Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worek cementu 123

kobiety powyżej 70 kg ale nie więcej niż 80

Polecane posty

Gość worek cementu 123

myślę że to prawda, że te średnie grubaski nie trafiają w niczyj gust, niewiele brakuje do szczupłej i niewiele do otyłej takie kluchy bez brania tak myślę i sama taką jestem

Gość tez jastem grubaską
właśnie taką

Gość tez jastem grubaską
jeżeli masz 176 to jest ok , mozesz wyglądac atrakcyhjnie z ta wagą ja mam 160 i waze powyzej 70, to juz nie jest tak fajnie

Gość tez jastem grubaską
wyciskasz sztangę o wadze 43 kg?

Gość LaChatNoir
Ja mam 71kg/175. Na zainteresowanie facetow nigdy nie narzekalam...

nie narzekałam także mając 81-82kg:) wyciskam 45kg aktualnie, krótko trenuje- dopiero od połowy maja, a ostatnio i tak zaniedbałam treningi...;/ a czemu pytasz?

Gość dvksbnzsvbmxhjd
jak jesteś taka ograniczona umysłowo to co się dziwic , że nie masz powodzenia

Gość ten jestem grubaska
no gratuluje , ze wyciskasz taką sztangę ja ledwo 5 kg hantle podniose od jakiej wagi sztangi na zaczynałas?

Gość szeroka --------w -------
mam 160 i 70 kg. to o 10 kg za duzo. Nie moge schudnac jedyny sposob ktory wymyslilam to wysokie obcasy troche to mnie ratuje a tak to ratunku pomocy!

zaczynalam od 40kg:) ale powiem ci tak ja nie ide na mase ani na siłe, tylko na rzeźbe, więc nie pracuję nad tym, żeby wyciskać więcej. 45kg to jest moj najlepszy wynik jaki wycisnęłam na klatkę, ale trening robie 5 serii 10x35kg i dziękuję:) a jak o hantle chodzi- ja na biceps używam 10kg- bo nad rękami to akurat chcę mocniej popracować:)

Gość amomi
witam, ja - 167 jeszcze tydzień temu 77 dziś rano 73,6 Przez 3 dni probowałam z Dukanem ale jak wstawałąm i miałam jeść śniadanie to mnie brało. Zrezygnowałam..... Pomyślałm o diecie niełącznia.... I tak drugi dzień jem co chcę i czuję się szczęśliwa. Gratulacje "odchudzanie 2010" samozaparcia z tymi brzuszkami, przysiadami i wyciskaniem. Ja jak nie wykupię karnetu na fitness to w życiu nie zacznę ćwiczyć z własnej woli..... A tak kasa wydana..... Trzeba chodzić..... :)

Gość amomi
fioletowy motyl ty chyba sobie ze mnie żartujesz....? Ja chcę schudnąc do twojej wagi a mam tylko 167 cm. Więc wybacz ale ci nie wierze żeś klucha.....