Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melancholija

Pasjonują mnie negatywne strony życia...

Polecane posty

Gość Melancholija

Interesuje mnie ciemność, ból, samotność, śmierć, samobójstwo, izolacja, alienacja, pustka, problemy egzystencjalne, melancholia, apatia, choroby umysłowe, brud, ubóstwo. Lubię ciemną stronę życia, ale wiem, że to nie jest popularne. Nie chcę być uważany za smutasa, bo wiadomo, że wraz z tymi zainteresowaniami idzie mój zamknięty w sobie typ charakteru. Wszyscy chcą być szczęśliwi (nie mówię, że ja nie chcę) i nikt nie chce myśleć o takich przykrych rzeczach. Niezły ze mnie świr, co? :D

Gość Melancholija
Nie chcę robić wrażenia na nikim, ale jak wypisałem to wszystko co przyszło mi do głowy to pomyślałem, że nie jest dobrze. Ale chyba temat nie na to forum.

Przyjemnie jest czasem wypłakać się przy melodramacie, posłuchać łzawych hitów lat minionych, poczytać książkę o narkomanach czy poużalać się nad losem biednych dzieci z Afryki, ale nie robiłabym z tego pasji.

Gość Melancholija
takze tego 2, widzę, że nie łapiesz skoro z takim czymś wyskakujesz :D

Dałam przykłady 'z życia wzięte'. Domyślam się, że jeśli ty jesteś osobą bardziej 'melancholijną' i uważasz się z tego powodu za osobę wyjątkową to u Ciebie jest to bardziej zaawansowane łapanie doła.