Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iguana87

moj chlopak jedzie na chrzest beze mnie

Polecane posty

Gość iguana87

Jestesmy razem juz ponad 3 lata, znamy dobrze swoje rodziny i nieraz uczestniczylismy razem na imprezach rodzinnych zarowno moich jak jego. moj facet ma siostre ktora mieszka za granica i niedawno urodzila ona dziecko. teraz organizuje ona chrzest dla malej i on ma byc ojcem chrzestnym. okazalo sie, ze pomimo ze jego siostra zna mnie i wie ze jestesmy razem, to ja nie dostalam zadnego zaproszenia a moj chlopak wogole nie zainterweniowal i jeszcze po chrzcie chce sie zatrzymac jakies dwa tygodnie u niej. to, ze sa wakacje i moglibysmy razem gdzies pojechac zupelnie nie bierze pod uwage. jak mysle o zblizajacym sie lipcu bierze mnie zlosc. kolezanka mi powiedziala, ze on nie bierze pod uwage mych potrzeb i bym sie zastanowila czy takiego faceta chce. co wy o tym sadzicie?

Gość nie zazdroszcze
mój facet tez jest czasem taki jak Twój. wiem jak to boli. rozmawiałaś z nim o tym? co powiedział? ma jakieś plany dla Was na wakacje? może Ci jakoś ten chrzest zrekompensować?

Te kobiety poszalały w dzisiejszych czasach .... I traktuja swoich facetów jak psy ... na slub sam nie moze isc , na wesele sam nie moze isc , na komunie chrzesnicy sam nie moze isc , na chrzciny sam nie moze isć czy wam sie cos przypadkeim nie popierdoliło w głowach ? i chcecie za wszelka cene zrobić posłuszne kundle ze swoich facetów ? Czy wy w ogóle umiecie rozmawiać w związkach czy tylko potraficie stroić fochy i stosować żądania ?

bo jeźeli ktoś jest w związku to powinno się na takie imprezy chodzić razem!!!

Gość focha strzelila bo ja chrzciny
nie interesuja tylko to zeby ja zabral za granice pewnie jeszcze zaplacil za wszystko, glupia pustaczka hahahahahaha nie sa rodzina a fochy strzela bo nie dostala zaproszenia no to kurwa juz trzeba miec tupet sie dziwi ze obcej osoby nie zaprosili, bo tu nie chodzi o zadne zaproszenie na chrzciny tylko ten wyjazd za granice... zalosne...

Gość taka jedna dziołka
dziwne. ja bylam zaproszona na komunie syna kuzynki mojego TZ. Bylismy wtedy razem 2 lata, czyli mniej niz Wy. Ale utrzmywałam bardzo duzy kontakt z jego wujostwem (rodzice tej kuzynki) oraz jej syn mnie uwielbia :D Wszyscy sobie zartuja, ze jest we mnie zakochany i mój TZ powinien uważać jak on podrośnie ;)

Gość iguana87
Ja sie boje, ze mojemu chlopakowi juz tak na mnie nie zalezy:(( Nawet nie probowal przekonac siostry do tego bym tez uczestniczyla na tym chrzecie. do tego jest zadowolony ze bedzie tam az dwa tygodnie.

Gość gość
Miałam podobną sytuację i wiem jak to boli. Jakby nie myślał o was przyszłościowo. Powinien zapytać siostry czy może przyjechać z osobą towarzyszącą. Jest to ważne wydarzenie w ich rodzinie i jeśli traktuje Cię poważnie powinien Cię zabrać z sobą.

Gość Toko
Niech jedzie nie wymuszaj na nim że ty też musisz jechać

Gość Toko
Jesteśmy razem 13 lat a miesiąc po ślubie koscielnym mąż ma dorosłą córkę ktora ma dziecko i partnera z córką męża mam dobry kontakt bardzo często nas odwiedzają ale gdy są uroczystosci takie jak roczek wnuczki męża teraz chrzciny mnie nie zapraszają bo córka i mąż boją się byłej partnerki męża nawet w wigilię mąż jedzie do bylej i wraz z córką są u niej co mam zrobic