Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Wiesz ale obnazanie nie musi miec nic wspolnego z potrzebowaniem faceta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ojjjj tak, zebys wiedzial ze poteguje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A ksiazkami rowniez sie pasjonuje, szczegolnie psychologicznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A tak chciałem dodać pikanterii mojej wypowiedzi ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 czyli fotografia i psychologia?? co jeszcze?? Widzisz ja jak dyskretny kochanek tak powoli obnażam... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Mmmmm... Obnazasz sie czy kogos...?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 No Ciebie z tajemnic :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale pozwolilam obnazyc sie tylko z dwoch...:) Kombinuj...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg Chociaż mnie do bohatera tej piosenki daleko-jakos kobiety złośliwie nie chcą mdleć na mój widok-cóż sam muszę mdleć żeby samoocenę podnieść :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Kurde, zamykam juz butelke mojego wina... Koniec obnazania, he he;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 czterech... kombinuj ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Wino w tej sytuacji jest wskazane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Choć papierków po cukierkach Ślad i tam i tu Marzy ci się bombonierka Istny cud Żeby tak nasycić się Ale wciąż w zapasie mieć I rozgryzać tę zagadkę Tę zagadkę Po ostatnią czekoladkę Dobre, dobre. Ogórek sypie piosenkami na kazda okazje jak z rekawa. Niesamowity jestes;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Niesamowity jestes:) - A to duuuuzy komplement jesli chodzi o mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Po co słowa skoro jest muzyka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórek ale wytlumacz mi jedno... Dlaczego na koniec tej figlarnej piosenki pan dostaje od pani z liscia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Bo życie to nie bajka.... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Tak sie fajnie z Toba gada, ze az znajomi oczy zrobili ze jestem o tej porze na GG bo zwykle mnie nie ma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Albo to jego kobieta była... Albo rozgryzł zagadkę i poszedł szukac nowej... kombinuj dalej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja juz o tej porze nie mysle, cokolwiek to znaczy he he;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 OK lubisz się śmiać, lubisz fotografię, psychologię, lubisz rozweselać... Teraz sport-wiesz co to czy po W-Fie minęło tyle lat, że zapomnialaś juz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja o tej godzinie jak każdy grzeczny chlopiec przeważnie już śpię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Oj zdziwilbys sie...:D Co do obnazania-na razie to nie udalo Ci sie rozgryzc zagadki o jaka prace chce sie starac, a musze byc sprawna:) Na forum to ja nie lubie sie obnazac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórek jestes jedynym facetem z ktorym rozmawiam juz kilka godzin... Nieslychane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Hymm SW albo Policja, względnie straż :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Kiedy ja rozmawialam z facetem przez kilka godzin... Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... I jeszcze dluzej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A co jest z facetami, że z nimi nie rozmawiasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A to nie wiesz ze faceci od kilku lat sa wedlug mnie be? Pogadac, pogadalam zawsze z jakims tam... Ale tyle czasu????????????? Az do nocy???????????? No nieeee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 I jeszcze mnie tu jakis obnaza powoli...????????????????? Spadam stad...;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach