Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzypce

Moj mezczyna dostal ostnio smsa od jakies baby, tak twierdzi. Tresc brzmiala

Polecane posty

Gość skrzypce
mial jeje kiedys pod dostatkiem, ale to bylo jakies 3 lata temu ;/ a co mi da to, ze wzbudze w nim zazdrosc, i niepewnosc ? myslisz, ze to pomoze, czy raczej pogorszy sytacje ?

Gość eddrf
:(

Gość sama nie wiem co
idz po ten biling posprawdzaj go jak sie da nie wierze ze to zwykly zieg okolicznosci co innego gdyby dal ci zobaczyc zostawil telefon itd a nie zachowywal sie jakby naprawde mial cos do ukrycia zaskoczylgo ten sms wtedy

smierdzi to jak czlowiek nie ma nic do ukrycia to nie chodzi z telefonem do kibla i nie kasuje "pomyłkowych smsów". na 99,9% wali cie po rogach albo ma taki zamiar, a swieczki itp to z wyrzutow sumienia i dla uglaskania cie. } Zgadzam się z tym. Dokładnie gdy byłem w związku, mój telefon była mogła by sobie robić co chce. Nigdy nie miałem nic do ukrycia.

Gość Ja bym go sprawdzala
ale dyskretnie i udawala oficjalnie,ze mu uwierzylam. zeby poczul sie pewniej znow

Gość skrzypce
witajcie, kurde to jest takie wdziwne ;/ ciagle o tym mysle, spac nie moge ;/ nie wiem co mam robic , najlepiej byloby zlapac na goracym uczynku, albo zebraac takie dowody, by nie mial juz jak mi wkrecic ze to nie tak jak mysle . Kurde i co ja mam myslec, skoro tak sie zachowal, jeszcze jakby to byl smsma od jakies kolezanki, jakis zwykly, a tu takie rzeczy , jeszcze nr nie zapisany ;/

Gość Ja bym go sprawdzala
najgorzej jak nagle zaczyna byc milszy niz zwykle,dawac prezenty. moj tak zagluszal swoje sumienie

detektywki Jeżeli zastanawiasz się czy Twój partner Cię oszukuje,zdradza...? Jeżeli nie wiesz co Twoje dzieci robią w czasie wolnym...? SZYBKO I SKUTECZNIE POMOŻEMY CI ODNALEŹĆ PRAWDĘ!!! UDOWODNIMY ZDJĘCIAMI tel:883115344 10:02 [zgłoś do usunięcia] labambasa a moze jakies portfolio? skad mam wiedziec czy jestescie dobrzy? jaka stawka? 10:45 [zgłoś do usunięcia] detektywki stawka dobowa wynosi 150 zl. Jesli chodzi o profesjonalizm wykonywanej uslugi - jest wiele osob zadowolonych. Z praktyk wiemy ze nie sa chetne do opowiadania o swoich przypadkach w duzej czesci zdjecia byly niezbedne do okazania ich w Sadzie. W prosty sposob ulatwily wine ... Byly sytuacje gdzie zdradzany okazal zdjecia partnerowi a ten opamietal sie i wrocili do siebie. Jesli chodzi o dzieci 3 leczy sie z narkomani. Wszystkie osoby prosily o anonimowosc.

Gość skrzypce
wlasnie ten stosunek mnie przeraza, nagle pokazuje mi jak mnie kocha , daje kwiaty, stwarza romantyczny klimat , chce sie przytulac i na mnie patrzy , nie wiem czy to dlatego, ze pwoeidzlam mu, ze ostnio na mnie nie zrwaca uwagi itp. czy z powodu tego co sie dzieje ;/ Ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczy ;/

Gość skrzypce
a myslicie ze tak bez problemu dadza mi jego biling ? czy mam z nim isc gdy bedzie placil rachunek i powiedzec mu ze ma przy mnie wyciagnac biling i dac mi go do reki

Gość kalambaa
skrzypce--Po prostu Twoj męzczyzna uprawia na boku seks z kobietą z która szukał kobiety do trójkata,bo ma ochote na dwie kobiety i ta kobieta tez moze miec ochote na kobite i twojego mezczyzne. Nie wierz swojemu mezczyźnie,ze to pomyłka,bo pomyłką nie jest. ja sama spotykam sie z facetyem ktory jest w związku i szukamy kobietyu.

Gość ja bym mu nie ufala
zachowaj czujnosc

Gość skrzypce
ja wiem na czym polega trojkat... i widomo, ze w tedy ma ochote na 2 baby, jakby nie mail to by nie bylo mowy o trojkacie ja po prostu nie moge uwierzyc w to, ze mogby mi zrobic cos takiego :(''' nie spodziewalabym sie tego po nim , nigdy, myslalam, ze mu na mnie zalezy i z emnie kocha , mimo tego, z enie nalezy do wrazliwych facetow.

Gość jesli zajmuje sie tez jakimis
lewymi interesami to 100% pewne, tacy faceci maja po prostu takei sklonnosci...

Gość skrzypce
ja pierdziel nie zalamujcie mnie :( az mam ochote go udusic ! nie chodzi tu o zazdorsc tak jak on mysli, ale chodzi o to, ze po prostu jest to os. dla ktorej wiele poswiecilam,jedyna os., ktorej moge zaufac, 1 os. bardzo bliska, os. , bez ktorej ciezko jest byc osobno, przy ktorej ma sie odwage na wszysko,same wiecie ... Os., ktora mowi , ze kocha, stara sie ta milosc okazywac, os. ktora by mnie nie zawiodla. A w takiej sytuacji, co ja moge sobie myslec, to nie byl normalny sms, to byl sms na temat sfer intymnych, swiadczacy o tym, ze moj partner ma jakies dzikie zamiary z innymi kobietami. I po tym jak sie zachowal jeszcze ejst bezczelny wypominac mi jakies stare dzieje, sprzed 2, czy 3 lat :( i to jeszcze nie takie straszne, ja nigdy nie dostalam takiej wiadomosci od zadnego faceta i nigdy nie probowalam go zdradzic i nigdy nie zdradzilam . Od facetow zaczelam uciekac , zerwalam wszelkie kontakty z kolegami, by sie wiecej nie musial denrwowac, przestalam wystepowac, bo to tez mu nie odpowadalo i co, okazuje sie, ze wszysko to to byl jeden wielki blad. On mi teraz mowi, zebym sobie nei wkrecala takich dziwnych rzeczy. A co am sobie myslec w takiej sytuacji, czy to jest jakies nienormalne . Owszem czasem sobie potrafie za duzo myslec, ale w tej sytuacji to dla mnie oczywiste .

Gość fkjfdgjsbns
Tak sobie mysle, ze jesli bedzie chciał doprowdazic do tego trójkata, to bedzie potrzebował wiecej czasu, wiec miej na uwadze jego wyjscia, np, gdy bedzie chcial sie wybrac na ryby, moze to wlasnie wtedy zorganizuje sobie ten numer, kto wie moze jakis kolega bedzie go nawet krył, ze sa razem.. Teraz pewnie musi przeczekac jakis czas, bo wie ze jestes zla, ale jak troszke odpuscisz, to wtedy moze on do tego pomysłu wrocic, bo jesli to prawda, ze on mial takie zamiary, to jestem przekonana, ze tak latwo z tego nie zrezygnuje, bo jesli mu zaswital taki pomysł jak trójka, to go to kreci jak cholera.

Gość skrzypce
wiem wlasnie, dletego on mysli, ze latwo mu ze mna poszlo, ja wiem, ze tak przez tydzien ebdzie swietnie, bedzi emnie glaska, opiekwoal sie mna itp. a potem znow bedzie normalny, taki jak zawsze, znow zacnzie latac do kibla z telefonem itp. Niech sobie mysli, z elatwo i ze dalam sie udobruchac, tak naprawde jest inaczej z reszta jak widac ;/ bede tego pilnowac, i jesli bede meic wystarczajace powody to serio odechodze od niego , nie chce meic faceta, ktory mnie nie szanuje . Sam chialby miec wzorowa kobiete, wciaz jest o mnie zazdrosny, a sam co robi... Bede sie starac , ale nie wiem jak bedzie , martwie sie , chialabym zeby byl to tylko zly sen ... Jesli zobacze ze wszyskie smsy sa skasowane i polaczenia , lub chociaz to jedno od niej, to bz kitu , juz bede pewneisza tego, ze nie ejst z emna szczery. A jeszcze mi sie przypomnialo,ze na tygodniu tez dzwonil do niego jakis nr nieznajomy, i nie dobieral, pytalam sie go czmeu nie odbiera, aon ze to taki kolega od kolegi i ze nie chce mu sie czegos tam zalatwiac i nie odbiera bo bedzie go meczyl ;] hehe dziwne, zawsze odbieral , a teraz nie ;] zaczne sie uczyc na pamiec tych jego telefonow, albo bede wszyskie spisywac, a potem sama sprawdzac .

Gość dziewczyno sama widzisz, ze sa
ma masz mase watpliwosci, a skoro tak to odp jest tylko jedna,zastanow sie co zrobisz, jesli to co przypuszczasz okarze sie prawda

Gość pamietaj, ze faceci sa czesto
zazdrosni, zeby ODWROCIC UWAGE OD SIEBIE!!!! tak np mial moj byly-- przeszukiwal moje rzeczy osobiste, szukaj czegos w tel itd, a tak naprawde sam czaty, randki itd przy pierwszej lepszej okazji wskoczyl by kazdej do lozka..

Gość skrzypce
jesli okazaloby sie to prawda to ani chwili bym sie nei zastanwiala, on dobrze wie o tym, ze bym od niego odeszla. Wiem wlasnie, ze tak moze byc :( czemu to tak cholernie boli, i czym sobie zasluzylam na takie traktowanie.

Gość skrzypce
dobra dziwczyny musze konczyc, odezwe sie gdy cos sie wydarzy , dzieki za rozmowe , pozdrawiam

Gość fkjfdgjsbns
Mnie sie wydaje, ze bywa sie zazdrosnym tez wtedy, gdy samemu sie jest nie fair.

N amoje oko to Twoj Maz ma romans i do tego zacznie niedlugo uprawiac sex w trojkacie :( Ja swojego bym chyba zabila za takie cos. Klamie Ci w zywe oczy. :(

Gość shilla999
Dziewczyno dla faceta nie wolno zrywać kontaktu z przyjaciółmi !!! Ja tak zrobiłam olałam dla niego wszystkich a on i tak miał kumpli i chadzał z nimi po barach a ja jak głupia siedziałam przy tel i czekałam aż zadzwoni.W końcu się wkurzyłam i odkurzyłam kontakty.I się czuję szczęśliwa a z tym facetem chyba zerwę bo ostatnio naprawdę mi tak dał w kość, że ryczałam kilka dni, był wredny i chamski.Myślałam, że nie mam siły by zerwać ale dzięki przyjaciołom znów poczułam się dzielna ;) Nie rezygniujcie z przyjaźni dla faceta, bo jak was zostawi to zostaniecie na lodzie!!!

Gość Breeeeeja
ty nie musisz po zaden biling isc. zabierz mu tel na kilka chwil jak bedzie sie kapal czy cos. siadaj do neta.. zaloguj sie na jego numer (haslo przyjdzie sms) i bedziesz miala wykaz rozmow i smsów.

Gość chce wiedziec i juz
lepiej: niech jakas twoja znajoma i nr, ktorego nie zna napisze, ze ona tez sie pisze na trojkata i jak cos sciemni, ze tez ma ten nr od tego kolegi, zobaczysz jego reakcje!!!

Gość skrzypce
Co ja mam zrobic :(''' Byl u mnie, ogladalismy "bajke" nie wazne, wtulal sie we mnie , spoko normalna sytuacja :( ale ja cos czuje, ze jest nie tak. Pisalam smsa do kolezanki , spytal gdzie pisze, to powiedzlam, ze do koelzanki, potem patrzylam na zegarek , bo mialam oddzwonic do takiego pana , ale z tego wszyskiego w koncu nie zadzwonilam, a juz jest 9 wiec nie ebde o tej godzinie do straszej os. dzwonic. W pewnym moencie spytalam sie czy wie juz kto sobie z nich jaja robi, a on mowi, ze nie , na co ja aha , pytam sie a pisala ta os , a on ze od tamtej sytuacji nie, ale ze do jego kolegi pisala, a ja no tak ale mowiles ze w sobote pisala, a on a no pisala jak blem na rybach, a ja i co Ci pisala, a on, ze cos w tym samym stylu co w tedy, a ja spytalam co konkretnie, a on ze nie pamieta , po cyzm sie uniosl i donosniej pwoiedzal_ a co Ty znow chcesz sie klocic?! , a ja nie oczywiscie, z enie chce ja tylko sie pytam, porzeciez moge spytac.I pytam dalej, a masz te smsy , a on, z enie ze wszysko skasowal ;] Koniec rozmowy ;] Kiedy bajka sie skonczyla , napisalam na gg do kolezanki, a on a co spotykasz sie z nia, (chodzilo mu chyba o to czy gdzies wychodze) a ja ze nie tak tylko pisze. Wychodzac, spytal, czy bede w domu, czy gdzies ide, ja na to, ze w domu(bo przeciez zle sie czuje od 3 dni;/) a on ta w domu, usmiechnelam sie tylko, poszedl. W sumie zawsze byl zazdrosny i zawsze sie pytal, juz na wet nie o to chodzi,a le o sam fakt, ze on skasowal wszystko :( zamiast normalnei sie zachowac i mi to pokazac :('''' nie wiem co mam robic, nei wytrzymam , on ma ciezki haratker , naprawde , nie wiem jak ja mam dac rade, jest mi bardzo zle , nie mam z kim pogadac nawet . Chce mu wierzyc, ale to przeczucie ejst silniejsze ode mnie . Co ja mam zrobic, to z bilingiem przez neta mi nei wyjdzie wiem o tym , bo przeciez on telefonu nie opusci , a nawet jesli to bedzie sie tak szpieszyl, z enie zdaze i mnie rpzylapie, wiec juz lepiej by bylo jak norlanie zalatwie sobie ten biling. Tylko jak ?

Gość skrzypce
:(''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Gość a ja uzywalam ..............
wejdz w nocy na neta jak bedzie spal i sprawdz.