Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany ONN

Problem EX i NEXT

Polecane posty

Gość na test musi się zgodzić
jeśli ty kwestionujesz to, że jesteś ojcem dziecka. Masz pelne prawo do testu, jej zgoda nie ma tu nic do rzeczy. Jej zgoda bylaby potrzebna w sytuacji odwrotnej - tzn ty uważasz, ze jesteś ojcem dziecka, a ona, ze ktoś inny. Wtedy gdybyś chcial zostac uznany za ojca i zrobic test, potrzebna jest jej zgoda.

Gość Zdezorientowany ONN
Aha no to pocieszna sprawa :D Nie wiem czy dobrze robie, dzisiaj nie odbieralem tele dzwonila kilkanascie razy wiec go wylaczylem. Bylem u "next" zabralem na spacer taka ladna pogoda... mialem ochote jej wszystko powiedziec a i tak dalem doopy i trzymalem wszystko w sobie :( Nic nie mowila zeby tamta cos jej pisala. Zastanawiam sie czy tak po prostu nie chciala mnie denerwowac czy celowo to ukryla czy moze ex sobie wszystko zmyslila? Eeeeeeeeh to jej piekne spojrzenie..... ❤️

Gość kiciamrrrr
Wiesz co, pierdoła jesteś i już. Panienka chce cię zatrzymać na dziecko,a ty sam jesteś jak dziecko i jej ulegasz, ogarnij się koleś

Gość Znak Zapytajnikk
No wlasnie nie ulegam napisalem tu po to abyscie mi doradzili jak sie jej pozbyc. Kocham inna kobietke wobec ktorej mam plany! Dzisiaj wylaczylem telefon bo mi wydzwaniala i juz nigdy nie bedzie tak ze bede na jej kiwniecie palcem!

Gość Znak Zapytajnikk
a poza tym to bzyknolbym jedna i druga w gardlo :D:D:D

Gość Zdezorientowany ONN
Ten wyzej to podszyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze i jestem pierdola w waszych oczach ze pomagam ciezarnej kobiecie trudno tak zostalem wychowany. Czuje ze to nie moje dziecko i tez nie mam zamiaru dluzej jej nadskakiwac i prawda - wylaczylem telefon co napisalem juz wczesniej. Kocham inna, mam uczucie ze to wlasnie TA wczesniej jeszcze tak silnego uczucia do nikogo nie czulem chodzi mi tylko o to ze ex nie daje mi zyc wpieprza sie we wszystko i przez nia nie moge sie zwiazac z ta druga bo boje sie ze tamta mnie wysmieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wredna pomarańczka
jesteś pierdoła ale wcale nie dlatego, że "pomagasz kobiecie w ciąży" tylko, że dajesz się w to wrabiać, jakby było twoim obowiązkiem :o dla mnei żenada, bo sa pewnie granice i tyle dajesz soba manipulować, a żadna normalna kobieta na to nie pozwoli - jak sobie wyobrażasz przyszłość, jesli ty juz teraz jesteś na każde pstryknięcie tej EX? bardzo miło, że poczuwasz się do obowiązku, ale najpierw sprawdź czy to napewno TWÓJ obowiązek, bo jesli taki chętny jesteś do pomocy to równie dobrze możesz za darmo w wolnym czasie opiekowac się dziecmi sąsiadki i wyprowadzać wszystkie psy na osiedłu :o dla mnei jesteś żenujacy, laska cie ewidentnie wrabia, a ty jej jeździsz pomidorki ze sklepu przynosić??? puknij sie w czoło człowieku, zacznij żyć normalnie, zejdx na ziemię, bo nie budzisz sympatii tylkowspółczucie :o jasno i wyraźnie powiedz tej dziewoji, że nie wierzysz, że to twoje dziecko i poczekasz aż się urodzi, wtedy zrobicie testy i jeśli dziecko jest twoje to oczywiście staniesz na wysokości zadania i będziesz ojcem, ale nie partnerem dla tej dziwki - a do tego czasu niech sobie radzi SAMA!! nie bądź łosiem na każde zawołanie, bo niby dlaczego?? mnóstwo facetów się rozwodzi, z dziecmi mają kontakt, alimenty płaca ale od matki z daleka, zewro kontaktu - bo każdy chce żyć normalnie, miec swoją kobiete i ją rozpieszczać ty tez powinieneś rozpieszczać swoją ukochaną, próbowac z nią być i ułozyć sobei jakoś życie a nei być chłopcem na posyłki dla jakiejś lafiryndy, która pieprzy co popadnie, nawet nei mając do tego żadnego narazie powodu bedzie powód, staniesz na wysokości zadania, ale póki co, traktuj ja jak EX bo nia jest!!! to TYLKO EX, nic więcej, nie ma prawa cie tak traktować, a ty się nie dawaj bo zmarnujesz sobei życie!!

Gość wredna pomarańczka
EX sie we wszystko wpieprza bo jej na to pozwalasz powiedz KONIEC, przestań odbierać telefony, przestań reagować, niech SPADA z twojego życia do urodzenia dziecka potem jej tez w twoim zyciu ma nie byc, może być najwyżej dziecko, bo dla niego będziesz ojcem

Gość Zdezorientowany ONN
Wredna pomaranczka - dziekuje ci za twoja wypowiedz bo daje mi do myslenia!!! Czas juz to skonczyc i nie dac sie wykorzystywac ale jednego sie boje mianowicie tego ze bedzie nawiedzala ta druga i straszyla bog wie jak :o mimo ze razem nie jestesmy ona sie domysla ze cos iskrzy miedzy nami i jest cholernie zazdrosna!!!!