Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwew2332121

CZy wierzycie w Boga jedynego

Polecane posty

Gość wqwew2332121

ja w temacie...

Gość siamsiaramtam
nie

Gość kwoka123
Boga nikt nie widział ; dlaczego myślisz że on jest?

Gość WIMA
jak patrze na to co się dzieje na świecie i że nikt tego nie potrafi powstrzymać to przestaję wierzyć

Gość nikt nie wierzy w boga
nawet sam papież. To fraza.

Gość kwoka123
Kwoka nowe śledztwo: Śledztwo ws. księdza. Internauci dostaną zarzuty? Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie wpisów internautów na forach pod tekstami o proboszczu podropczyckiej parafii, który jest podejrzany o molestowanie seksualne dwóch dziewczynek i współżycie z trzecią forum.gazeta.pl/forum/w,69,112354336,112354336,Sledztwo_ws_ksiedza_Internauci_dostana_zarzuty_.html

Gość orchidea787
Bóg jest wytworem ludzkiego umysłu-takie jest moje zdanie. Człowiek wierzy w :siłę wyższą"-niektórym jest to potrzebne. Każdy wierzy w to, w co chce -jeżeli wiara w Boga osobowego, pomaga mu, to niech Biblia, będzie ,dla niego, drogowskazem. Człowiek powinien być dobry ,uczciwy,lojalny, bez "Boskich nakazów, zakazów" itp. A w ogóle, w jakiego Boga mam wierzyć?;) Nie czuję wiary...

Gość Wierzę
Ja w Boga wierzę. On daje przecież ludziom tyle znaków i cudów. Inni tego nie widzą i nie słyszą bo nie chcą, na siłę się zamykają a otwierają swe serce na amulety horoskopy wróżki itp. Jeżeli naprawdę chcecie doświadczyć emocjonalnie miłości Boga i na własnej skórze przekonac się że on jest zainteresujcie się tym --> " ODNOWA W DUCHU ŚW.". Tam znajdziecie w pełni odpowiedź na to czy warto wierzyć w Boga. Po za tym jeszcze ktoś tam wcześniej pisał że na świecie jest tyle zła i że gdyby Bóg na serio istniał to by tego nie było. Otórz człowiek jest WOLNY, MA WOLNĄ WOLĘ, Bóg chce abyśmy byli wolni, nie chce nami kierować i często człowiek wybiera zło niż dobro i to jest tego skutkiem.