Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lalamido1983

Mój facet to straszny niechluj! Jak temu zaradzić?

Polecane posty

Gość lalamido1983

No właśnie, tak jak w temacie. Mój mężczyzna jest fantastyczny, pod każdym względem, poza tym swoim niechlujstwem. Nie mieszkamy razem, ale spotykamy się od roku niemal dzień w dzień. I co? Od roku te same koszulki /kilkuletnie, sprane, powyciągane, zwyczajnie dziurawe/, te same majty - wołające o pomstę do nieba. O "ukochanych" bluzach już nie wspomnę - w lepszym stanie mam szmaty do podłogi. Do tego fryzjer - w ciągu roku, całe trzy razy. Brudne pazury - "no myłem przed wyjściem, ale..." Zarost - po moich bardzo wyraźnych naciskach, od czasu do czasu przystrzyże brodę i wąsy. Na koniec - dla mnie masakra - włosy w nosie. Długo miałam opory by zwrócić mu uwagę, że coś trochę mu wystają. Jak już powiedziałam - wyrywa. Jak nie zapomni... A mi się słabo robi jak mu takie cosie wystaja i skupić się już na niczym innym nie mogę. Jedyne czego mu nie zarzucę to higiena. Wykąpany, czyściutki. I to by było na tyle. Ręce mi juz opadają, on wie, że wyglada jak łajza, ale nic sobie z tego nie robi. Jak na niego wpłynąć??? Dziewczyny, macie jakieś sposoby na taki wybitny egzemplarz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować