Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka mała ale fajna

PYTANIE DO FACETÓW O SEX

Polecane posty

Nie wiem już co robić. Mieszkam z facetm bardzo krótko, wczesniej byliśmy na odelgłośc przez długo. I on nie che uprawiać ze mną seksu. Mówi że jest zmęczony, jak go dotykam to owszem reaguje tz podnieca się itd przytuli mnie i mówi że nie chce seksu bo ma blokadę w głowie. Jaką blokadę???/?? czy ktos może mi to wyjaśnić???? Mieszkamy sami mamy pracę nie mamy innych problemów. A mało tego jak go gdzię przytulę i chcę zainicjować sex to on zaczyna krzyczeć i się irytowac. A jak już dojdzie do seksu tak raz na dwa tygodnie to trwa on mniej więcej 5 minut i on szybko kończy....... masakra mógłby ktoś mi to wyjaśnić???? bo nie ogarniam

Gość ale co ci mamy wyjasniac?
ma cie w dupie i twoje pragnienia

Gość Seniorrro
Może ma jakieś problemy zdrowotne? Pogadaj z nim na spokojnie. Od nas się nie dowiesz, co w trawie piszczy.

Gość przestan inicjowac
i zobacz co wtedy bedzie. faceci to samce, lowcy ;)

twierdzi że wkurza go to że nie chce seksu wie że to jest dziwne, i wie ze to jest nienormalne, wkurza się tym ża ja chce on też by chciała ale ma jakas blokadę w głowie...powiedział mi tak a problemów zdrowotnych nie ma

przestałam inicjowac i nie mialam seksu przez meisiąc a jak zainicjuje to chociaz raz na dwa tygodnie. Powiedzialam mu ze nie wytrzymam tego dluzej powiedzial ze mam mu dac czas az mu blokada minie ;-) A jak wysylam go do seksuologa to twierdzi ze wszystko jest ok ze nie musi tam isc.

Powiedzialam mu ze nie wytrzymam tego dluzej powiedzial ze mam mu dac czas az mu blokada minie" ALE CIE ROBI W KONIA :)

no ale z czym mnie robi w konia??? Powiedzialam mu ze nei uciagnę tego związku bez seksu na co on stwierdzil ze go szantazuje ze znajde sobie kogos innego i to go jeszcze bardziej stresuje i jeszcze bardziej go zniechceca do seksu. acha a o innych jest zazdrosny bardzo

acha najpierw winy szukalam po swojej stronie, więc schudłam zaczełam ćwiczyć do łózka zawsze idę pachnąca i wydepilowana w ładnej bieliznie.....i nic odwraca się do mnie dupa i zasypia..albo co gorsza przytula mnie staje mu ja to czuje a on n ato ze nic z tego i tak spimy sobie przytuleni

regres więc jak sadzisz co może być przyczyną?

Gość nie chce mieć pewnie dzieci

nie wiem ? przyczyny moga być rózne , nie znam faceta wiem natomiast jedno ze kłamstwo o blokadzie jest smiesznym sposobem zepchniecia cie na boczny tor .... Jak by miał blokade sexu nie było by wcale a z tego co piszesz 1 na 2 tygodnie uprawiacie sex :) moze ma problem z przedwczesnym wytryskiem ( piszesz ze trwa to 5 min) ale na pewno nie ma blokady :)

zabezpieczamy się tz ja biore tabletki i chcemy mieć dzieci ale jeszcze nie teraz. Tz on stwierdził ostatnio że jak by nam się trafił dzidziuś to byłby najszczęśliwszym facetem na ziemi....więc to nie o dzieci chodzi