Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkedoeooeo

Wytumaczcie mi dlaczego ludzie stosują portal NK zeby wypaść jak najlepiej???

Polecane posty

Gość lkedoeooeo

Po co to wszystko? Po co sie chwala, po co graja sympatycznych kiedy tak w rzeczywistiosci nie sa, po co dodaja milutkie opisy do zdjec znajonmych a za plecami ich obgaduja? Po co selekcjonuja zdjecia i dodaja specjalnie takie ktore maja jakis ukryte dno np. niby sie dziewczyna z facetem obejmuje, a na piuerwszym miejscu widac pierscionek zareczynowy i w zasadzie brzydko wyszla, a chodzi o to zeby inni zobaczyli pierscionek. Po co ludzie chwala sie tak bardzo wszystkim w kolo? Czy nie lepiej byc normalna osoba, i traktowac ten portal jako strona do kontaktu z innymi? DLaczego ludzie tak udaja, dlaczego ludzie udaja kogos innego?

Gość
zawsze znajdą sie jakies "kwiatki"

Gość coś mi sie wydaje
zazdrościsz?

Gość ludzie na NK prezentuja to
co dla nich najwazniejsze, bo chca informowac tych ktorzy im sa zyczliwi ze udalo im sie w zyciu. Co mam lepiej pokazac zaniedbana chalupe ojca pijaka czy moj domek z ogrodem ktory zbudowalismy z mezem? Z drugiej strony sa ludzie ktorzy beda zazdroscic i obgadywac ze sie "chwalimy", no i co, chwale sie bo mam czym a jak ci sie nia podoba to przeciez nie musisz ogladac zdjec albo czytac komentarzy pod nimi...

Gość lkedoeooeo
Nie, nie zazdroszcze. Ze wstydu bym sie spalila chyba robiac takie rzeczy. Topo prostu nie w moim guscie. Dlatego nie rozumiem tego,..

Gość coś mi sie wydaje
spaliłabys sie ze wstydu, że jesteś szczęśliwa i chcesz się tym szczęściem podzielic z innymi? Współczuję Ci.

Gość lkedoeooeo
Nie widze sensu chwalenia sie przed kims z kim laczy mnie w sumie nic poza szkolna przeszloscia. Nie widze w tym celu. Pochwalic to ja sie moge mamie, bratu, tacie, siostrze, przyjaciolom bliskim. A nie obcym zupelnie ludziom, ktorych los moj obchodzi ich tyle co nic.

Gość jak to siedzieć w saunie
bo to taka głupia moda moje życie to moja prywatna sprawa i nie zamierzam sie z tym obnosic

niektorzy ludzie zawsze lubili sie lansowac, a ze teraz maja NK, to jest im latwiej, powstaja cale kolka wzajemnej adoracji itd. Na szczescie sa jeszcze osoby, ktore nie zamieszczaja 100 zdjec z wycieczki, przy samochodzie (niekoniecznie swoim), w bieliznie lub co gorsze bez, milion zdjec swojego dziecka, oraz z mezem/chlopakiem/narzeczonym w obieciach zeby pokazac wszystkim, jak to milosc kwitnie :D

Gość dertoeo
Ale są i tacy ktorzy maja 10 zdjec a chwala sie jak nie wiem co..

Gość wertert
Ci ludzie najprawdopodobniej czuja sie gorsi od innych- musza sie pokazac przed innymi zeby im ulzylo i zeby poczuli sie lepiej.. Przykre to.. Ale sa i tacy ktorzy sa na nk i sa normalni. NIczym sie nie chwala/.

Gość hatka puhatka
bo wiekszosc ludzi to pustaki.

Gość ju ken dens
wszyscy ju ken dens ohqfa

Gość ,n,n,mfdn,mgfngmn
bardziej od tych którzy sie tam lansuja dziwia mnie ci którzy ten lans kupują i sie nim przejmują:o np autorka tego tematu