Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 dalej jestem pomarańczowy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 samodzielna...Polska ma kilka końców:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 chcesz być czarną owieczką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 w rodzinie już jestem, dla mojej byłej też, więc co mi tam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 blisko Czeskiej granicy a z jakiego miejsca pojedziesz ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 wiesz co...wyjechałem 0 12 z Krakowa dzisiaj ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 weekend na Prusach, ale przyszły tydzień jestem okolice Kudowy( prawdopodobnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 i ile jechałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 to miał byś kawałek drogi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 jak blisko bo ja też pod granicą ok23km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 myślę że teraz nie będzie mi blokować wiad:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ale którą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 czeską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 na razie zmykam, postaram się być wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 logowanie tylko ciebie podkreśli nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 ale jestem zalogowany i nadal pomarańczowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 na pokrewnym portalu o2.tak jak ja przedtem jak tu sie zalog.to najpierw podkreśli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Halo :-) Coś mnie ominęło, czy nie czytać?? Ja już po pracy a pogodę mamy taką piękną, że zaraz znikam do lasu :-) No za godzinkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 O nawet całusa i dedykację zarobiłem.... A nawet mnie nie było.... :-) Gdyby nie ciemna karnacja bym się zaczerwienił... :-) Te skorpionice niepokorne... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx-66 byłeś stoolejem z f-23?? Hehehe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 siemka ogórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja juz trenuje na impreze:D http://www.youtube.com/watch?v=P1D9Akutfic&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Witam ( po dłuższej nieobecności ) jeśli ktoś jest :) i życze miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 Witaj margaret95:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ale miałam zaległości w czytaniu, no i udało się. Teraz może mi się uda być na bieżąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 poważnie przeczytałaś wszystko?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Wszystko- od ostatniego mojego wpisu. Było tego troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 co sądzisz o tej imprezie w zimie :) wypali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 hej margaret -faktycznie cie długo nie bylo, witam wczorajszych nocnych marków maxx66 - ja jestem z krakowa, i do tego tez baran- uparty jak osioł:) samodzielna mamo- ja liczę na to że przed zimą jaTata- dlaczego zakładasz że na nartach to się mozna zabić??, wszystko zalezy od tego jak sie jedźi, uwierz mi przyjemność murowana a poza tym to ja mam dzisiaj kiepski dzień, właściwie nie wiem czemu , jakoś tak mi smutno -czy ktoś mnie rozweseli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 dla baranka może nie trafie ale mnie uspokaja i dodaje pogody ducha:D http://www.youtube.com/watch?v=1-_Did76LXQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach