Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedziec i juz

Ile wydajecie miesiecznie na ciuchy i obuwie/dodatki?

Polecane posty

Gość chce wiedziec i juz

i jakie zakupy planujecie wkrotce?

za duzo a i tak okazyje się,że wiekszośc tego nie jest mi potrzebna,ale cóż taka juz kobieca natura

Gość jogurty tola mi nie spasowały
ja oszczędzam bo mnie nie stać na szastanie kasą na ciuchy i takie tam na prawo i lewo ;) muszę sie sama utrzymać ubrać opłacić mieszkanie dojazdy ;) trzeba coś jeść(mi niestety mama nie gotuje i nic nie daje pod nos) nie stać mnie na kupno rzeczy co się rozwalają po 3m-cach kupuję od czasu do czasu coś porządnego ;) nie zastanawiam się dokładnie ile dokładnie bo suma summarum życie jest cholernie drogie i lubię ciuchlandy bo można znaleźć cos fajnego ;) nie rzadko nowego z metką i markowe za świetną cenę

Gość check in chill out
odkad mam nowa prace to wydaje z 300 euro na ciuchy, zarabiam 1700 i mam praktycznie zero kosztow, poza jakimis detalami typu komorka, ubezpieczenie, najsssssss

Gość Roksana15
0 zł Ja kupuje ciuchy co półroku za 200 zł

Gość sara19889
Ja wydaje misięcznie 2,5 tys na ciuchy,buty i bizuterie

Gość wyjąątkiem chyba jestem
Ja nienawidze zakupow ciuchowych , kosmetycznych itp. Mam inne hobby cholercia. Właściwie sobie uzmysłowiłam , ze na oststnich zakupach byłam rok temu . Muszę to zmienić , bo w koncu kobieta jestem. Jednak jak juz cos kupuje to markowe . Jednak wszysko mam w ilosci sztuk 1 .np.1 dobry tusz np. givenchy. Od 2 lat biegam w moich ulubionych butach ecco. (cholernie wgodnych). Nigdy nie kupuje kilku par butów np. za 50 złotych , wolę 1 sztukę za 400 zł , bo to dla mnie komfort chodzenia. Tak mam ze wszystkim. Czasem jak widzei po ile sztuk wszystkiego mają dziewczyny, to zastanawiam się czy jestem normalna:)

Gość wyjąątkiem chyba jestem
Za to jestem wstanie wydać kazde pieniadze na podróże i dobre regionalne jedzenie, oraz na narty i,tetr , ksiazke.

w zeszłym mies. wydałam 220, z czego 100 kosztował płaszcz, a wiadomo, ze sie tego co mies. nie kupuje oraz 150 na biżuterie (tez wyjątkowo)

Gość isru ifru
Na ciuchy niewiele,bo podobnie jak poprzedniczka mam inne hobby.Ostatnio nic nie kupowałam bo mam sporo a niektórych rzeczy nawet jeszcze nie nosiłam.Z bizuterii czasem jakies kolczyki kupię ale tez rzadko.Co do butów to tez nie często ,teraz planuje zakup taki konkretniejszy bo dwie pary o ile będzie mój rozmiar:)

Gość moniczkaaaaa
w maju wydalam 1400zl

Musisz mieć spory dochód,jeżeli na sama biżuterie wydajesz 400zł miesięcznie... JA na ubrania jak i kosmetyki przeznaczam jakieś 200zł.