Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupełnie do dupy

Nie daję rady być prawdziwym mężczyzną. :-(

Polecane posty

Pewnie, że są kobiety głupie. I takie, które zadają sobie sprawę z tego, że głupio jest usiłowania robić, aby we wszystkim dorównać mężczyźnie albo go prześcignąć jeszcze.

Gość będzie szczerze choć ostro
Bynajmnie od całej! Ale widzę że starasz się teraz obejś problem. Nie odcinam się od całej. Powiem Ci tak. Jeśli ktoś jest np. czułym wsparciem to może być fatalnym kochankiem (miałam takiego, nigdy bym go nie zostawiła). Jeśli z kolei jest dla mnie bliski to po cholere ma jeszcze być jak nauczyciel? (od nauczyciela, i ojca zdecydowanie się odcinam i spowiednika-powiernika-od tego jest ksiądz) Jeśli ma lekkie poczucie humoru to wybacze jeśli nie będzie umiał być czuły, a jeśli będzie czuły to wybaczę ponuractwo Każdy jest inny. Ma inne mocne strony, a inne słabe.

Nie wiem czy to prawda, ale pociąg w tunelu pod kanałem La Manche ma pisuary dla kobiet :D proszę zweryfikować :)

W domu prywatnym nigdy nie widziałam pisuaru. W toalecie hipermarketowej nigdy nie byłam.

Ale toalety chyba nie są jeszcze koedukacyjne?

Gość VFR
(To tym bardziej komplikuje problem, Brómie.)

Brum, biada Ci biada! Nie mów o toaletach, szaletach, sikaniu. To mnie oburza.

Bó - dla Ciebie wszystko. :) Porzucam temat sławojek. :D

Gość VFR
(Jeszcze nie są. Swoją drogą: dlaczego geje nie domagają się dla siebie oddzielnych toalet?

Gość MARCOOO
ty...a mam pomysł.. a może spróbujesz bc SOBĄ zamiast zyć wg schematu kim byc dla kobiety?? dlqa mnie represzentujesz ten NOWY gatunek faceta który już prawie stał sie pod wpływem otaczającego go świata i zeńskiej propagandy taką bezwolna cipką a nie facetem który wie czegochce

Gość Kanfiety s rumom
No właśnie, taki typ reprezentuję. Ale to nie jest żadna bieda. Kłopot w tym, że ja jestem reprezentantem niemal całej, męskiej populacji, przynajmniej tej, która się przyznaje do pewnych konotacji z Morzem Śródziemnym.)

Mężczyzna powinien być jeszcze przewodnikiem.

(I odpowiadać na pytania też powinien a nie język pokazywać. :D )

W sumie to fajnie kiedy mężczyzna prowadzi kobietę trzymając ją za rękę. Ale o gustach nie dyskutuję. Jeśli ktoś chce prowadzać się na smyczy...

Gość Kanfiety s rumom
Visual Flight Rules. (Niektóre wiedzą. Osobiście poznałem kiedyś pewną dziewczynę z licencją pilota. Była ale to zupełnie do rzeczy...:)

Gość Kanfiety s rumom
Uprzedmiotowanie kobiet, Brómie, zapewne nie wywoła zachwycenia wśród zwolenniczek poglądów profesorki Czwratek, etyczki?...

Ale powiedzenie, że są "od rzeczy" trochę wypacza całą ideę. (Ta profesorka to trochę innego dnia tygodnia jest. :D )

Baba pilot jest jak świnka morska, ani świnka, ani morska :P