Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piczunek

czy to prawda, ze ze zwiazku mieszanego, rodza sie zdrowe piekne dzieci?

Polecane posty

Gość trzebA sprobowac;)
u mnie pierwsza ciaza obumarla, prawdopodobnie dziecko bylo chore, no a teraz jestem w nastepnej;) dzidzius zdrowiutki:) i mam nadzieje ze bedzie tak ladny jak czarnowlosy tata - polodniowo europejczyk;)

Gość agapi muuu
i j a bede mala mixa:) tez europa ale polnocna:)

Gość iCandy :) drogi jest ale
w eu polnocnej sa gatunkowo najlepsi faceci ;)

Gość jkjkjkk
kwestia gustu:D dla mnie moj polodniowiec jest najlepszy;) i takie tez bedzie moje dziecko;]

no wlasnie, kwestia gustu. ja tam akurat nie przepadam za ciemnoskorymi ludzmi, ani sniodoskorymi... bez wzgledu na kraj ich pochodzenia. a wszystko przez najazd bliskowschodnich imigrantow na miasto w ktorym mieszkam. czasami odnosze wrazenie ze doszczetnie je zaleli. :o gdzie nie spojrzec to czarna glowa.

Gość jkjkjkk
moj maz jest blondynem:) i nie ma sniadej skory:) nie wiem skad te stereotypy;) chociaz w sumie jadac tam tez myslalam ze bede jedyna blondynka i nie wierzylam mezowi:D dopiero jak zobaczylam pol miasta z blond wlosami i niebieskimi oczami to wiedzialam ze mowil prawde:D dodam nie farbowani;] siostra meza i jej synek w sumie i maz:D maja wlosy mleko blond;] jest bardzo duzo szatynow, brunetow tez, generalnie mix;] a tak z ciekawosci w jakim miescie mieszkasz??

mieszkasz w Hiszpani, si? :) w PT jest juz mniej naturalnego blondu i bezsoczewkowych niebieskich oczu, ale ES jak najbardziej (w Ameryce Lacinskiej takze)

albo w polnocnych Wloszech? :)

Gość Preben i Porbjorn bez logowan.
Zgadzam się! :D Na północy zdecydowanie najlepszy materiał genetyczny! Piękni ludzie. :) http://www.youtube.com/watch?v=_8hz1mc0JRQ Mój samiec alfa pochodzi aż z Islandii. Mamy czwórkę mieszańców. 😍

Gość gość2243
http://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,371817,ludzie-rasy-mieszanej-najbardziej-atrakcyjni.html Ludzie rasy mieszanej są piękni <3 szczególnie biały+żółty europejskie rysy,lekko skośne oczy(aż dosłownie spojrzenie które , zwala z nóg) popatrzcie choćby na Brazylię-największa mieszanka rasowa a jacy przystojniacy chodzą <3 aż miło popatrzeć

Gość jrkglog
ciekawe jak taka pociecha np. kenijsko-szwedzka radziła by sobie pod kołem podbiegunowym, albo odwrotnie we wschodniej afryce. gupoty gadacie genetycy. dopiero wtedy można by się zająć genetycznymi uwarunkowaniami takich teorii.

Gość gość
W Polsce imigranci musowo powinni się mieszać z Polakami/Polkami, aby nie powstały getta etniczne i aby mówili po polsku, a nie w swoich dzikich językach typu wietnamski czy czeczeński.

Gość gość
No prosze nigdy nie myslalam ze moje dzieci sa mieszane Ja Polka maz Szwed jaki to mix?? On bialy ja biala dzieci biale

Gość gość
To mit ...np .związek z osobą z populacji zamkniętej/obarczonej chorobami dziedzicznymi lub takiej gdzie dopszcza sie chów wsobny ... Nic dobrego z tego nie będzie . I drugie .Związek z osobą z populacji z dziedzicznym niskim IQ Też będzie to regresja a nie postep.

Gość aida5
To prawda ja jestem z rodu mieszancow ja dziewczynka ? Od małego trochę byłam nie grzeczna jak to dzieci a moja siostra jeszcze bardziej nie grzeczna ? Z kwiatami chciała ekperymentowac i zwierzętami ? Ja i moja siostra jesteśmy z rodu zagranicznego uwielbialismy wybiegac na drogę do ludzi ? Ale jesteśmy teraz starsze i z powaznialysmy ? Ja jeden dzień byłam w inkubatorze przez mocne wichury zimowe ? Na drugi dzień jak byłam to juz wyciągnęli mie z tego urządzenia ? Walk stoczylam ja kobieta zagraniczna ponad 20 z bardzoniebezpiecznymi kobietami z polski ? Aż mi w gardle uschlo przez te bitwy ? Tak jestem silną kobietą jak moja siostra ? Już się lepiej czuję jednak przeziębienie mię nie bierze ? To przez ciśnienie ? Moja siora jest mulatka mocna wygląda jak greczynka ja odrobinę do niej podobną ale też grzeczna i wykonująca swoje obowiązki ? Na ogół myślimy mózgiem zawsze co trzeba wykonywać ? I jak dania pitrasic te zagraniczne ? Nieraz dajemy polecenia rodzinom ? Nie zawsze ? A nieraz oni nam ?

Gość gość
Mój mąż jest mieszanką Polsko-Meksykańską, urodę ma raczej Meksykańską z wyglądem mocno indianskim. Nasz syn jest jaśniejszy od niego, ma wielkie rzęsy ale wygląda na opalonego, nie jest zupełnie biały nawet w zimie. Inni się zachwycają jego urodą. Dla mnie dziecko z facetem którego kocham. Mogło by być takie czy siakie. Choruje rzeczywiście mało i bardzo łatwo przechodzi choroby.