Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie bogaty

Żyje na poziomie, jeżdze Polskim Fiatem 126p

Polecane posty

Gość Prawie bogaty

Hej! Udało mi się kupić Polskiego Fiata 126p (dokładniej 126el) z 2000 roku (kolor pomarańczowy). Pracuje, MAM prace, stać mnie na luksus jaki jest auto.... Problem w tym,że znajomi przestali ze mną rozmawiać. Większość nie ma pracy, albo ich nie stać na samochód (zarabiaja po 900 zł, z czego wszystko idzie na opłaty albo ich żony/dzieci). Przecież to nic, złego jak ktoś się bogaci? Nie unoszę się, jeżdżę zgodnie z przepisami... Jak mam odzyskać znajomych? Czyżby byli zazdrośni o auto i to, że pracuję w czasach kryzysu, mam własne auto z radioodtwarzaczem, ogrzewaniem i welurową tapicerką?

Gość Prawie bogaty
Jak trzeba to podwioze... Ale nawet Ci co pracują nie stać ich na luksus jakim jest auto. Ja za swojego zapłaciłem 2 tyś zł + opłaty +ubezpieczenie + zabezpieczenie antykorozyjne.. Wyniosło mnie to 3 tyś zł. Ciężko pracowałem i odkładałem na Fiata... Ale nie.... lepiej narzekać i nic nie robić i zazdrościć.

Gość nieźle koniu
hehehe

Gość kei
super. też kupię Fiata na stare lata

Gość nieźle ciekawe czy to prawda!

Ja za swojego zapłaciłem 2 tyś zł " przepłaciłeś jakies 1400 zł ;)

jak mozna dac za malucha 3000 tys ? :O kto to kupuje ? przeciez w tej cenie mam wsaniałego np seicento 900

Gość patrzcie na to........
Informacje: Rok produkcji: 1989, 27 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 21 KM (15 kW), Pojemność skokowa: 650 cm3, benzyna, zielony, Liczba drzwi: 2/3 Cena (brutto): 3 900 PLN Chyba o jedno zero za dużo. No chyba, że to już liczone jako zabytek i dlatego takie drogie;)

Gość Prawie bogaty
Mój ma przebiegu 15 tyś km. Ale naprawde bardzo wygodne autko, ciche, ma welurową tapicerke:)

Gość A to ostatnie ogłoszenie jest
dobre. Aż mi się nie chce wierzyć, że ktoś chce dać tyle za auto, które ma prawie 20 lat i 24 KM. Ale cóż, widocznie są pasjonaci.

Gość portfelll
10/10 Jasne że ci auta zazdroszczą. Oni muszą jeździć śmierdzącym autobusem, a ty jeździsz porządną furą i słuchasz dobrej muzyki z radioodtwarzacza :D

to masz zajebiste życie na poziomie ,nie ma co :D kup sobie lepsze auto ,może odzyskasz znajomych ;]

Gość portfelll
A ty blondynka czym sie wozisz?

Gość czorny
Polskiego Fiata 126p (dokładniej 126el) staryyyy gratuluje zakupu PIEKNA maszyna praktycznie sam sie prowadzi miałem kiedys przyjemnośc przejechac sie kawalek takim cudem naowrwde swietne uczucie jeszcze raz gratuluje... a co do znajomych to nie przejmuj sie zwykli zazdrośnicy i tyle niech sie wezma do pracy to moze też sie kiedys dorobią a nie wola siedziec w domu i innym wyliczac przeciez nikomu nic nie ukradles sam sie dorobiłes ciezko zapieprzając prawda...

Gość A to ostatnie ogłoszenie jest
Mnie tam nic do tego czym jeździ autor topiku, bo to i tak pewnie prowokacja, ale zszokowały mnie ceny tych aut.

Gość czorny
ludzie czy wy macie jakie kolwiek pojęcie o motoryzacji????!!! za 400zł to sobie mozesz kupic malucha ale zwykla wersję a nie taka luksusową jaką ma autor

Gość portfelll
Maluchy chodzą po 500zł, a to że jakiś psychol chce 3000zł to sobie może chcieć :D

Gość kup nokie
fiat 126p to ten taki malutki samochodzik? mysle, ze znajomi ci nie zazdroszcza, oni sie ciebie wstydza. tak czy siak to tacy znajomi sa i tak nie wiele warci.

Gość czorny
ehh co za świat co za ludzie widac ze i na kafe znajdzie sie paru zazdrośników

Gość portfelll
fiat 126p to ten taki malutki samochodzik? mysle, ze znajomi ci nie zazdroszcza, oni sie ciebie wstydza. tak czy siak to tacy znajomi sa i tak nie wiele warci. Jego znajomi zarabiają po 900zł czyli on się powinien ich wstydzić :D

126 p był dobry kiedyś ;0 jak na ulicach były 3 auta na krzyż sam miałem 2 maluchy , zlego słowa na nie nie powiem Ale w dzisiejszych czasach przy dzisiejszej technice motoryzacyjnej są to tzw zawalidrogi !!! Auto to jest dobre ale na wiejskie drogi , przemknać sie z baru do domu po 4 piwach leśną dróżką a nie na drogi krajowe czy trasy szybkiego ruchu .... takie samochody ,bez przyspieszenia i odpowiedniej dynamiki nie powinny byc dopuszczone w dzisiejszych czasach do ruchu :D

Gość Ja się słodko nazywał.
Niki;)

Gość nie no regres pojechales
stwierdzeniem ze fiat nie nadaje sie na nasze drogi bo brak dynamiki i przyspieszenia :D moze w niemczech twoj argument by przeszedl ale na polskie drogi to i fiat za szybki. taka prawda :P

jezdze autostrada A1 i mijam te maluszki czesto gesto jak wyjezdzaja z bocznych wiejskich dróżek ledow to sie toczy i przez takich cięzżarowe auta zawiajaja na lewe pasy , przez co i ja musze dawać po hamulcach .... wiesz o czym w ogóle pisze ?