Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 SW... Dobra praca :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 SW? Ze niby co mi tu sugerujesz niedobry Ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja zawsze twierdziłem, że faceci nei są apetyczni-więc muszą być be ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Słuzba Więzienna-nie Policja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 ale "niedobry ty" może wlaśnie sugerować, że jedna czekoladka z bombonierki już rozpływa mi się w ustach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A moze to jest tylko M&M's...? Taki malutki M&M'sik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A Ty juz myslisz ze czekoladka... Moze wydaje Ci sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 OK w kraju mamy 85 zakładów karnych i 70 aresztów śledczych... mam wyliczać, czy ułatwisz mi okręg w którym chcesz pracować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Zastanowie sie... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 O przepraszam... ZK Strzelce Opolskie nr 2 w tym roku otworzyli :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Kobiety pięknie wyglądają w mundurze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie wierze w horoskopy, ale jaki masz znak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Kobiety pięknie wyglądają w mundurze.. Mmmmmmmmmmmmm... Co Ty nie powiesz...? Pieknej kobiecie we wszystkim ladnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Panna, ale nie znam się na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale w mundurach SW niesamowicie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Panna powiadasz...?:D O moj nie pytaj-bo najgorszy w calym horoskopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 skorpion?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Of course...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Czyli już wiem, że urodziłaś się w listopadzie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Lub pazdzierniku:P A Ty sierpien lub wrzesien, ale mysle ze sierpien... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 listopad mur beton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Niby skad to przekonanie...? Ze niby taka typowa skorpionica? O co kaman? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Już ja wiem swoje:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Co ja tu robie???? Siedze i pisze o g.1:23 z jakims byle obcym facetem...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A ja wiem ze Ty w sierpniu...:D Ale to nie oznacza ze ja z listopada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 No nie byle... Ilu znasz facetów o pseudonimie ogórek :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A tak na serio właśnie wszedlem w piękny 30 rok życia-że tak zacytuję... z naciskiem na właśnie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 :D:D:D:D:D:D O pseudonimie Ogórek????? Wyobraz sobie ze ZADNEGO:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie kłóć się ze mną-jesteś z listopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Dzisiaj sa Twoje urodziny??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach