Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaijuz

jak muzyka na wesele z niemowlakiem

Polecane posty

witajcie, my mamy juz dzidziusia i moj narzeczony chce, by na slubie i weselu byla nasza coreczka, wiec szukamy jakiejs spokojnie brzmiacej oprawy muzycznej na wesele. powiem szczerze, ze ja wolalabym na czas wesela mala zostawic w jakims spokojniejszym miejscu, bo choc nie bedzie wiele gosci (30-40) to i tak to dosc duze wydazenie dla takiego malca (bedzie miala 8 miesiecy), no ale chyba nie uda mi sie przekonac przyszlego malzonka co do tej kwestii, wiec musimy znalezc najlepsze rozwiazanie, zreszta nie mam nic przeciwko bardziej spokojnemu weselu Wink jesli macie namiary na zespoly 2/3 osobowe grajace muzyke na klasycznych instrumentach bez naglosnienia, do tego majace w swoim skladzie swego rodzaju "wodzireja" - byloby super! to prosze o info

Gość sdsdsa
ludzie to maja pomysły

Gość sdsdsa
ale wracając do tematu. Uwież mi że dziecku się nic nie stanie jak będzie normalna muzyka:) Mojej kuzynki dziecko też było na weselu że tak powiem z orkiestrą weselną i wszystko było ok.

nie masz zamiaru klasc dziecka spac przez cale wesele? Bo jesli dziecko pojdzie spac to co mu za roznica jaka gra muzyka? Dziecko tak czy siak na czas snu powinno zostac przeniesione do spokojniejszego pomieszczenia

Jeżeli jest przyczajona do ludzi to muzyka nie będzie jej przeszkadzać. możesz umówić się z orkiestrą żeby ściszyli nieco typowe nagłośnienie. Chrześniak od męża jest w tym wieku i połowę naszego wesela przespał w wózku ustawionym najdalej jak się dało od parkietu. Był też lekko przykryty pieluszką.

ale hańba !! przedślubny bachor - nawet go nie bierz bo potem na nagraniu będzie się każdy nabijał

Gość dziki waz ale masz
zryty łeb, nikt sie nie bedzie nabijal, moja znajoma brala slub jak jej mala miala 3 miesiace, bardzo czesto jest nagrana i nikt sie nie smieje. Bierz dziecko, niech sie razem bawi, slob to najpiekniejsze chwile zycia, ktore spedzamy z najblizszymi, a blizszej osoby niz wlasne dziecko nie ma, bawcie sie razem Znajdz mi dziewice przed oltarzem dziki wezu zryty

Gość no a pomyslalas o gosciach
wesele powinno byc raczej dla nich niz dla niemowlaka! sorry ale to ze masz dziecko to nie znaczy, zeby z wesela robic tzw herbatke u cioci :P

Gdybym ja była w takiej sytuacji chciałabym,żeby dziecko było na ślubie w kościele i ewentualnie podczas obiadu i można też zabrać niemowlaczka na sesję zdjęciową,ale na wesele bym nie brała dziecka takiego małego.Poza tym i tak wcześnie takie maluchy chodzą spać,więc po co dziecko męczyć pół nocy?

Gość U mojej kuzynki
też było dziecko w wieku Twojej córki . Była normalna głośna muzyka (dj) a mała całą impreze przespała . Na zmiane ją babcie w wózku bujały . :)