Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EnjoyTheSilence

KIEDY STAJĄ AMSTAFFOWI KOPIOWANE USZY?

Polecane posty

Gość weronikax
A kupic mogła z przyciętymi np.od kogoś kto to zrobił odchował psiaka i oddał bądż sprzedał-mało jaki hodowca sprzedaje z przyciętymi jest to raczej nie możliwe w hodowli bo sprzedajacy psa nie wie przecież jakiego potencjalny wlaściciel chce a sam nie narażałby się na koszty.....Zresztą tak czy siak,psa ma-piesek czuje się dobrze i tyle.

Gość a swistak siedzi i zawija
Mowie ze sama mu upitoliła, żaden HODOWCA nie kopiuje uszu, nie wazne czy ma z rodowodem, czy bez...., chyba że to Hodowca tylko z nazwy...., a tak naprawde to rozmnarzacz-handlowiec.

Gość weronikax
No mozliwe ,że sama....Nie wiem... weterynarz też morze podciąć-a hodowca jedynie może to załatwić.Zaden hodowca tego nie zrobi bo nie ma uprawnień.

Weterynażowi legalnie też nie wolno :P

Weterynarzowi legalnie też nie wolno :P

Gość weronikax
No nie wolno,żaden się tego nie podejmie,ale są weterynarze,którzy współpracują z hodowcą mają z tego pieniążki i podcinają-wiem bo obdzwoniłam już chyba z 15 hodowli i tak sprawa wygląda .....

Gość weronikax
Tak czy siak jak ktoś chce to uszy i tak obetnie.....

Zawsze może się znaleść jakis sasiad milosnik i zadzwoni gdzie trzeba ;)

Gość weronikax
niechaj dzwonią ;)

Gość itak
a swistak siedzi i zawija Zawsze może się znaleść jakis sasiad milosnik i zadzwoni gdzie trzeba a niech dzwoni i ciekawe co udowodni? przeciez to, ze obcinanie uszu jest nielegalne to kazdy wie, ale nie kazdy obcina uszy i mowi, ze tak mu sie podobalo. Moj ast mial kopiowane uszy, bo akurat tak chcialam i zamierzam z nim jezdzic na wystawy, nie zauwazylam, zeby jakos wyjatkowo cierpial z powodu braku kawalka uszu, 2 godz po zabiegu biegal jak szalony, uszy stanely mu dopiero po sciagnieciu szwow i podklejaniu przez ok tydzien. uszy to nie przedluzenie kregoslupa czyt. ogon, na ktorego obciecie bym sie nie zdecydowala gdyz uwazam, ze TO jest krzywdzace pozdrawiam wszystkie dziewczyny, ktore mnie zaraz pojada i powiedza zebym sama sobie cos uciela;D (ale nie maja pewnosci, ze juz tego nie zrobilam hahahha) moim zdaniem kopiowanie uszu to indywidualna sprawa, nie neguje ani nie popieram:]