Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Szukaj, szukaj... Ja nie naleze do wylewnych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale wiesz mooooooooooooooooooooooze czy moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooże, czy może?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Yyyyyyyyyyyyyy... Niech bedzie: moooze...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale chyba nie zamierzasz gadac do g.3? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Uśmiech działa cuda, więć ladny :-) i powiedz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie widze Twojego usmiechu... Nie mam Twojego zdjecia... Nie mam. A jak nie mam to nie powiem skad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 to taki ladny wirtualny uśmiech :-) Wiesz jakbym Ci podeslał zdjęcie z usmiechem to jeszcze bys padła trupem z wrażenia a masz dziecko i zobowiązania wobec niego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A moze nie... A ja lubie widziec z kim rozmawiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja nie lubie tego co jest wirtualne... Tylko prawdziwe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ok mam zielone oczy i doleczki mi się robia jak się uśmiecham ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja tujestem od wyciągania informacji :-) Zapomniałaś kto tu jest bombonierką... A Ty moją czujność usypiasz i atakujesz nagle i niespodziewanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie usatysfakcjonowalo mnie to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A ja biedny, skolowany, omamiony, senny jeszcze bym Ci fotkę wysłał... Skorpionica listopadowa jak nic ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=X-UiM12NJyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Slodkie zywioly we mnie spia, moge lawina runac zla... Zarem pustyni spalam cie Fatamorganą staje się Czasem jak odpływ zwalam z nóg Czasem jak przypływ sięgam ust A gdy pogodną chwilę masz Spadam jak mgła! Jestem kobietą Wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie Wolna jak rzeka La la la la la... He he;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 nigdy nigdy nie poddasz się?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Jak mi powiesz skad wiesz ze jestem listopadowa skorpionica to moze cos tam Ci powiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Zalezy co kto ma na mysli jesli chodzi o poddawanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 to zrobimy tak : Ty mi powiesz skąd jesteś a ja w zamian Ci nie powiem skąd wiem, że jesteś z listopada. OK?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A Ty co masz na myśli ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ze mna nie ma lekko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie ma lekko z Tobą.... Listopad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Co mam na mysli???? Lepiej nie pytaj sie... Przeciez jestes znawca listopadowych skorpionic...? I co? Panie Ogórku? Jednak Pan nie wie... Ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale z Toba tez nie ma lekko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie pytam już bo nie muszę... Chociaż jak Wam Listopadowym Skorpionicom uciąć kolec to jesteście całkiem całkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Alez Ty dojebliwy jestes... Skad jestes i skad jestes no... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 OK nie pytam skąd jesteś już więcej :-) Nie będę igrał z ogniem. To powiedz mi w jakim okręgu się o prace starasz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale trza umiec obciac ten kolec... He...?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach