Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 cseść miłego dzionka:) mosew aa z jakiego ty rejonu Polski jesteś? południe opolskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Witajcie :D Evelaa hi hi hi, zadanie odrobione, ale przegapiłam 2000 wpis Ogórek forum lekiem na całe zło? i nadzieją na przyszły rok? najpiękniejszy rejon powiadasz? Maxx 66 dobre kawałki, chyba z TATĄ jesteśmy najstarsi ? :) dobre stwierdzenie o Evelii Mosew wyjazd jak najbardziej aktualny , może zdążymy przed zimą na nartach nie jeździłam od 10 lat buziaki dla wszystkich , chyba nie zabraknie, a co mi tam raz się żyje oczywiście w czółko Mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 widzę,ze była impreza, niestety moje oba dzieciaki mam chore i przymus siedzenia w pracy:( jednak to mój jedyny dostęp do kompa, wiec ma to swoje plusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 cześć ja mam wolne:) a uwielbiam takie sentymentalne jak jestem sam imam spokój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 samodzielna mama 35 Witajcie Evelaa hi hi hi, zadanie odrobione, ale przegapiłam 2000 wpis Ogórek forum lekiem na całe zło? i nadzieją na przyszły rok? najpiękniejszy rejon powiadasz? Maxx 66 dobre kawałki, chyba z TATĄ jesteśmy najstarsi ? dobre stwierdzenie o Evelii wiek jest nieistotny jak przy kimś czujemy się dobrze i swobodnie:) mam wyczucie do ludzi po dłuższej rozmowie potrafię wyczuć:) nawet jak jak ta osoba sama jeszcze o tym nie wie:) http://www.youtube.com/watch?v=EkvrTjQJJ0Y&feature=related a takie dobrze mnie dobrze mnie nastrajają:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 kallipoe:) uśmiechnij się:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 staram się, chyba nie myślicie, że jestem smutna? z czego by to miało wynikać? przecież niczego takiego nie napisałam. To, że się stale nie szczerze, nie oznacza, ze jestem w dole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 chyba, ze chodzi o brak super uśmiechnie tej buźki, powiedz jak ja zrobić - to trzepnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 kliknij na u samej gory strony podkreślony .portalo2.pl puzniej jest Buźki vel emotikony i bedziesz miała ja z tamtą biore:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 a jak Evela777 bedzie marudzić co do imprezy :) zaśpiewamy jej:D http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 a znalazłąś buźki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 http://forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 dzieki, dodałam link do ulubionych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 :D :D umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 mogę sobie wpisać do cv w rubryce nowo zdobyte umiejętności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pRDaV-8zoR4 Panie i Panowie oto specjalna dedykacja dla Ogóreczka... Zielono mi... La la la la...:D Nie wszyscy faceci chyba sa tacy zli...;) He he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 no w końcu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 co za przemiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Napisalam "chyba";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 coś blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 jakaś mięta tu pachnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Uuuuuu... Samodzielna mama 35 pachnie Ci mieta?????? O czyms nie wiemy...?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 No właśnie Evela jakieś zmiany ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Nie wiem... To, ze rozmawiam z osobnikami plci przeciwnej? Szczegolnie z takim jednym...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 mam problem z wysyłaniem wiad,na portal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 a nie ??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 już z parę nie poszlo ciekawe czy ta wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach