Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana sasa

Co miz a to grozi ? pomocy ?

Polecane posty

Gość zdesperowana sasa

Witam. Wyjezdzajac z supermarketu zabardzo skreciłam koła w prawa strone i z tego powodu , ze mam dlugi przod zachaczyłam samochodem inny samochd. Czy jezeli ktos to widział i spisał moje nr rejestracyje to co mi za to grozi ? dodam ze nie ma wielkiego uszlodzenia małe ryski.? pomocy czy poiwnnam sie bać?

Gość oczekuj policji

Gość zakażeniem
dokładnie, możesz dostać mandat, poza tym stracisz jakiś procent ulgi na OC

Gość zamiencie sie
pewnie nikt nie zauwazyl :) a na parkingu byly kamery ??? bo jesli tak to wlasciciel mial prawo do obejzenia tasmy i moze cie dorwac ...

Gość nie martw się nic Ci bie grozi

Gość zdesperowana sasa
mozliwe ze kamery były . Ale ja watpie zeby on nawet zauwazył rysy. Ale gdyby to co mi grozi ?

Gość młodyprawnik
Właściciel jeśli bedzie w stanie udowodnić, że to twój samochód uszkodził jego, może żądać odszkodowania i oczywiście pokrycia kosztów. Jeśli zgłosił to na policję, dostaniesz mandat, gdyż uszkodziłaś czyjś samochód i uciekłaś z 'miejsca' wypadku. A te rysy w rzeczywistości mogą wyglądać niegroźnie. Faktycznie mogą być pękniecia których nie widać i wtedy koszty wzrastają. Wogóle to ja bym prawko zabierala takim kredkom jak ty. Uszkodzić czyjś samochód i uciec, Tak najlepiej. Mam nadzieję, ze własciciel samochodu cię zanajdzie.

ale naprawdę trzeba być bezczelnym! ciekawe czy tobie byłoby miło jakby ktoś zarysował twój samochód.. i sobie uciekł!

Gość zdesperowana sasa
ha ha ha śmieszni jestescie . Moj samochod nieraz został zrysowany , raz poważnie a ja nawet tego bym nie zauwazyla ze leciutko zachaczyłam tamten samochod , gdyby nie powiedziala mi o tym kolezanka. Pierwszy raz jechałam takim samochodem z bardzo długim przodem. Żeby wszyscy ludzie ktorzy uciekli przejmowali sie tak jak ja to by było dobrze. Czy grożą za to jakies punkty ?

Gość zdesperowana sasa
i ja zrysowałam swoj samochod a jemu zderzak .. co prawie nic nie widac.