Gość Evela777 Napisano Sierpień 3, 2010 Ja tez zaraz ide spac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Dobranoc dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 3, 2010 Kolorowych... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Pa pa :) no chyba że ktoś jeszcze jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ja jestem własnie skończyłem pracę i dla relaksu poczytuje sobie forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Też kiedyś się topiłem jako nastolatek , najzabawniejsze że wspominam to jako ciekawe doświadczenie , panika jest tylko przez pierwszych kilka chwil później wszystko robi się obojętne. Nie zniechęciło mnie to do dalszej nauki , dzieci twierdza że technike mam fatalną ale zapał i radość z pływania ponadnormatywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Troche się zrobiło pusto. A Ty widzę masz różne godziny pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Bardzo różne, jesli nie moge spać nie ma problemu pracuję w nocy w nocy ważne jest tylko to by wszystko zrobic pora nieistotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 To fajnie. Ja mam stałe godziny i muszę wczas wstawać, a ztym troche gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Odkąd jestem sam tez wczesnie wstaje inaczej bym się nie wyrobił , tyle ze nic mnie nie trzyma w łóżku więc nie ma problemu ., ale przerw mogę miec ile chcę i to mi sie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Ja mam aż 15 minut w ciągu 8 godz :{ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samodzielna mam 35 Napisano Sierpień 3, 2010 A jednak ktoś tu jeszcze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Ale już niedługo, bo moja pora się zbliża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samodzielna mam 35 Napisano Sierpień 4, 2010 A mnie się nie chce spać chyba ze zmęczenia, trochę to dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Troche dziwne :) ja ze zmęczenia od razu padam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ja znowu zjadam literki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 znowu zostałyśmy same Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dużo nie zjadłaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jutro , a właściwie dzisiaj wstaje o 4-tej ale jakos tak nie moge sie zebrac do łóżka , nic nie jest juz takie jak dawniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Widać musi jeszcze czasu upłynąć...zwłaszcza jak było dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 mam dzisiaj taką przypadłość. Co do topienia to ja jako 7 latka ,choć umiałam już trochę pływać wpadłam do basenu, ale z głęboka wodą. Potem już nauczyłam się pływać,żeby to się nie powtórzyło drugi raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja właśnie też wpadłam do głębokiej ale za nic nie mogę się nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 A jak byś tak powoli spróbował. Ile potem z tego jest radości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 spróbowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Domyśliłam się :) właśnie próbuje co jakiś czas. jak trace grunt pod nogami to lece pod wodę i ni chu chu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Zacznij od plywania na plecach i wyłacznie z uzyciem nóg ,tak mozna oswoic sie z wodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja też zaczynałam od pleców, a teraz to uwielbiam żabką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dzięki za radę. Na pewno nie odpuszcze. Kiedyś się w końcu naucze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 trzymie Cię za słowo a jak nauka tańca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ha ha ha uśmiałabyś się. Break dance nie jest taki prosty ale próbuje kilku figur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach