdzała moja rodzina z jedzeniem dla mnie i dla meża.Tak wygląda mocnozaawansowana depresja

Gość inkkkkkkkkka
jak masz kliniczna depresję to po antydepresantach nie będziesz niesamowicie szczesliwa,zaczniesz czuc się normalniej poprostu,mniej będziesz czuła niepowodzenia,

Gość under20
przechodziłam przez ten etap.. sypiałam nawet po 16 godzin dziennie, potrafiłam nie myć się dniami... szkołę sobie totalnie odpuściłam..